Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@leymea tady je zima nebo já nevím co se deje máme 23stupnů a topit se dá až máme 22stupnu muž stále nezměním termostat.
Tak se jdeme zakuklit do peřin.
Mně to stále taky nedošlo neboj snad to dostanem rovnou spolu.
Já nevěřím že něco se mi zdá, že mi bolí dole jak kdybych krvácela takový pocit
No nic frčíme muž se urazil a neozval se ))
At se fakt upracuje už jej mám dost.
Vyšla vám někdy ovulace podle těch kalendářů na netu nebo je to blbost?já zkoušela jen na webzone
Ahoj holky, mám na vás dotázek. Když se pije kontryhel a maliník, můžu ho dělat do jednoho hrnku, nebo každý zvlášť?? Chlap mi říká, že dohromady zničím účinky obojího.
Každý kalendář mi to ukazuje jinak.tak to necháme na přírodě.
právě.že dneska mě bolí břicho jak blázen a kyčle taky,tak asi ovulka.tak uvidím.
@nikinelinaty no ja prave mela rano krece, jakoby uz MS byla, proto jsem sla rovnou na zachod s tamponem a do ted nic. Zacali me bolet i prsa. Ale to mam vzdy pred MS takze tezko rict 🙂 fakt jsem zvedava jak dopadnem 😀 a ty mas taky test negativni? Prinejhorsim zitra pojedem spolu 1DC, ale doufejme ze ne 🙂
@luska__ Jakmile mi stoupne teplota, už OVU testy nedělám. Takže po OVU nevím, jak to vypadá. Ale četla jsem, že když reaguje OVU test v době předpokládané MS, že se pravděpodobně jedná o těhotenství. Prý sleduje těměř podobný, ale jiný, hormon jako těhu testy. Některé holky při zpoždění používají OVU testy, když nemají Těhu testy 🙂 . Tak třeba Ti ten test ukazuje něco úplně jiného než už proběhlou ovulaci, co, co?
@leymea už jsem zašpinila uplně přesně jak sjem řekla pomezí pátku a sobota ráno rudá. Já to mám přesně podle toho, kdy mi skončí hlen, tak za rovných 14dnů to dostanu.
Manžel hlásí:to není možný vždyt jsem se tak snažil a tak jsem plodnej, tvrdil mně tak příští a koupí mi ty wondrfo testy.
Tentokrát jsem tu fakt šílela s těma testama 12 den nebot dnes jsem měla náročný den a to bych nikdy v začátku neriskovala.
Já právě obdivuju ty těhule co ještě jednou na dovolenou. To by ani muž nechtěl i kdyby se nám nikdy nic nestalo.
Kdyby nastaly problémy co ted.
Tak zatím se to nerozjelo ale už cosi bylo na vložce a to já tak mám mně se to vždy spouští skoro 12hodin.
Ale dostat oficiálně to mám z 16/7 zítra 13/8 na výročí to je zas výročí. Achjo k svátku dárek žádný, tak v září se uvidí.
To ještě do druhýho ročníku vstoupím zase jako nětěhotná. Achjo :(
už jsem mu zahlásila at se snaží sám že jdu do práce, že tu nebudu čekat na zázrak 😖
Ježiš dcera to slyšela a hlásí mami ne, do práce ne my potřebujem miminko.
Já to tu nemám lehký prý nemůže být miminko i přesto, že si myslím, že miminko není.
To jsou tu pořád otázky.
A když prý bude chdoit dřív spát, tak třeba miminko tam bude líp spát a odpočívat, když já budu spát ))
Achjo.
Tak zas do školy netěhotná achjo tak ted mám celý školní rok před sebou v 4 týdnu to určitě pro malou budu chodit achjo koho já seženu. Já jště po druhém potratu sem je vyzvedávala ale kousek do domu do 12týdne a pak to začlo to peklo hematomu znova do 23týdne. A ted?
ted už se nehnu z domu kromě kontrol.
A budu si číst a hrát na tabletu.
a koukat na filmy.
A vzdělávat děti
No každopádně zahradu končím příští rok se s ní dřít nebudu ledaže b ych těhotná nebyla ještě ani v květnu.
@nikinelinaty tak uvidis 🙂 v cervenci na nase prvni vyroci jsme byli na dovolene a presne v ten nas den byla ovulace. A stejne to nevyslo ☹ skoda 🙂 a ted to urcite tez nevyslo. Me to treba sere v praci, ale chci to tam vydrzet dokud nebude mimi 🙂
Dobry vecer vsem... Hlasim se z nocni... A mrcha se taky hlasi... Zejtra je tu jak na bilym ori
@kolmenka mně manžel dovezl gel na plození a řekl at neplaču že se to podaří. A zda a kde se objednají testy k svátku na testování.
A přišel dříve. Asi pochopil, že sjem měla dnes špatný den.
Uplně žasl jak vím který přesný den to dostanu já mu to řekla 29/7 kdy to příjde a přesně i do hodiny 🙂)
Tak já nevm zda pít ten kontryhle aby mně to neporušilo cyklus.
Ale mohla by mi narůst sliznice, třeba je to tím.
@leymea no my ted máme ovulku, kdy jsme počali malého a zda nic tak pak máme ovulku na termín kdy nám zemřela Natálka já to mám ted snad každý den magické. Pokud mám brat měsíce co se mi v každým stalo až do prosince ))
No vidím, že mimčo dostanu až v listopadu k narozeninám tak to bude další 3 cykly achjo.
Narodí se mi podobně jako první dcera.
Dárky dává zásadně k nějakým výročím k svátku sem chtěla asi moc drahej dar ))
Pádíme se prý dívat na Blázdnivou dovolenou, muž je jiný ten pořád doufá, říkám mu že test musí být pozitivní 12den jinak to tam prostě není kyž ovu test yl 12 den.
No už mi uvěřil špiní to pomalu ale do zítra se to rozjede no tak jen 8 dnů a my bysme snad měli začít pořádně už 9 den nebo já nevím kdy ta ovulace teda je už nutná 13 den pojištovat
14den je po vou.
@nikinelinaty @kolmenka super ze vas ti vasi chlapi takto podporuji a snazi as aspon tim jejich chlapskym zpusobem. Cim min stresu tím větší šance na miminko. My se zatím snažíme jen krátce, takže ten můj to vůbec neřeší. No snad je to dobře, že se zatím jen baví. Aspoň nemá vystresovane spermie.
@nikinelinaty tak ja uz to dostala ☹ takze dnes 1DC. My se jdem bavit, tak doufam, ze me chytnou poradne bolesti jako vzdy ☹ zaciname novy cyklus. Doufejme, ze uz opravdu posledni 🙂

@kolmenka ten nejčerstvější nemohu najít tam měli dodržet týden abstinenci mám pocit. To sem msela dat těžkou odměnu 🙂)
Achjo někam jsem ho založila. Mrknu se zda to tam máme taky.