Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Já bych taky chtěla začít se zdravým životním stylem ale potřebuji trochu víc pomoct já se v tom dost plácám a nevím co je dobře a co špatně. Všude píšou něco jiného.
@brunhylda krásně řečeno, mně když to zase nevyšlo dám věci zatím ještě do kupy co bych pak nemohla. Viz zahradu kompletně ji dnes kopem a nechvááme jen rajčata a a papriky a dáme tam proti rustu plevely a snad to vydrží do pozdimu.
Zas by mi bylo líto manžela kdyby to fakt dělal sám není to sranda.
Za mmt vyrážím do oběda kopat a snad nebude pršet.
Dám do kupy ještě jahody rozšiřuju je z výhonu a to bych pak enmohla a je škoda až budu těhotná pak nejíst jahůdky.
I když v květnu zralý nebudou tak až po porodu uvidíme kdy to taky bude.
Bre poledne holcicky mohe❤️ dnes 5. den zpozdeni, cipek nahore a zavreny a k tomu dnes otravne bolesti rekla bych v deloze... Nad mocakem :( ja uz fakt nevim....
@luciasek1987 a testik?
@luciasek1987 já už to dostala včera uplně an den jak jsem řekla v pátek večer v sobotu ráno.
Uvidíme tento cyklus ten ještě bych tak neoplakala ale za červen mít miminko už ano :(
TAk uvidíme držím palečky ale spíš se někde loudá ta MS teda nevím kdy si měla ovulku.
čípku absolutně nerozumím tam si nešahám to si tam akorát něco zanesu
Držím palečky
holky já jdu do boje se zahradou případě pošlu fotky jak jsme to daly do kupy
achjo bylo zlatý střed tepla a začli jsme a on bude podzim a stále není nikde nic :(
to budu hrabat ještě listí ((((
Ale už se těším zítra mám malinkou 14dnů ro sebe starší má denne tábor od rána od 7-16 00 a na ten klid se těším a že ji budu vzdělávat to bude užasné.
Ted musímv alit at něco stihnem do oběda
kontryhle vypit a uvidíme co to udělá.
Tak zdravě se snažím žít 🙂 můžu se zeptat,jakou kys.listovou užíváte?
@dreana testik vcera negativni - odpoledni moc. Budu testovat az v utery.... Nebo si pohravam s myslenkou jit zitra na krev...
@nikinelinaty jeste nikdy se mi nezpozdila... Nemam ani duvod zpozdeni.... A nejvic me stvou testy - negativni
@luciasek1987 když mi do zítra nepřijde ms taky budu v úterý testovat
@luciasek1987 no jestli máš někde blízko odběrovou laboratoř, tak by to za to asi stálo. 5 dnů zpoždění je dost, už se to musí někde ukázat i kdyby ovulace byla o dost později.
@luciasek1987 krev je určitě vyhození peníze. Udělla bych test a zašla po 1 týdnu k lékaři.
Od toho původního termínu.
Držím palečky mně se MS pouze spozdí nebo spíš nepříjde když jsem těhotná. Mně to moje tělo jede jako hodinky.
Už y se mohlo zastavit.
@nikinelinaty tu zahrada ti závidím, i když mně by stačila nějaká malinká. Ne se tam dřít, ale jen tak pro radost. Jenže v Praze mám smůlu ☹
¨Holky já snědla rajskou ( na kterou sem měla hroznou chuť) a udělalo se mi děsně zle. Normálně se bojím že jí půjdu vrátit .-/ myslíte že bych mohla být těhotná když byl včera 27.DC jasně negativní? Asi malá naděje co?
Ahoj holky tak včera v noci dorazila mrcha, ale není to jako vždycky... Je něco špatně?
Holky jdeme do kina na film Matky na tahu 😂😂 pak poreferuju
@dreana já nemám faceboo. Ale kdyby tato diskuze byla soukromá, bylo by to lepší čte to snad celej internet.

@maximaty super přístup. Hlavně to nevzdávat, nesmutnit a snažit se užívat toho co máš teď.