Používáte duplicitní nick?

kualalik
2. bře 2011

Zajímalo by mě, jestli tu je někdo natolik odvážnej, zda se k tomu přizná 🙂 Jde mi jen o to, že si někdo vymění na toto téma názor s adminem a oni mu pak odepřou přístup 😠 je rok 2011 a ne 1989 😀

berynka
2. bře 2011

Oficiálně se to nesmí 😉 . Někomu odepřou, někomu ne... záleží totiž kdo a komu 😎 !

mamusa1611
2. bře 2011

Přesně tak, záleží kdo a komu... Už jsem se na toto téma ptala, ptž kamarádka nemá pc, ani přístup k netu, tak jsem jí řekla, ať si založí profil ode mě..jenže pak jsem zjistila že se to nesmí...aby náhodou neblokli i mě...to by mě fakt nas... No a prý se to má nahlásit adminům, že z té a té Ip sem půjdou 2.nicky, oni si to poznačí,aby věděli, a že oni to poznaj,kdyby to byl jeden a ten samej člověk,podle toho na jaké diskuze chodí atd...no nevim...
Ale nechápu,proč by člověk (jeden a ten samej) musel mít na takovýchto stránkách 2.nicky...vždyť je to uplně zbytečné... Založím si jeden, a na co ten druhej? Abych se na druhém přetvařovala??nebo dávala foto navíc? Seznamky to je něco jiného si myslím,ale tady je to fakt zbytečné.. ;)
Toť můj názor.. 🙂

kristi
2. bře 2011

ne - mam jeden na beremku, konovi aj strese

ivasad.
2. bře 2011

No, třeba z počítače co byl v práci nás chodilo na koně několik kolegyň, a nikdy problém nebyl, tak nevím

janocka
2. bře 2011

@kualalik chces, aby sa ostatni priznali ale ty sama, zakladatelka temy, si sa nepriznala 😕

zdezli
2. bře 2011

ehhh, a na co??? 😕

zamilovana
2. bře 2011

tiež nechápem na čo by mi boli dva?? Už tu bolo pár takých, čo sa rozčulovali, prečo nemôžu mať dvojitý nick, ale ešte raz NA ČO by mi bol??? Ak mi dáš rozumný dôvod, tak ok, ale žiaden nevidím 😕 a ak je prípad, že dvaja ludia sa prihlasujú z jedného počítača to je o inom, ale aby som ja sama písala z dvoch nickov, to je divné, nie? Sa chce niekto pretvarovať a písať z dvoch nickov, alebo čo 😕

jjjb
2. bře 2011

ne

sovicka_
2. bře 2011

Na co dva? Třeba na to, když si chce holka, která tady má řadu let všeobecně známou identitu (podle jména, z fotek atd) potřebuje promluvit o něčem intimním, třeba o tom, že se jim s manželem nedaří x let otěhotnět a nutně si potřebuje s někým pokecat na téma IVF. Podle mě má každý právo na to netroubit takové věci do světa (takže -i když jsou lidi, kteří to berou sportovně a normálně to okolí prozradí, jsou také lidi, kteří si to chtějí nechat pro sebe - kor v případě, že potřebují využít dárce spermí nebo vajíček - nebo dokonce obojího). V situaci, kdy není možné zaslat příspěvek nějak anonymně (jak je tomu třeba na jiných stránkách), se zakládání druhého nicku vůbec nedivím.

Těch důvodů může být více. Zjištěná nevěra manžela, domácí násilí, drogy u dětí... nejsou to věci, které chce člověk vytroubit do světa tak, aby si je četlo tisíce ženských na diskuzi a nedejbože někdo známý venku.

Pokud člověk nemá špatnou zkušenost se "šmírováním" zvenčí a nepotřebuje se s něčím svěřit svému okolí, potřebu dvou nicků asi nepochopí. Já osobně zažila obojí a opravdu to není nic příjemného, psát pod nickem, pod kterým vás každý zná.

Je škoda, že není možnost, jak napsat takové "žinantní" příspěvky anonymně - pod nějakým univerzálním nickem anebo pod duplou - na těchto rozsáhlých www by ta možnost být dle mého názoru mohla a měla.

janocka951
3. bře 2011

nerozumiem prečo by mal niekto používať 2nicky ved jeden stačí či nie?????????? 🙂

aemmi
3. bře 2011

No, tak ne že bych je měla, ale třeba když se někdo chce zeptat na něco hodně intimního...tak když má v pase fotku, v blogu celý jméno a v albech fotky rodiny, tak už tu pak není moc anonymně, navíc když jde o veřejnou diskuzi, kde si to může přečíst naprosto kdokoliv...tak chápu, jestli někdo dva nicky má.

kaeseundspageti
4. bře 2011

jo, mela jsem. 1: jmeno vlastni 2: jmeno podstatne

katarinkakm
4. bře 2011

Jsem zakladatelka této otázky, přiznávám se, že jsem použila dva nicky. Jeden jsem si založila na BRMS a rok poté jsem se pod jiným nickem přihlásila sem (a nechci tu rozepisovat proč). Kvůli této otázce, na který má očividně hodně lidí názor shodný s prvním příspěvkem, ke kterému se plně ztotožňuji, mi bude zrušena registrace po dnešní konverzaci s adminem Janockou. Člověk se tu po x-letech na něco zeptá a najednou ho chtějí vykopnout. Jak psala dále Berynka .. "Někomu odepřou, někomu ne... záleží totiž kdo a komu " .......... hawk.

misicka455
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
petrolejka
7. bře 2011

Hm, v tom případě by mě zajímalo, proč v tématu "Zablokovaní uživatelé" od 20.2. opět není nikdo uveden, přestože je tu ze strany adminů více zablokovaných uživatelů. 😅 Domnívala jsem se, že tam má být seznam lidí, které musejí podle pravidel zablokovat, jinak účel toho seznamu nechápu, když je tam jen někdo a jen občas.

lucie777
7. bře 2011

já mám jen jeden nick

faflina
7. bře 2011

mě se stalo, že jsem měla dva nicky, a vůbec jsem to netušila 😅 byl úplně stejný akorád jeden na střeše a jeden na koňovi, jak se poprvé měnil kůň tak mi najednou k nicku přibyla dvojka, jako faflina_2, a dost jsem nechápala, tak jsem o tom informovala Adminku a za asi 2 dny bylo vše v pořádku, dali si s tím asi trochu práce, ale dopadlo to dobře, už mám jeden nick jak na BRMS tak na MS aj na MK 😉

jesterka_v
8. bře 2011

Mám, ale po dohodě s adminem jsem si nechala původní zablokovat. Chodila jsem zde na něj několik let, ale musela jsem si ho bohužel nechat z osobních důvodů zablokovat ☹ Takže jsem přivítala, že přišly uzamčené témata. Možná jednou příjde doba, kdy se třeba budu moci ke svému původnímu vrátit - jestli je to technicky možné.... Nešlo by mi jen o přezdívku, všichni už mě znají pod novou, ale pod starým nickem jsem i na jiných stránkách a používám ho i na různých diskuzích jinde na netu a pro známé (samozřejmě pro ty, které chci) jsem tak snáze vyhledatelná 😀