Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Omlouvám se že nepíšu, ale je mi celý den zle, nevím proč. Cítím se na odpis, na zvracení, za dva dny mám mít MS, ale jako křeče k MS to nejsou... Byla bych nejšťastnější, kdyby to konečně vyšlo..
No nic, pokud do soboty MS nepřijde, dělám test.. Je to hodně nesnesitelné
@kolmenka iui je zdarma?
Verim ze to vyjde nez nej telo se ti da do kupy jako mne od kvetna nic do prosince a pak mel hellios zdama spermiogram a pro mne horm. Profil no a on ok a mne meli objednat po jeho vysledku a dodal texl manzelku uz urcite nepoznam ted otehotnite a o vanococh jsme pocali v lednu cekali.
Ted se asi spis snazime kratce popve to bylo napoprve a chtela sem to takto rychle ted vzdycky.
Tak musim vydrzet kveten je uzasnej vozit v teploucku nez unor v zime ;))
Ja spis verim ze se pocne ve vyzna!ny den jaky to bude tentokra uviime
@nikinelinaty u IUI se platí jen léky.zákrok je 6x do roka zdarma a můžeš ho podstupovat neomezeně dlouho teoreticky
Dobre ranko vsem 😊
Kdo dnes testuje, tak drzim pesti, aby jste nasly // 😉
Kdo uz dusika nasel, tak preji mnoho stesticka, at za par dnu uvidite mocne bijici srdicko 💓
A vsem ostatnim preju moooc moooc stesticka pri cekani na ovu, ( ne)cekani na tu mrchu ocklivou a samozrejme pri tulenicku, at je uspesne!
Proste mnoho stesticka vsem!!! 💓
Krasnou sobotu preji, at je plna slunicka 🌞
No a my jsme na tom takto 😉...
@kolmenka @nikinelinaty u IUI se platí za pregnyl a za lék. zákrok, možná někde ještě někde za něco dalšího. V Brně jsou první 3 pokusy za nižší částku víc doplácí pojišťovna, následující pokusy jsou už dražší a smysl jich má prý pouze max. 6
@linusha nojaasi pozadam zase dr o duphaston jak jej nemam spinim a jak jej mam nespinim a jeste ozehotnim hned uz mam pro ni maila a posilam jak postavim na obed.
Ma poradnu pres mail takze pro mne jako problema je rozhodne super.
Ja jsem 1dc uplne dle vypoctu pred 15 ti dnx vyschlo v patek a za 14dnu vecer zaspinim a dalsiden ruda
Chodi to presne 29 den
Tak zase nic a ani jednou mne nekrecovalo bricho co vic si prat.
Zkusim tu dr a uvidime uz sem dost metrpeliva po po natalce cekat po cisari cekat porad na neco cekam!
Tak to zkusim zato nic nedam
Zkusim kontryhel smad mnr cyklus nepose a uvidime a ten gel na plozeni dostanu 18.8 k svatku
Radeji bych miminko achko to jsou samy dary neboj priste
A prxbse tak snazil
Tak mme bolelo brisko ve stredu ovu test a 4dny stzeni a nic.
Obden taky nefungovalo
Tak uz nevim
@leymea
@leymea my budem příští měsíc čekat spolu ve stejný den MS. Mně už to ani nevadí já tech 30dnů si tu zase naklidím dovybalím věci po stěhování připravím dceru v klidu do školy. No a uvidíme aspon budu víc v klidu.
Mladší jse nechtěla předepsat Rybomunil tak třeba bude zdravější a budu tím pádem zdravá i já.
Snad od ní zas něco nebudu chytat.
A hlavně léto je léto na mimčo je užasné.
Takže ted už bych ráda květen bych fakt oplakala no tak uvidíme jak to doapdne.
Už i nevím zda te dr psát já bych ještě i do října strpěla ale já mám problém s tím, že se mi oplodnuje vejce ale špatně ukládá a pak děti špatně drží o tom se ví.
Já to do enděle ještě promyslím, já že leté na mimčo začíná až v červnu tak já bych ten měsíc i ještě strpěla dál.
Je to takový lepší holky dám ven kdežto v zimě udou všichni otravní a žádný ovoce k jídlu
TAk já jdu trhat pleven a končit se zahradou pošlu jak jsem stvořila naše nový jahodiště časem, to asi vše nestihnu mám nato celej příští týden a pak končím.
@nikinelinaty no doufam, ze pristi mesic se ji nedockame 🙂
@leymea no taky doufám, ale ještě bych ten měsíc vydržela ale pak bych teda kdyby nic v červenci yla zklamaná, nebot už se zase žene podzim ))
Uvidíme, ale rozhodně ted to dáme znovu obden.
Nic z toho a byla jsem akorat nevyspaná.
Já toho ted budu mít dost 14x cestovat denně do Brna pro Nikolku z kroužku a pak třídní schůzky a uz začne blázinec tak líp to bude utíkat
A doma sama se na 4 hdoinky nějak zabavím uklidem po holkách.
A uvidíme kdy to teda bude asi až na ten listopad k narozeninám a zda ne do Vánoc tak je oplaču ještě víc.
Uvidíme dnes jedu 1DC ty taky nebo to počítaš včera?
Ahoj kocky 😘 TT cvicne proveden a bily jak padly snizek... Mrcha klepe na dvere uz mam pocit ze je tu, ale zatim sucho po pesine 😂
Zdravím všechny snažilky, čekatelky a maminky... 🙂 Mám problém. MS se ještě nedostavila a šíleně mě chytly dásně, ale fakt úplně moc. Nevíte co se vzít aby to přešlo? Jde o to, že kdyby se ve mě tvořilo mimčo, tak abych mu neškodila. Fakt trpím. Děkuji za odpovědi :/
@dzejnydzii paralen nebo jinou formu paracetamolu
@maximaty ten zrovna doma nemám :(
Mám valetol,může být?
valetol je hodně silný,to určitě ne.
Podivej se co je tam za ucinnou latku...
Neznam ceske medikamenty... Nevim co je Valetol
Děkuji děvčata

@brunhylda máš pravdu mám super chlapa. A i po 11 letech mě dokáže překvapit, rozesmát i dojmout. Mám v něm velkou oporu v životě.