Potrat v říjnu 2014
Kolik nas je? Pojdme se podporit 🙂
Ahoj holky,jak se mate?Ja uz chodím do prace,tak nemám moc času na to všechno myslet,cekam na první porevizni MS a tesim se na leden az se začneme snažit i kdyz manžel tam ma tolik prace ze snad poprosím souseda 😀 😀
@lejla29 Uz jsi byla v tom Caru?
Ahoj holky, já teď každým dnem očekávám ovulaci, dnes jsem 14DC, a cyklus mám tak 28-29 dní, ale bohužel většinou ovuluju později, až ke konci cyklu, což je možná důvod mého potratu, že se mimčo neudrželo...Každý den dělám ovu testy a zatím byla čárka nejsilnější 12 DC, ale nedosáhla intenzity testovací čárky...takže snad vůbec k ovulaci dojde. Držte mi palce. Žloutkový hlen u sebe zatím nepozoruju...Jinak holky, mám dotaz, poraďte...s manželem se snažíme od července, třetí měsíc - teda v září jsem otěhotněla a v říjnu potratila...Kdy máme s manželem začít řešit, jestli nemáme nějaký problém? Myslím tím hormonální profil, spermiogram atd...Díky za rady a hezký den přeju.
Hanka.knižkova, to je dobře, že na to teď moc nemyslíš a v lednu hurá na věc 😉
Renes3, už si to dostala?
@hanka.knizkova tak ať brzy dorazí ,,mrcha"😀 v práce je dobrá,člověk něco dělá a není čas na to myslet.
@zukanak no hele já taky teď testovala ovu,nejdříve obden a jak se objevila slabá čárka tak každý den,tak papír test jen 2 dny ne.po.slabá čárka pak už zase žádná ale mám i digi testy a v po.mi to nedalo a digi byl smajlik a to zn.že je ovu,zkoušela jsem i v út.a už bylo prázdné kolečko to zn.že není ovu.
Takže jako za mě,klidně si mohla ovu mít ten 12den. Já i cítila levý vaječník a v po.mě bolel podbřišek,takže podle papír.testu pěkně na prt se řídit,digi nezklame. Ale je drahý,takže neděle a po.pojištěno sexíkem a necháme to osudu.
To znamená,že toho 24.a 26.11.co jsem špinila,byla asi ms.akorát jsem byla asi tak vyčištěná že toho bylo málo. Jako já měla ms.vždycky slabší.
Jinak v po.jdu k dr.
@hanka.knizkova Tak v Caru mi řekli, že ovulace proběhla, takže doufám, že příští týden přijde první MS. Jinak mi řekli, že nejvíc plodná je ovulace po první MS po revizi. Proto kdybysme mohli počít přirozeně, tak by doporučila po první MS zkoušet. Jinak po dalších MS je to už normální. Takže u nás měsíc před IVF udělají hysteroskopii, lehce to tam vyčistí a naruší sliznici, aby si tělo zase myslelo, že se tam něco děje a hned s první MS po hysteroskopii budu stimulovat a snad proběhne oplodnění. Ale...teď nám to s manželem zrovna neklape, máme teď tichou domácnost, je to vlastně od té doby, co byla revize. Nevím, jestli z toho má taky depku, ale mě vůbec nepodporuje a jeho nálady mi depresi jen zhoršují. Teď jsem zrovna ve fázi, že mi je jedno, co dělá, ať se třeba staví na hlavu a že se bez něj nějak obejdu. 😒
@zukanak 100% jista si nejsem, ale tak na 90% vím ze to neklaplo..;( u obou tehotenstvi jsem to poznala vždy skoro hned a nemohla jsem se prsou dotknout..:( ted nic a cca v sobotu bych to mela dostat... Vím ze se ma myslet pozitivně, ale... A to jsme se tak snažili!;) a nemůže to byt je blby test?
@kordul každé těhotenství je prý jiné, tak bych neházela ještě flintu do žita. A pokud se potvrdí tvá domněnka, tak to holt vyjde příště 😉 Tyto ovu testy co používám jsou prý dobré, kolegyně jich zkusila x a tenhle jí prý vždy ukázal, i když třeba jiný ne...Dnes jsem 15DC a zase nevyšel☹, ale jak říkám, většinou pozoruji ovu později, třeba 18DC a dýl...ale chtěla bych mít ovu dřív, pak je krátká ta luteální fáze a není dost času na uchycení, proto si myslím, že jsem i potratila, ale těžko říct....Myslíte, že bych měla jít k doktorovi, aby mi řekl, jestli ovuluju? Ale snad jo, ne? Když už jsem jednou otěhotněla...
@renes3 Děkuji za informace. Tak uvidíme, já si říkám, že pokud to třeba nevyjde do března, že bych si zašla k doktorovi, aby s mrknul a udělal třeba nějaké testy, radši budu věci řešit dřív a tím pak i případný problém bude dříve vyřešen...no uvidíme...Jinak i já jsem měla slabší menstruaci teď po potratu, to je asi normální, protože předtím jsem krvácela 14 dnů, takže teď toho bylo málo...Takže stejně to mohlo být i u tebe. Na druhou stranu menstruace se počítá až když je to fakt krev, ne špinění...Já mívám taky slabší MS
Toho se taky bojim že se upínám na první ovulaci na MS a ono to nevyjde..
@lejla29 tak moc držim palečky at to vyjde,s manželem se to určitě srovná,u nás je to taky jak na houpačce ale to je asi všude,né?Občas mi štve neskutečně,nemáme si ani co říct,pak zase dobrý..je to hodně o té komunikaci..je dobrý si to vyříkat..my měli před 2 rokama děsnou krizi,komunikace žádná,oba jsme to drželi v sobě,já pak bouchla,vše jsme si vyříkali a od té doby se snažíme na té komunikaci hodně pracovat,říkat si vše a nedržet to v sobě 😉
Já taky čekám MS příští týden,dneska je to přesně 3 týdny co jsem byla na gyndě,myslela jsem že dostanu průkazku a místo toho jsem jela k Apolináři ☹
@zukanak no tak uvidíme měla bych mít ms.na vánoce,nebo budou // a ten nejkrásnější dárek pod stromeček.
Určitě tomu dej ještě nějaký ten měsíc a když nic,tak k dr.aspoň ať máte jistotu,že jste oba v pořádku.......
Holky určitě komunikace je důležitá ve vztahu, taky to dělají ty hormony a depka dohromady.Můj manža si myslel,že už jsem v pohodě a co jsme to probrali,je na mě hodnejsi.
V pondělí čekám druhou mršku po revizi.... před revizí chodila pravidelně, teď mám trošku strach, jestli to bude hned jako před nebo budu muset čekat déle... ... držte pěsti ať dojde jak má a je to v poho.. dík. 🙂
Ja mam dneska zas nejakou depku,tak se sem jdu vykecat,manžel přivezl stromek ze ho ozdobime,na Vánoce tu nebudeme tak ať si ho uzijeme dopředu a na me to nějak padlo,letos to mely byt krasne a vesele Vánoce,ted v pondeli 15.12 jsem měla jit na první screnning a je to všechno pryc ☹
@kordul to by bylo hezky otěhotnět stejně jako u první dcery,ja to ted měla ale bohužel to nedopadlo,ale termín jsem měla na dcery 6.narozeniny,to bylo super..jeste jsem si rikala ze záři máme vždycky nějak plodný,tak doufám ze nebudu muset cekat az do záři 2015..
@irisie a vy uz se snažíte?treba MS nepřijde 🙂
@hanka.knizkova tak zkus stromek ozdobit a třeba se u toho zrelaxuješ.....rozsvítíte si ho zapal svíčky a udělej si nějaký ukliďňující čajik......nebo se ěčím zamestnej,třeba pečením cukroví,nebo uvař něco dobrého.
Mě pomáhá vana čaj a relax trošku
@hanka.knizkova zatim ne, az po treti MS a hlavne az budeme vedet co zjistili na pitve a z plodove vody. Spis mam strach jestli moje telo bude fungovat jak ma! Jestli nebude rozhozene☹
Holky zdravím. U nás konečně dobrý. A první den, kdy už nemám depresi, tak snad to tak bude pokračovat. Koupili jsme Vánoční stromek a udělali výzdobu a příští týden začínám péct. Asi je to i tou změnou hormonů. Mám dneska pocit, jako by měla přijít MS. Obvykle to mám pár dní před tím než přijde. Tak doufám, že do středy dorazí, aby se člověk mohl těšit na další snažení. I když u nás je to naplánované v Car na konec února, takže 6. IVF...ufffff...už tam začínám být jako doma. 😒 Jen se opravdu bojím, aby mě dobře nastimulovali a já měla aspoň 5 dobrých vajíček a pak hlavně, aby našli aspoň 5 dobrých spermií. U nás je to s reprodukčníma buňkama na čtýru. 😒 Jinak všem přeji krásné Vánoční a Silvestrovské plození 😀
Ahoj,přeji všem krásnou adventní neděli 🙂 tak jsem dnes 24DC takže v úterý nebo ve středu by měla MS přijít tak to jsem zvědavá..
@lejla29 koukám ze tu MS máme dostat skoro stejně 🙂 to je dobře ze je ti lip,já mám zas krizi ze by to bylo tou MS?je to možný,včera depka jako prase,jaký už bych měla břicho , ze jsem si měla dělat registraci do porodnice, zítra ten screnning u Apolinare no proste děs.. ☹
@hanka.knizkova tak mrska dorazila uz dnes 😀 Takze super. 😀 Depku jsem mela 10.12 protoze to byly dva mesice po revizi☹ a 11.12 mi psala kamaradka ze potratila tak depka jeste vetsi. Holky drzte se.
@lejla29 devce jenom pec at prijdes na jine myslenky 😉
A vsechny holky co jsou tady tak relaxujte a zkuste se dat do pohody!!!!
@hanka.knizkova No já doufám, že MS přijde ve středu, to to budou přesně 4 týdny od revize a tedy 28DC, a to mi normálně chodí. Ale když, tu čtu, že ji holky měli i až po dvouch měsících tak se teď modlim, aby přišla, co nejdřív. Je to legrace,nejdřív doufáš, že MS nepřijde a teď se zase modlíš, aby přišla 😀
Jinak koukám, že máš taky holčičku a jmenuje se Sofinka. My máme taky Sofinku. Budou to první Vánoce, kdy bude sama rozbalovat dárky, tak se na to moc těším. Už máš pro Sofinku všechny dárky? Já teď dokupuji jen drobnosti. Je těžký vymyslet, co jí pořád koupit. Jinak já každý den děkuji osudu, že jí mám. Je to vymodlené a vybojované dítě a pořád jí říkám, že je nejšikovnější a nejkrásnější holčička na světě. Myslím, že člověk si potom víc váží toho, že jí má. My bysme jí taky rádi pořídili sourozence, ale když to po biologické stránce nepůjde, tak zkusíme darované embryo. Ale zatím pořád doufám, že se zadaří, chceme chodit na umělí oplodnění, dokavaď to půjde. Neboj vám se to určitě brzo povede, zkus si teď užívat Sofinku a mysli na to, že brzy budeš moci zase pracovat na dalším. Uvidíš, ani se nestihneš rozkoukat a budeš znovu těhu. Nejsme zas tak staré, já si pořád říkám že to s tím umělým do 35 let snad stihneme. Já vím, že je to těžké, taky si na to každý den vzpomenu a říká si, jak úžasné by to byli Vánoce, kdyby...ale nemá cenu se v tom piplat, nic tím stejně nezměníš, stalo se, stalo...teď je důležité vážit si toho, co máš doma a myslet pozitivně na budoucnost, aby jsme to neblokovali depresí a aby se brzy zadařilo. 🙂

@emisekkk to jo jsou mnohem horší případy.....v začátku to ještě jde v uvozovkách.
Tak tomu dejte volný průběh a uvidíš.........a když nic,tak 3broucky už máš😉
15.12.jdu k dr.tak uvidíme co bude,tak třeba aspoň ta ms bude dobrý dárek pod stromeček😀
Děkuju a hned to budu tady hlásit🙂 jak dopadla kontrola,teď spoléhám ma ten gynex 3týdny a týden pauza,tak tomu dávám ještě měsíc a snad se to srovná.