icon

Potrat v říjnu 2014

irisie
4. lis 2014

Kolik nas je? Pojdme se podporit 🙂

emisekkk
20. pro 2014

Já jsem se dneska konečně dočkala aspoň té první MS po revizi HURÁ. Od úterka jsem špinila a dneska se to konečně rozjelo.
@irisie Nad kontryhelovým čajem jsem taky přemýšlela..., já zatím koupila Nosifol a piju 1 sáček denně. Ty bylinky - já jsem na to dost hrozná, protože mi to neleze - jakékoliv bylinky - tedy čaje z nich. Vždycky si něco koupím, uvařím 3x a pak nic 😠

irisie
autor
20. pro 2014

@emisekkk tak to si na tom jako já... po zakoupení vařím jak šílená a pak na to prdím... a pak čaje vyhazuju... ale ten kontryhel se docela snažím.. už to je třetí měsíc, tak snad mi to do dvou // vydrží. 😀

emisekkk
20. pro 2014

@irisie a piješ to od začátku MS do zhruba očekávané ovulky a pak vynecháš? A kolikrát denně?

irisie
autor
20. pro 2014

@emisekkk jo tak jak píšeš, dvakrát denně..

kordul
20. pro 2014

@irisie ja taky piju teda asi 4. Den a tak nejak jak si vzpomenu...;) pokud ho nemám na očích tak zapominam...;) Kamoska se snažila pul roku a zkusila ten čaj a byla hned tehotna... Jasne muze to byt náhoda, Ale řekla jsem si ze za zkoušku nic nedám..;)

emisekkk
20. pro 2014

@irisie
@kordul jj, já ten kontryhel taky četla, že zabírá, ale já jsem fakt na ty bylinky hrozná 😖 , jak píšete obě - zapomínám a pak akorát zbytek vyhodím. Pouvažuju...
Mimo toto, se taky přiznám, že nadšení z dalšího pokusu mám tak ve vlnách - zda jo či ne. Když jsem byla těsně po revizi, říkala jsem si, že se určo pokusíme, teď už je psychika (lehce) lepší a já si říkám, zda do toho ještě jít...., ale u mne je jiná situace - věk + počty dětí 😝 . Ale jak jsem psala v předešlém - chtěli jsme ještě jedno k té nejmenší tříleté. Kluci už jsou větší (mají jiného tatínka). Taky jsem si říkala, že bych s tím posledním dítětem byla konečně doma - potože celé 3 roky, co je malá na světě, pracuju a plácám to s ní za pomocí babiček. Tak bych prostě byla doma a užívala si to zase jinak.
Nedovedu si představit, kdyby se mi podařilo otěhotnět, kdyby se situace opakovala - už tak mne tento krach dost vzal - nemusím vám popisovat...

irisie
autor
20. pro 2014

@emisekkk byt tebou tak tomu nechám nějakou dobu volný průběh, co se má stát - stane se!!! 🙂

emisekkk
20. pro 2014

@irisie asi to tak dopadne - volný průběh - ale jen chvilku - nebudu rodit v 50-ti ...doktorka mi řekla, že mám počkat 2 MS a potom se klidně můžeme pokoušet. No však o sobě budeme vědět - tak pak všechny postupně písneme - co jak jak - jaké změny u nás všech

hanka.knizkova
20. pro 2014

Tak jsem zabalila dárky ale letos ty Vánoce jdou uplne mimo mě..i to pocasi pitomy,sníh žádnej no nevim,tesim se na volno a na Sofinku pod stromkem..
Ja zacla dnes špinit tak ze by konečně mrcha dorazila..? No uvidíme zitra.. Ja si kontryhel poctivě koupila a jestli jsem si ho udelala za ten měsic 6x tak je to moc..ale říkám si ze az prijde MS tak budu pít poctivě 😀

@emisekkk gratuluji k MS,tys byla kdy na revizi?

emisekkk
20. pro 2014

@hanka.knizkova já byla na revizi 19.11. v 7 týdnu těhu. Plodové vejce ze mě odešlo přímo na příjmové ambu, ale dost jsem krvácela, tak mě zrevidovali. Potom jsem ani moc nešpinila. Jak jsem psala, nasadila jsem si nosifol. teď od úterý jsem lehce špinila a dneska ráno se to rozjelo. Teď ovšem celý večer běhám na záchod - intentita opravdu značná...začínám z toho být kapku na palici 😖
Pročítám diskuze a hodně holek píše, že to byla docela síla. Tak nevím...

hanka.knizkova
21. pro 2014

@emisekkk ježiš nestraš,mě už týden bolí břicho jak když mám silnou MS přitom nekrvácím,se úplně bojim co přijde..v úterý odjíždíme tak to se mi to určitě rozjede 😒 Já byla na revizi 21.11 v 9+2 tt ☹

renes3
21. pro 2014

@irisie já pila kontryhelovou tinkturu.....hned po rzákroku 6týdnů a stejně jsem dostala vyvolávačku,ale ovu byla..
@emisekkk já taky jen špinila (a to jsem měla vyvolávačku) a ms to nakonec byla. Měla jsem pak za 2týdny ovulku. Asi ta první je slabá,že to bylo hodně vyčištěný😉

renes3
21. pro 2014

@emisekkk tak gratuluji k první ms.😀 super

emisekkk
21. pro 2014

@hanka.knizkova s tou revizí jsme časově téměř stejně. Je to blbý, co se nám všem stalo, ale musíme se s tím nějak poprat.
@renes3 No holky, já jsem jak průtokovej ohřívač 😀 . Normálně mám MS řekla bych v pohodě, po revizi jsem lehce špinila pár dnů a pak klid, tak jsem se radovala, že to bude O.K. a je to dobře vyčištěný. Je fakt,že něco obdobnýho jsem měla po 3-tím porodu - to jsem až skončila ve špitále. Po šestinedělí jsem ihned začala menstruovat a hrůza. Tak to proběhlo ještě 3x a pak se to uklidnilo...mám se na co těšit.
Děkuji za gratulaci 😀 .

hanka.knizkova
21. pro 2014

@emisekkk jo to máme skoro stejně,tak já furt nic,to fakt dostanu až 24.12 😝 moje první MS po porodu byla taky síla,až jsem musela jet na gyndu a po 10 dnech mi ji zastavovali nějakou injekcí jinak bych snad vykrvácela.. 😒

zukanak
21. pro 2014

holky, tak já nevím, dnes jsem 25DC a ovu test vypadá, jak když bude zítra pozitivní...ten světlejší je ze včera a ten tmavší ze dneška...Přitom mám cyklus tak 28-29 dnů. Co si o tom myslíte? Já jsem z toho jelen...jinak já piju kontryhel druhý cyklus

emisekkk
21. pro 2014

@hanka.knizkova no já teda dost šílím, vložky na noc i na den a stále měním. Já mám právě ještě 3 injekce doma, vyhrabala jsem, co mi dávali na zástavu krvácení po tom porodu při MS, takže když bude nejhůř tak budu aplikovat. Zatím furt čekám, jak se to vyvine. Držím ti palce, ať už to dostaneš, ale intenzita bude rozumná 😉

zukanak
21. pro 2014

...normálně je takový nemívám, většinou jen ducha, sotva viditelnýho

zukanak
21. pro 2014

Holky tak pijte ma krvácení kontryhel, doktor mi říkal, že je hlavně na silný MS krvácení

emisekkk
21. pro 2014

@zukanak já s ovu testy nemám žádnou zkušenost. Takže nedokážu poradit. Ale je fakt, že se nemusí ovulovat uprostřed cyklu, já myslím, že možné je vše a je potřeba to hlavně pojistit s partnerem 😀

emisekkk
21. pro 2014

@zukanak Já to taky dneska vyčetla, že je na to kontryhel dobrý. Takže jsem hnedka letěla do lékárny, ale neměli ho ☹ , takže zkusím zítra jinou lékárnu.

irisie
autor
21. pro 2014

Ja uz mam dneska svou davku kontryheloveho caje vypitou 😀

irisie
autor
21. pro 2014

Tak jsem si myslela, ze ukecam chlapa o mesic driv a nic z toho☹ takze my zaciname opravdu az po novem roce....

irisie
autor
21. pro 2014

@zukanak a neukazuje tehu a ne ovu?

renes3
21. pro 2014

@zukanak tak buď si ovu měla 12 a teď jsi těhu,nebo máš ovu později ......teď bych testla ještě zítra a pozítří už by měla slábnout....a hlavně pojistit😀

zukanak
21. pro 2014

Těhu asi ne, i když bych byla nejvíc happy😉
Nemám žádný tělu příznaky, když jsem byla těhu v září děsně mě bolely prsa. Udělám test zítra a dám info😉 Jestli vyjde zítra pozitivní, tak je to mega divný. Ve středu nebo ve čtvrtek to mám dostat...

renes3
22. pro 2014

@zukanak může být pozitivní 2dny,ale 3 už by bylo divný.....
Tak nám přeji ať to na ty vánoce už nedostaneme😀 máme to mít úplně stejně

renes3
22. pro 2014

@irisie to už je za chviličku,užívej vánoce,ty utečou a budete se snažilkovat😉

lejla29
22. pro 2014

Já se hlásím MS pořád nikde a to jsem 33.den po revizi a normálně mám cyklus 28. Já už chci tu mrchu dostat!!!!!!

hanka.knizkova
22. pro 2014

@lejla29 to jsme na tom stejne 😒 MS stále nikde..v lednu bych byla nadšena kdyby MS nepřišla,ale ted uz bych byla rada kdybych to uz konečně dostala..

@zukanak to jsem teda zvedava co z toho bude,ze bys měla ovulku takhle pozdě? No možné je všechno..

Strana