icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

dreana
13. srp 2016

@juli88 rozhodne pozitivni!

brunhylda
13. srp 2016

@juli88 určitě je, je čas na to vlítnout

luciasek1987
autor
13. srp 2016

Tak holky 4. den zpozdeni a tt negativni.... Nejak tomu stejne porad verim... 22.8. jdu ny gyndu...

juli88
13. srp 2016

No právě chci holku tak nevím jestli na to jeste vlitnout nebo stačí, že jsme na to vlítli včera, holky se dělají prý před ovu 😀 😀

luska__
13. srp 2016

@juli88 z odborné knihy 🙂 .

luska__
13. srp 2016

@juli88 sexujte dle chuti 🙂 kdyz byla včera i dnes tak neni co řešit 🙂

juli88
13. srp 2016

@luska__ No ja tomu celkem věřím, znám spoustu lidí kterým to vyšlo🙂

luska__
13. srp 2016

@juli88 a jak muže člověk vědět, ze po ovu by to bylo jinak 🙂
Ale pro pocit je to samozřejmě na každém 🙂

apollena
13. srp 2016

Zdravím všechny,
tak dnes 3DC ☹ bohužel to neklaplo, tak třeba teď...

maximaty
13. srp 2016

Tak a ja jsem 29 DC! To je o nerv!!!! 😤

luciasek1987
autor
13. srp 2016

@maximaty ja 35 dc pri pravidelnych cyklech 29-30 😄 co z toho bude... Netusim

leymea
13. srp 2016

@nikinelinaty pocitam vcera, dostala jsem to vecer, takze dneska 2DC 😀 boze, to zas bude doba 😀 do ovulace a hlavne po ovulaci 😀

leymea
13. srp 2016

@apollena ted nam to vsem vyjde 😉

kolmenka
14. srp 2016

Ahojky holky já jsem dneska 28.DC a zatím to nevypadá že se něco chystá. Ani Ms a ani TT uvidíme během dne.

nikinelinaty
14. srp 2016

@leymea do ovu ani ne mne ms utika ja mam ovu uz 12 ci 13ty den ale po ovu od 166 dne ma 1 den snad 5dnu:(
To je nekonecne prito je to uplne stejnch pocet dnu

dreana
14. srp 2016

Dobre ranko, tak a ted se dej vule bozi 🙂)

kolmenka
14. srp 2016

@nikinelinaty Taky mi to do ovulace letí jak blázen a po ovulaci se dny nehýbou.

kolmenka
14. srp 2016

@dreana Moc držím palečky!!! Všechny co mám.

dreana
14. srp 2016

@kolmenka deluju moc 🙂

kolmenka
14. srp 2016

Holky já chci tu MS když už jsem nenašla // ☹ Bohužel to vypadá že se bude někde courat čípek tvrdý a zavřený. 😒

kolmenka
14. srp 2016

@luska__ Možná to mýtus je ale mě to vyšlo u prvního. hned po sexu jsem si byla jistá že to bude kluk právě díky sexu v den ovulace. A i sem to prostě nějak cítila že jsem těhotná a že to je kluk. Manželovi jsem hned druhý den řekla že včera zplodil syna a on mi samozřejmě nevěřil a smál se. uvěřil za 14 dní na to 😀

kolmenka
14. srp 2016

@luciasek1987 Znala jsem holčinu co i když už měla těhotenství potvrzené od dr. testy jí pořád vycházeli negativně nějak jí to nikdo neuměl vysvětlit ale bylo to tak. Třeba jsi ten případ. 😀

maice
14. srp 2016

Ahoj holky, musim se taky vypovidat... Nejak me dnes prepadl strach,jestli je vse v poradku... Nic me neboli,spatne mi taky moc neni... Chtelo by to mit utz doma :( Navic jsme na dovolene...ale asi co se ma stat stane se 🙂

pet_8
14. srp 2016

@dreana Taky si říkám 😀 Děj se vůle boží. Jsem o den napřed, 4DPO 🙂 Jen mám dnes mírný pokles teploty, ale je stále nad hodnotou z prvního dne po ovulaci...

maximaty
14. srp 2016

@maice vsechno bude ok 🙂 ja o svem tehotenstvi skoro nevedela do 5teho mesice, kdy mi zacalo tvrdnout bricho... zadny nevolnosti, zadny kila nahoru... uzivej si to a uvolni se 🙂

maximaty
14. srp 2016

dobre ranko ve spolek... tak po tom modleni se aby ta mrcha neprisla se ted modlim at prijde co nejdriv... mam tu kontryhelovy caj, hodlam se opravdu vrhnout do antiendometriozniho stylu zivota spravnou stravou, vitaminy, ricinovymi obklady, gynex atd... a taky jsem se rozhodla ze jdu po ms ke gyndari at me posle na laparo... chci mit konecne jasno a do konce tohodle roku otehotnet!!! tak doufam, ze to tu postupne neuhasne a kdyz uz nemam zadnou zenu v okoli, ktera se vrhne na zdravy styl zivota se mnou, najdu podporu tady,... krasnou nedeli, ja valim konovat...

maice
14. srp 2016

@maximaty Sportovci se musi podporovat, jdi do toho 🙂

brunhylda
14. srp 2016

@maice Buď ráda, že ti nic není. mně taky nic nebylo. Prsa žádná změna, nevolnosti žádné, chutě žádné, bříško minimálně do 5. měsíce žádné. Doufám že u druhého to budu mít stejně.

brunhylda
14. srp 2016

@maice jo a první poslíček byl rovnou porod 🙂

dreana
14. srp 2016

@maximaty Ja jedu ve zdravým životním stylu, prosím pojd semnou! Hecneme se spolu a do konce roku otěhotníme! 😀

Strana