icon

Přerušovaná soulouž. Je na to spoleh?

cherie24
5. srp 2020

Zdravím ženy, zajímalo by mě jestli jsou tu některé, které berou jako ochranu to, že se jejich chlap hlídá a jaké s tím máte zkušenosti? Otěhotněly jste nebo máte jen tolik dětí, kolik jste plánovaly? 😁 já mám dítko přes kondom i prášek po a antikoncepci brát nemohu. Vždycky mi bylo do hlavy vtloukáno, že se mám chránit, protože přerušovaná soulož není ochrana, tak jsem se chránila a dítko stejně mám, tak teď nevim jestli se mám bát na chlapa i podívat, abych neměla hned další nebo stačí mít šikovného chlapa, co se umí hlídat? 😀

Strana
z2
aglaja13
7. srp 2020

u nás fungovalo 5 let mezi dětma bez nehody a 4 roky po druhé dceři také bez nehody, ale poslední roky jsem už další dítě v žádném případě nechtěla a potrat by pro mě byl hoodně nepříjemný, takže jsem se docela bála, protože těhotná jsme byla vždy hned i v 35, 37 (nechtěně z 1 sexu za měsíc, kdy jsem si myslela , že jsou ještě neplodné dny - skončilo potratem v 9tt) a i v 38 letech a litovala, že jsem si po druhém císaři nenechala podvázat vejcovody. Vasektomii bývalý manžel nechtěl.

herbinaaa
8. srp 2020

není lepší použít kondom?

cherie24
autor
9. srp 2020

@herbinaaa kondom jsem používala a skončila jsem na mateřské, takže teď už tomu moc nevěřim ☺

majsina
9. srp 2020

@cherie24 nám funguje...ale je pravda, že si trochu hlídám přes kalendář i plodné dny 🙂. A když to vyjde na plodný dny , jsem pak až do MŠ trochu nervózní 😀.

chrystyanna
9. srp 2020

A nešlo by tedy jiné formy.. tělísko? a náplasti?

journals
9. srp 2020

@cherie24 eh... mas pocit, ze kdyz tehotnis pomalu i pres online hovor, tak je prerusovany sex dobry napad? 😄 me to teda prijde jako skoro tutovka ve vasem pripade

cherie24
autor
10. srp 2020

@chrystyanna náplast je antikoncepční ne? Já už do antikoncepce nikdy nepůjdu, zkoušela jsem 2x a stálo mě to roky zdravotních problémů a lítání po všech možných doktorech. A s tím tělískem nevím. Mám okolo sebe hned 2 známé, které z toho dostali zánět dělohy a jednu to málem zabilo a druhé hrozilo, že přijde o dělohu. To mě vyděsilo natolik, že bych do toho asi jít nechtěla. 🙄

cherie24
autor
10. srp 2020

@journals já už právě nevim čemu věřit a čemu ne po takové náhodě. Jsem teď trošku paranoidní po každém sexu 😁 gynekoložka mi dál doporučila kondom, že i přesto, co se stalo je to nejbezpečnější, tak nevim teda 😂 jak psaly, jistota je nemít sex 😄

sobist
10. srp 2020

My měli rok mezi dětma bez nehody a úplně pohoda, ale kdybych dítě nechtěla, neriskovala bych to. Takhle to bylo stylem "kdyby náhodou, nevadí, dítě pak stejně chceme". 🙂

chrystyanna
10. srp 2020

@cherie24 tak třeba to bylo prostě daně, že ze to dítě teď má narodit.. že by bylo i přes všechny antikoncepce dohromady 🙂 a teď to bude už v klidu

baraskaska
10. srp 2020

No u nas s tim zatim (tuk tuk) nebyl nikdy problem. Ja to tedy kombinuju jeste s hlidanim ovulace jelikoz mam pomerne pravidelny cyklus tak vim priblizne kdy nastava nejpozdeji navic jsem si jednu dobu merila bt takze vim ze pri treba 27dc mam ovulku 13-14dc a v tu dobu teda mame dve antikoncepce bud kondom nebo zadnej sex🤣🤣🤣

Strana
z2