Potrat v říjnu 2014
Kolik nas je? Pojdme se podporit 🙂
@lejla29 přesně nejdřív ji nechceš a pak zase chceš,ale ted ji fakt chci ale aby už byla ta poslední 😀
No já když mám krizi tak se v tom právě umím krásně piplat,ale ono to jinak nejde ☹
Dárky už mám všechny,nejvíc jsem pořídila jak jsem byla doma,jsem ráda že ted nikam nemusím,jinak naše Sofinka už si nakreslila seznam dárku tak jsem kupovala podle toho,aby pak nebyla zklamaná.. 🙂 Ted je jí 5 1/2 příští září by měla jít do školy tak doufám že to nejsou poslední Vánoce kdy věří na Ježíška 🙂
Odpoledne doděláme cukroví, v týdnu to nestíhám tak at už to máme hotový,v úterý má Sofinka ve školce besídku tak mají něco donést 🙂 ale má ted pěknou rýmu a kašel tak vůbec nevim jestli zítra půjde,manžel by si ji mohl vzít sebou do auta -dělá autodopravce tak uvidím..v noci teda kašlala hrozně,ted přes den dobrý..
@irisie tak super,jen tak dál,ještě jedna a můžete jít na to.. 😉 do pohody bych se ráda dala ale znáš to jednou dobrý pak zas na houby 😒
Tak jsem se dala včera na pečení a dneska zdobila a docela jsem se při tom zrelaxovala.......i když jsem uhnaná jak kůň,ale chmury zažehnány🙂 včera přesně 2 měsíce od revize. Tak mi prosím držte palce ať ta mrcha na vánoce nedorazí a možná v pá.19.už si udělám tt testík,asi bych byla i sentimentální,ale dala bych ho manžovi pod stromeček😀
Jinak krásnou adventní neděli vám všem,jdu zapálit svíčky😉 ať máme doma atmosféru
Zdravím děvčata, tak já poctivě jdu ovu testy a pořád jen duch, dneska jsem 19DC, tak uvidím, jestli se dnes neobjeví, ale už moc nedoufám☹ Tak já nevím, jestli jsem ten ovu test neměla pozitivní ten 12DC nebo třeba nebude ovulka tento cyklus vůbec☹ Každopádně sexíkovali jsme statečně, žádné flákání...a MS by měla přijít taky na Vánoce (asi 25.12.)
@zukanak já taky jela ovu testy a byly nějaký na prt.to jich mám ještě 10ks doporučuji koupit si digitální jsou drahé,ale super. Měla jsem 2dny slabou čárku,ale před tím nic a když mě pobolival podbřišek,podle toho to vždy poznám tak jsem si udělala digi a byl tam smajlik tzn.že je ovu. A když není je prázdné kolečko,což jsem měla druhý den(jsem si pro jistou dělala) Takže podle papír.testů nebyla,ale podle digi jo.
Dneska mi to dr.potvrdila na utz.že vidí tekutinu,která je tam z toho praskleho folikulu.
Jinak jestli jste to ten 12dc pojištili tak máš aspoň naději,kdyby byla😉
Jinak dej určitě vědět okolo vánoc,jestli ms.dorazila(kéž by ne) alemáme to mít stejně😀
@renes3 tak dneska mám jiný druh a zase nic☹
Tak já nevím, pořád duch a jen ten 12 DC docela silná čárka. Kámoška, co jí sledoval doktor ovu celej měsíc jí měla doktorem potvrzenou, došla domů a test negativní...Tak já nevím, asi to úplně nefunguje, třeba nemá ten hormon takovou intenzitu u někoho...Každopádně dáme si vědět, jak jsme dopadly😉
Uz jen 20 dni a jdeme na genetiku. Bojim,bojim... dokonce se mi o tom i zda☹
@irisie neboj, ta genetika bude určitě v pořádku. Vždyť už jedno dítě máš, ne? Kdyby byla genetika nějaká špatná, tak by jsi ho neměla, myslím 😒 My máme genetiku oba v pořádku, ale doktorka řekla, že ty zástavy vývoje se občas stávají a je jedno, jestli máš genetiku dobrou nebo ne. Prý i když máme genetiku oba v pořádku, tak se tam může něco zamotat a nemusí to miminko mít dobrý vývoj. To povzbudí viď! 😀
Prý zas na jednu stranu šance, že se to stane 2x je minimální.
@irisie přesně zádný stresovani zbytecne 😉
@lejla29 uz jsi dostala MS?Ja zatím ne,ale uz jsem nafoukla a pobolivá mi bricho tak snad do 2 dnu prijde..
Holky ja ovulaci nikdy moc nehlidala,testy jsem zkoušela pouze 1x měsíc a stejně mi nevyšly,jen by mi zajímalo ovulace je každy měsíc ve stejný den +- 1 den nebo každy měsíc jindy?Ja si myslím ze ji mam 13 DC,cykly mam 26-27 DC takze by to tak odpovídalo jen nevim jestli je každy měsic stejně nebo se to různé mění..?
@hanka.knizkova Ještě MS nedorazila. 😢 Tak doufám a doufám. Modlím se, aby to moc dlouho netrvalo.
Jinak já mám cykly vždy 28-29 a ovulku mívám téměř vždy 13 nebo 14 den. Já to většinou cítím, protože mě to trochu bolí, vždy část dne a je to taková bolest, jako zánět vaječníku a začalo mi to, když jsem vysadila antiko. Asi jsem vyjímka, že to takhle cítím. 😒
@hanka.knizkova já měla vždy stejně cyklus 30dní a většinou14-15den ovu
Taky to cítím stejně jak popisuje lejla29
Ovu testy jsem používala jen teď abych si byla jistá jestli ovu mám
Jsem 10dpo a testik bilej jak sních,tak teda nevím.....je fakt že při těhu až když jsem měla termín ms jsem teprve mela neviditelnýho ducha,ja to nevydržm do vánoc:-/ achjo
@renes3 jee tak to moc držím pěsti..;) jeste je docela brzo ne? ;) ale chapu, ja jsem ted chtěla delat testy skoro hned po sexiku..;)
Holky co testujete ovu, cca od kterého dne zkoušíte? Ja to dělala min. Mesic poprvé a hned jsem se trefila asi do ovu, ale stejne to nevyšlo tak ted nevim od kterého dne začít zkoušet... Nebo se vykašlat na testy a proste sexovat?;)
@kordul ovu by měla být uprostřed cyklu a ženy jí mají plus mínus stejně, někdo jí má ke konci (podle mě já) a někdo třeba hned zkraje. Každopádně dneska jsem 22DC, MS by měla přijít příští týden a jak jsem psala, tak ovu jsem testy nenaměřila ☹
Jinak se začíná podle délky cyklu, pokud máš cyklus 28 dnů, tak se začíná 11 nebo 12 den...Každopádně ty si jí měla minule ukázkovou, takže no stress...Procento otěhotnění v případě, že se trefíš do ovulace je 15-20%.Do třech měsíců budeš těhu😉 Já se spíš stresuju jestli ovu vůbec mám, utěšuju se, že snad jo, když jsem v září otěhotněla, jen s bojim jestli to nebyla zrovna náhodná ovulace. Ach jo. Nevím jestli se nemám objednat k doktorovi nebo jestli je brzy a zbytečně plaším. Hezký den všem
@zukanak Zuzi, děkuji, čoveče ty seš chodící encyklopedie..) No tak to není teda moc velké procento ...🙂 Ja nevim chci byt v klidu ale prijde mi ze uz to ted moc resim, sleduju se, hlidam se....:(
A byt tebou tak bych to hodila za hlavu, Ovu urco mit budes kdyz jsi otehotnela - nestresovala bych se cernyma scenarema a na doktora je podle me jeste brzo... Pockej chvilku uvidis ze za chvili vytasime vsechny tehotenske testy...)
Taky krasny den vsem.🙂
Ahoj holky tak dnes je to přesně měsic od revize😢od včera mam zas smutnou náladu,MS nikde přitom mi bricho boli,vubec nevim kdy to dostanu..včera mi psala kamarádka ze je těhotná,povedlo se jim to hned první měsic,samozřejmě ji to moc přeji,ale strašně závidím, u nás to zas bude na dlouho a toho strachu se nikdy nezbavím ☹
V práci prisernej blázinec,uz aby to skončilo,lidi fakt blázni, jsem cela usoupana a doma nic nestíhám..
@renes3 no právě, já taky ☹ To je asi tím potratem nebo nevim, je v nás ten strach, musíme se od toho odprostit. Jinak já jsem dnes 23DC, tak už se asi na ovu testy tento cyklus vykašlu, protože furt nic a příští týden už to mám dostat. Takže jsem nejspíš ovu neměla vůbec☹ a to jsem se těšila, že si zkusím na Štědrý den udělat těhu test, ale asi to nemá cenu, byla bych jen zklamaná. Takže příští měsíc znova...Koukala jsem na ty digitální testy a je to hrozná drahota, zatím si ho kupovat nebudu...
@hanka.knizkova Ahoj Hani, to tak prostě je, zdá se mi, že se to buď lidem podaří hned (to je jedna skupina) a pak jsme holt my (druhá skupina), kterým to prostě trvá a musí si projít trošku trnitější cestičku za svým vytouženým cílem. ALE o to sladší bude náš cíl, uvidíš, že se všechny dočkáme a budeme mít o to větší radost 😉 Já mám v práci taky blázinec, musíme zatnout zuby, už jen pár pracovních dnů a hurá volníčko, zrelaxujeme se a rok 2015 bude tady pro nás všechny šťastný, a to se vsaďte 😉 Přeji hezký pátek všem :-*
@zukanak dekuji,hezky si to napsala,vím ze musím myslet pozitivně ale poslední 2 dny to zas nějak nejde,kdybych uz to aspoň dostala.. ☹ treba jsi ovulaci měla a testy to neukazaly a tehotna jsi 🙂 to by byl ten nejkrásnější darek vid..
@hanka.knizkova Ahoj, tak já taky zatím MS nikde a břicho taky bolí. Dnes jsem 30DC. Fakt jsem zvědavá, kdy to dostanu. Doufám, že ne na Vánoce 😀 😀 😀
Ahoj, tak já jsem 30 den od revize, už 3 dny jaksi taksi lehoučce špiním, ale menstruace zatím nikde. Takže taky doufám, že MS dostanu a bude vše O.K. To je děsný...furt na něco čekáme 😀
Holky pijete kontryhelovy caj???

@lejla29 držím palečky ať příjide jak má!!! Já měla první po revizi až po 38 dnech ☹ ale druhá už je v normě!!!! Už chci třetí a hurá na to!!! 🙂