Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Holky prosim o radu. Sex uz bohuzel nebude, takze o tulenicko mi nejde. Jde mi jen o to, abych vedela kolik dpo jsem 🙂 po zaschnuti to uvidim lip, ale pokud bude slabsi nez vcera, mam brat ovu dnes a zitra tedy 1dpo a kdyz bude stejna ci silnejsi tak budu brat, ze ovu bude zitra, tedy ve stredu 1dpo? A mam pro jistotu jeste zitra bezet do lekarny pro dalsi testy, abych zitra vedela a nebo uz to neresit? Jinak, pred tydnem se objevil plodny hlen, bolest leveho vajecniku, pak oboje zmizelo a v sobotu docela slusnej plodny hlen. Do dneska me asi od patka bolel vajecnik. Spis pichani. Dneska odpoledne pichani preslo v paleni jak na prave strane tak v podbrisku. Ted uz to nepali, ani nepicha, spis poboliva podbrisek. Tak co myslite? Omlouvam se za sloh 😀 ale nemam se s kym poradit 🙂 dekuji.
@leymea já bych určitě testla i zítra, klidně dopoledne i večer 😉 Ovu testíky jsem zkusila tento cyklus poprvé, tak nedokážu pořádně poradit, ale i kdyby byla čárka večer slabší, testla bych i zítra, pro klid duše 😉 Mě podle testů vyšla ovu na včerejšek, ale taky pro klidný spánek jsem si udělala testíky ještě i dnes, ikdyž včera už byla čárka viditelně slabší... testovala jsem večer, včera ráno i večer a mezi čárkami nepatrný rozdíl, dnes dopo čárka slaboučká a teď večer téměř neviditelný duch, tak jsem hned klidnější, že asi vše proběhlo, jak mělo 😅
@leymea podle mě nikdy nevíš kdy přesně ovulace byla, pokud zrovna nelezíš pod ultrazvukem. Můžeš mi vzorově pozitivní ovutest, ale stejně nevíš jestli ovulace proběhne ten den, nebo za 48 hodin. Nevíš jestli si zachytila testem lh když rostl nebo už klesal. Je tam tolik coby kdyby že je to vždy +- 2 dny. Nejsilnější hlen je prý den před ovulací, tak to by se taky dalo použít. Taky bych ráda objevila nějakou metodu jak to přesně určit. Možná měření teploty, by bylo nejpřesnější.....
@leymea jj, to čekání a přemýšlení, jestli a co když...je opravdu děs 😖 Já těď začala taky vymýšlet blbosti, že co kdyby ovulka proběhla až dnes, jestli ještě dnes večer pelíškovat, nebo to nechat osudu...
Ale nebudeme vymýšlet kraviny, ale myslet pozitivně, vždyť je to přece poslední cyklus! 😉
Já ovulaci nijak nezjišťovala. Ale ve čtvrtek jsem byla na gyndě a měla jsem krásný folikul a dr. říkal čtvrtek nebo pátek že praskne ale mám pocit že praská dneska takže ještě zítra dopoledne pro jistotu ještě zkusíme tulení aby byla jistota že jsme to opravdu pokryli.
A jak to máte holky? Snažíte se jen v době ovulace nebo celý měsíc? My se snažíme ob den.
@kolmenka my zhruba ob den (kdyz ja nebo manzel nemame sluzbu). Ale spis nez cilene snazeni je to velka chut, proto co jsem vysadila HA mam chut velmi, velmi casto :D

A co by jste rády kdyby jste si mohli vybrat? Já jelikož kluka doma mám tak bych moc chtěla holčičku. Ale i za kluka budu šťastná hlavně že bude zdravej.