Potrat v říjnu 2014
Kolik nas je? Pojdme se podporit 🙂
Holky, uvidíme...dneska odpo testnu a hned napíšu. Podle návodu jsou ty moje ovu testy negativní, ale takhle silnou čárku jsem za celý měsíc neměla, tak si říkám, jestli třeba dneska nebude pozitivní a jestli jo, tak je to fakt divný, když to mám ve středu nebo ve čtvrtek dostat...Nooo každopádně písnu. Jinak se hezky snažílkujte a ostatním holkám přeju, ať už tu mrchu konečně dostanou. PS: zkuste si dát sklenku červeného a horkou vanu 😉
@zukanak taky mi prijde ten včerejší silnější,ale ze bys teda měla mít ovulaci a zitra MS?To je divny..
Tak mě začíná bolet břicho a špinim,takže dáreček nebude☹
Všem krásné svátky :-*
Tak já dnes dostala MS dnes sem 33DC od revize..takže od ledna nám začne nové snažení.. Doufám ze tentokrat se dockam vytouzenych čárek dřív než za 6.mesicu.. Jsem zvědavá na ostatní a věřím ze do března budeme všechny těhotny 😀 a za rok v tuhle dobu rodit 😀 😀 moc všem držím palečky..
A hlavně přeji krásné Vánoce prožitek v klidu a pohodě a těm co mají teď ovulaci tak ať se povede na Vánoce se přece ději zázraky 🙂
@renes3 tak se to určitě povede příští měsíc,to budeme tak nějak stejně já MS dostala dnes tak se budeme podporovat 😉
Holky a ještě dotaz ode dneska mám teda pít ten kontryhel 2x denně?
@hanka.knizkova jo 2 krát denně jeden šálek 🙂
@hanka.knizkova Hani a budete se snažit hned po MS? mě doktorka řekla, že mám nejdřív nechat proběhnout 2 MS, tak nevím, zda počkat či ne
Jinak všem krásné svátky a užijte si to v klidu!
@emisekkk v nemocnici mi řekli počkat 3.měsíce ale moje doktorka řekla že po první MS ,můžeme,takže do toho půjdeme naopak jsem četla že po té první MS to bývá nejvíc pohnojený tak to zkusíme.. 🙂
tak jsem si právě udělala kontryhel,beru vitamíny tak budu doufat i když ta psychika je hodně špatná 😒
@hanka.knizkova jo, ta psychika je nic moc, ale mě tady pomáhají ty naše pokecy. Taky už piju kontryhel, nechutná to nejhůř, pak listovku a nosifol.
Hodně se všude píše, že je tělo pohnojený. Uvidíme, možná taky nevydržíme ještě další měsíc čekat 😝
Tak další ovu test. Nahoře včerejší a dnes spodní, řekla bych, že intenzita stejná nebo slabší...No ráno zkusím těhu, ale tomu nevěřím...
Holky díky, že na mě myslíte. Písnu hned ráno, ale naděje si nedělám, nemám žádné těhu příznaky a podle mě jsem tento cyklus ani neměla ovulku☹ alespoň podle testů ne...takže v lednu se budu snažílkovat s vámi😉 Vás v tom nenechám a těším se, jak budeme postupně těhotnět😉
Holciny snad se na me nebudete zlobit, ale zalozila jsem pro nas soukromou skupinu - Budeme se snazit...2015, uprimne netouzim, aby kazdy vedel zda jsem tehu ci nejsem a proc nejsem... pokud do skupiny nechcete tak chapu...ale prislo mi to jako dobry napad! Kordul a emisekk jsem dala jako dalsi spravce- tak se na me nezlobte, jinak to zalozit neslo ☹ snad me neukamenujete... skupinu muzu klidne zrusit!!
A nebo jsem mela zalozit soukromou diskuzi... tak ted nevim co je lepsi ☹
@irisie já už jsem Ti psala na tu soukromou, že je to dobrý nápad, že tady už fakt řešíme soukomé věci, takže za mě super. Soukromá skupina či diskuze - nevím jaký je v tom rozdíl - to máš asi jedno. A že jsem správce - nevím, co to obnáší, ale doma jsem taky správce všeho 🙂 😝 , takže v pohodě.
Jen asi to máš víc prozkoumané, takže když tak tu popiš, jak se můžou ostatní přidat.

Holky krasne Vánoce Vam přeji!;)
@zukanak zuzi mozne to je;) ja u Matyldy žádné testy nedělala a pamatuji si ze jsem si rikala ze bych to mela dostat, tak ze neotehotnim a my Matyldu udělali 3 dny pred Ms, po tydnu jsem věděla ze jsem tehotna!;) takže hodne štěstí!;) nebo jak pisou holky, treba uz tehotna i ses!;)
Jinak ja uz cítím ze ovu se blíží, dneska nebo zitra budu asi testovat ale sexovat budem raději pořad!;) hihi