icon

Přejete si někdy být zpět bezdětné?

28. lis 2020

Ahoj. Mám 2 kluky, 4 a 2 roky, plánovaně čekám třetí. Jenže poslední dobou jsem tak unavená tím stereotypem vaření, spaní, pravidelnýho jídla, strojení a rozsuzování sporů, že tak strašně závidím bezdětným kamarádkám tu volnost a občas si říkám, jestli bych bez dětí nebyla šťastnější. Nejsem žádná mladá koza, je mi 32, ale přepadají mě až moc často myšlenky na to, co bych dělala, kdybych se před pár lety rozhodla jinak. Asi je to jen unavené období, ale jak z toho ven? Hlídání od léta absolutní nula, možnost chůvy nebo dovozu obědů není. Bydlíme na samotě, manžel má teď pořád služby a 80 hodin přesčasů není žadný problém:(Znáte to? Co Vám pomohlo?

Strana
z5
jakreb
29. lis 2020

@sudylichozrout Aha. Vďaka. Ešteže máte tu Prahu. A mas si cim utriet svoju ctenu prdel

sudylichozrout
29. lis 2020

@jakreb Presne tak. My Prazaci si jinak zadky neutirame. To vis, nejsme vcerejsi.

mourovatakocka
29. lis 2020

@jakreb Diskutuješ dost svérázně. Možná se to tak někde nosí, ale tady jsi trochu divná. Taky už jsem se nad tebou v nějaké diskuzi pozastavila a trochu nechápu, proč tady vlastně jsi.

llluckaaa
29. lis 2020

@jakreb Tak když myslíš, vyvracet ti to nebudu... 😀

lentilkah
29. lis 2020

Holky ja si myslim, ze s pani je to marne. Bud ji chybi socialni inteligence nebo je to obycejna provokaterka, kterou to vylozene bavi.

llluckaaa
29. lis 2020

@sudylichozrout Tý jo, to bylo počteníčko. Hele, nerada to píšu, ale zrovna v té očkovací diskuzi se docela trefila do některých mých názorů 🙄 A obdiv, že se snaží argumentovat, sama jediná proti proudu, odvaha jí teda nechybí 😉 Bohužel to ale svým vyjadřováním v ostatních diskuzích zabila 👎 Jinak teda očkovací diskuze je už od začátku dost brutální a snad jen jediný dotaz zodpovídá to, na co se tazatelka ptala ☹

sudylichozrout
29. lis 2020

@llluckaaa Ockovaci diskuze jsou vzdycky masakr 🙂 Mne nevadi jeji nazory, ale to, jak je prezentuje. Sama jsem s tim tady mela potiz, musela jsem se naucit nebyt tak hr a obcas ubrat z plynu. Ne, ze bych si nestala za svym, ale naucila jsem se to rikat tak, ze to zni relativne ok. To same by si mela uvedomit i ona.

llluckaaa
29. lis 2020

@sudylichozrout Jj, máš pravdu. Taky jsem s tím měla občas potíže, někdy i ve skutečném životě. Ono strašně záleží na tom, jak člověk své názory předkládá. Když je kritika dobře podaná, je pozitivní a posouvá nás dál. Ale chce to empatii a umět poznat, kdy je lepší mlčet.
Dobře míněné rady už dostala a nepřijde mi, že by padly na úrodnou půdu. Spíš naopak, kope kolem sebe pořád víc. Holt někdo si to neuvědomí nikdy a bude stále kopat kolem sebe.

Strana
z5