icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

kolmenka
12. srp 2016

@brunhylda máš pravdu mám super chlapa. A i po 11 letech mě dokáže překvapit, rozesmát i dojmout. Mám v něm velkou oporu v životě.

maximaty
12. srp 2016

@kolmenka ten muj mi taky dnes napsal ze to radsi pujdeme na umele nez abych se porad takhle trapila... Ale ja nevim co mam delat... Mozna si necham udelat laparoskopii at aspin vim jestli tam fakt neni endometrioza nebo srusty... Nevim no...

dzejnydzii
12. srp 2016

Omlouvám se že nepíšu, ale je mi celý den zle, nevím proč. Cítím se na odpis, na zvracení, za dva dny mám mít MS, ale jako křeče k MS to nejsou... Byla bych nejšťastnější, kdyby to konečně vyšlo..

dzejnydzii
12. srp 2016

No nic, pokud do soboty MS nepřijde, dělám test.. Je to hodně nesnesitelné

leymea
12. srp 2016

@kolmenka dekuji 🙂 doufam ze ano 🙂 moc bych si to prala 🙂 ted dame do toho vsechno 🙂

nikinelinaty
13. srp 2016

@kolmenka iui je zdarma?
Verim ze to vyjde nez nej telo se ti da do kupy jako mne od kvetna nic do prosince a pak mel hellios zdama spermiogram a pro mne horm. Profil no a on ok a mne meli objednat po jeho vysledku a dodal texl manzelku uz urcite nepoznam ted otehotnite a o vanococh jsme pocali v lednu cekali.

Ted se asi spis snazime kratce popve to bylo napoprve a chtela sem to takto rychle ted vzdycky.
Tak musim vydrzet kveten je uzasnej vozit v teploucku nez unor v zime ;))
Ja spis verim ze se pocne ve vyzna!ny den jaky to bude tentokra uviime

kolmenka
13. srp 2016

@nikinelinaty u IUI se platí jen léky.zákrok je 6x do roka zdarma a můžeš ho podstupovat neomezeně dlouho teoreticky

hanulkaha
13. srp 2016

Dobre ranko vsem 😊
Kdo dnes testuje, tak drzim pesti, aby jste nasly // 😉
Kdo uz dusika nasel, tak preji mnoho stesticka, at za par dnu uvidite mocne bijici srdicko 💓
A vsem ostatnim preju moooc moooc stesticka pri cekani na ovu, ( ne)cekani na tu mrchu ocklivou a samozrejme pri tulenicku, at je uspesne!
Proste mnoho stesticka vsem!!! 💓
Krasnou sobotu preji, at je plna slunicka 🌞

No a my jsme na tom takto 😉...

linusha
13. srp 2016

@kolmenka @nikinelinaty u IUI se platí za pregnyl a za lék. zákrok, možná někde ještě někde za něco dalšího. V Brně jsou první 3 pokusy za nižší částku víc doplácí pojišťovna, následující pokusy jsou už dražší a smysl jich má prý pouze max. 6

dreana
13. srp 2016

@hanulkaha Dobé ranko, no tak dneska už je to krásná čárka! 😀

hanulkaha
13. srp 2016

@dreana Dekuji 😊
Je to ta nejkrasnejsi carka, jakou jsem kdy videla!💓

jitulka23
13. srp 2016

@hanulkaha to jste se snažili všechny ty dny?

nikinelinaty
13. srp 2016

@linusha nojaasi pozadam zase dr o duphaston jak jej nemam spinim a jak jej mam nespinim a jeste ozehotnim hned uz mam pro ni maila a posilam jak postavim na obed.
Ma poradnu pres mail takze pro mne jako problema je rozhodne super.

Ja jsem 1dc uplne dle vypoctu pred 15 ti dnx vyschlo v patek a za 14dnu vecer zaspinim a dalsiden ruda
Chodi to presne 29 den
Tak zase nic a ani jednou mne nekrecovalo bricho co vic si prat.

Zkusim tu dr a uvidime uz sem dost metrpeliva po po natalce cekat po cisari cekat porad na neco cekam!
Tak to zkusim zato nic nedam
Zkusim kontryhel smad mnr cyklus nepose a uvidime a ten gel na plozeni dostanu 18.8 k svatku
Radeji bych miminko achko to jsou samy dary neboj priste
A prxbse tak snazil
Tak mme bolelo brisko ve stredu ovu test a 4dny stzeni a nic.
Obden taky nefungovalo
Tak uz nevim

hanulkaha
13. srp 2016

@jitulka23 Nene, jen 30., 31. a 1.8. už jsme to jen pojistili 😉

leymea
13. srp 2016

@hanulkaha tak hlavne at je zlato vse v poradku 😉 krasne Ti sili testiky 🙂

nikinelinaty
13. srp 2016

@leymea
@leymea my budem příští měsíc čekat spolu ve stejný den MS. Mně už to ani nevadí já tech 30dnů si tu zase naklidím dovybalím věci po stěhování připravím dceru v klidu do školy. No a uvidíme aspon budu víc v klidu.
Mladší jse nechtěla předepsat Rybomunil tak třeba bude zdravější a budu tím pádem zdravá i já.
Snad od ní zas něco nebudu chytat.
A hlavně léto je léto na mimčo je užasné.
Takže ted už bych ráda květen bych fakt oplakala no tak uvidíme jak to doapdne.
Už i nevím zda te dr psát já bych ještě i do října strpěla ale já mám problém s tím, že se mi oplodnuje vejce ale špatně ukládá a pak děti špatně drží o tom se ví.
Já to do enděle ještě promyslím, já že leté na mimčo začíná až v červnu tak já bych ten měsíc i ještě strpěla dál.
Je to takový lepší holky dám ven kdežto v zimě udou všichni otravní a žádný ovoce k jídlu

TAk já jdu trhat pleven a končit se zahradou pošlu jak jsem stvořila naše nový jahodiště časem, to asi vše nestihnu mám nato celej příští týden a pak končím.

leymea
13. srp 2016

@nikinelinaty no doufam, ze pristi mesic se ji nedockame 🙂

nikinelinaty
13. srp 2016

@leymea no taky doufám, ale ještě bych ten měsíc vydržela ale pak bych teda kdyby nic v červenci yla zklamaná, nebot už se zase žene podzim ))
Uvidíme, ale rozhodně ted to dáme znovu obden.
Nic z toho a byla jsem akorat nevyspaná.
Já toho ted budu mít dost 14x cestovat denně do Brna pro Nikolku z kroužku a pak třídní schůzky a uz začne blázinec tak líp to bude utíkat
A doma sama se na 4 hdoinky nějak zabavím uklidem po holkách.

A uvidíme kdy to teda bude asi až na ten listopad k narozeninám a zda ne do Vánoc tak je oplaču ještě víc.
Uvidíme dnes jedu 1DC ty taky nebo to počítaš včera?

maximaty
13. srp 2016

Ahoj kocky 😘 TT cvicne proveden a bily jak padly snizek... Mrcha klepe na dvere uz mam pocit ze je tu, ale zatim sucho po pesine 😂

dzejnydzii
13. srp 2016

Zdravím všechny snažilky, čekatelky a maminky... 🙂 Mám problém. MS se ještě nedostavila a šíleně mě chytly dásně, ale fakt úplně moc. Nevíte co se vzít aby to přešlo? Jde o to, že kdyby se ve mě tvořilo mimčo, tak abych mu neškodila. Fakt trpím. Děkuji za odpovědi :/

maximaty
13. srp 2016

@dzejnydzii paralen nebo jinou formu paracetamolu

hanulkaha
13. srp 2016

@leymea dekujiii moc 😊💓

dzejnydzii
13. srp 2016

@maximaty ten zrovna doma nemám :(

dzejnydzii
13. srp 2016

Mám valetol,může být?

jitulka23
13. srp 2016

valetol je hodně silný,to určitě ne.

maximaty
13. srp 2016

Podivej se co je tam za ucinnou latku...

maximaty
13. srp 2016

Neznam ceske medikamenty... Nevim co je Valetol

dzejnydzii
13. srp 2016

Děkuji děvčata

juli88
13. srp 2016

Ahoj holky, jsem tady nová, myslíte že je ovulační test pozitivní? Zkouším poprvé, tak nevím jak přesně má pozitivní čárka vypadat. Díky za názor🙂

xyrina
13. srp 2016

@juli88 já bych tento test brala za pozitivní. 🙂

Strana