Potrat v říjnu 2014
Kolik nas je? Pojdme se podporit 🙂
No nádhera! Já tomu fakt nemůžu uvěřit! Zas mi hlavou šrotujou katastrofické scénáře, tak snad to tentokrát dobře dopadne! Musííí!!!!
Já se hlásím s 2.po revizní ms už ne jen špinění,ale pořádnou a na termín bez vyvolávačky. Tak doufám že se postupně budeme přidávat k zukanak a všem přeji krásné vánoce a přání největší ať se nám všem v novém roce vyplní:-*
@hanka.knizkova snazila jsem se ti poslat pozvanku do skupiny a pise mi to,ze uz jsi clenem a nebo je preklep ve jmene,coz neni. Nemas od nekoho jineho uz v interni poste pozvanku? Mrkni.
Urćitě budete! To je jasný, jsme šťastná skupina a tělo je fakt "pohnojený". Doporučuju snažit se, co nejdřív, nečekat...!já jsem nejšťastnější, pořád tomu nevěřím!!!
Ahoj, po čase jsem nakoukla, byla jsem tu s vámi chvíli po revizi. Těší mě, že se to tady začíná obracet k lepšímu.
@zukanak moc gratuluji, tak to jsi měla nejhezčí dárek pod stromečkem, super, a neboj se. Moje doktorka říkala, že pravděpodobnost toho, že by se to opakovalo, je minimální. Takže teď už to dopadne dobře.
@hanka.knizkova mě v centru, kam chodím na IVF, řekli, že s druhou ms můžu začít stimulaci na další transfer, že dva měsíce jsou nejlepší. Ale mě po revizi vůbec ms nepřišla ani za šest týdnů, takže jsem si ji pak vyvolala pomocí léků a hned s ní jsem začala stimulaci na transfer. Chtěla jsem stihnout pokus ještě před vánoci. Takže v podstatě taky hned po první ms. A v centru neřekli nic, normálně mi vklad provedli.
@hanka.knizkova no ja to mela taky prvni 2 dny silene. Rvala jsem se aspon vit.C a kontryhelem.ted uz se to zklidnilo. uvidim,co bude priste. Pozvanku zkusime pres administratora-vznesu dotaz.
A vy uz si povídáte někde jinde?
@78marcela takze ted cekas jestli se to povedlo ? Jestli ano tak moc držím palecky 😉
@hanka.knizkova ano, teď cekam. Ale moc nadějí tomu nedávám. Embrya byly horší kvality, celkově z toho nemám nic moc pocit. Už jsem zkoušela testovat. Nic se neobjevilo a přitom předtím vždy už sedmý den po transferu bylo něco vidět na testu, když jsem otěhotněla. Teď tam není zatím nic. Ale oficiální termín testu mám 30.12. Tak uvidím.
@hanka.knizkova hani vydrz,uz jsem psala administratorovi.je tam asi nejaky problem. Nejde mi ti poslat pozvanka do skupiny...
Holky já se hlásím MS pořád nikde ☹ , až budete moct, tak mi pošlete pozvánku do té uzavřené diskuze, nevím, kde to hledat. 😒
A ja porad nic ☹
@hanka.knizkova mě to píše že už členem jsi, tak já nevím
@hanka.knizkova https://www.modrykonik.cz/group/6848/ zkus jestli to nepůjde nějak přes to... fakt nevím jak ti pomoct ☹
A jak se ta diskuze jmenuje?
Holky,mohla bych se pridat?prodelals jsem min. tyden revizi po zamlklem potratu a snazit se muzeme az koncem unora 2015.Sleduji vasi diskuzi uz delsi dobu a hodne mi pomohla i po zakroku a verim,ze pristi rok to vyjde.Pokud se to presune do soukrome diskuze,budu vdecna,pokud mohu pokracovat s vami.Dekuji
@hanka.knizkova Budeme se snazit...2015. Ted jsem posilala pozvanku linee. Tobe to fakt furt nejde. Nemas treba neco ty blokovane v profilu u sebe?
@hanka.knizkova zkus mrknout do zpráv jestli tam nemáš pozvánku ...

@irisie super nápad taky jsem to tu uz chtěla navrhnout,nechci aby četl cely Konik o mých problémech..jen mi prosím pošli odkaz kde vás najdu..