icon

Přítel čeká dítě se svou ex

aja55
31. led 2018

Chtěla bych se jenom svěřit jestli je tady někdo v podobné situaci. Muj přítel se ke mě nastěhoval a asi za necelý týden se ozvala jeho ex,že je těhotna a at se k ní vratí, že ho miluje a podobně. Už jednou se k ní vrátil,protože mu tvrdila ,že má nádor tak ode mě odešel,ale za necelý měsic zjistil ,že ji nic neni,že měla bulku, která se udajně rozpustila. A jak od ni odešel tak hned v 37 letech po brani ha asi 15 let braní otěhotněla na poprve. Chtěl zpravu od lekaře,kterou mu poslala byla asi udajně v 5 tt. Když jsem tu zpravu ukazala zdrav.sestře tak říkala ,že takhle lekař. zprávu napsanou teda neviděla ješte. Poté mu psala sms v podobě jako,že ho chtěl a ted ji nechal a že to chce osobně vyřešit jenže on nesouhlasil, chtěl dojet se mnou,aby ho zase nemohla citově vydírat jak poprve když mu začala brečet na rameni, že zustane sama apod. Pak začala psát zase o psovi a posílala foto. Napsal ji,že s ní nechce být a nevratí se at vše zvaží.Celý jejich vztah byl jen jak ona pískala a vse muselo být po jejim.Řekl ji at napiše až bude vedět něco víc,rozloučila se tedy zprávou jako ahoj kamarade a od te doby se neozvala. Ani prukazku a ani snimek neposlala.Psal ji k narozeninam ani na to nereagovala. Termin porodu ma asi za měsic ,k tomu jsem ješte já otěhotněla a jsem v 29 tt. Mám noční můry se všeho,svým zpusobem je mi ji i líto,udajně je psychicky slabší než já. Už nevím co si o tom mám myslet už mě to trapí 7 měsicu. Říkal že na to nemam myslet, že kdyby byla určitě by se ozvala dříve, že to zase zkoušela,ale já nevím .

Strana
z3
priefi
2. únor 2018

@aja55 samozrejme nejlepsi je,.kdyz jsou si partneri rovni

kaja2016
2. únor 2018

@aja55 Jasný, to se nemusíš obhajovat, že se ptas, nikdo nejsme dokonalej🙂 Jen moc nevěřím tomu, že se v březnu uklidnis.-) Ale třeba jo.-) Tak držím palečky ať se to všechno uklidní...

aja55
autor
3. únor 2018

@kaja2016 ty mas pocit ze je a jenom trucuje aby ho tim potrestala. Tehdy mu rikala ze to bude asi jeho jediny kdyz nam to spolu neslo a on ho ted nechce s ni . At si to rozmysli

aja55
autor
3. únor 2018

@priefi rovnost by mela byt ve vztahu a ne ze jeden vladne druhemu. Nejak zivot dopadne but mame byt spolu a budeme nebo zustanu sama s detmi vse se da zvladnout i bez chlapa. Dulezite jsou pro me deti.

priefi
3. únor 2018

@aja55 Ano, rovnost je nejlepsi, to jsem pak jeste dodatecne dopsala 😉 A ano, deti jsou nejdulezitejsi. Kdyz nad tim tak uvazuji, tam pokud je tehu a je takova, jak pises, tak nejspis ted trucuje a az se to male narodi, da priteli vedet, posle foto a predpoklada, ze ho tim malickym nalaka... ona ale nevi, podle toho, co jsi psala, ze mas tzv. aso v rukave a jsi taky tehu. Takze pokud to je jeji plan, dopadne to pro ni smutne,.zustane sama s ditetem. Chapu,.ze jako tehotnou Te to trapi... ale pokud nepodniknete nejake kroky, driv, jak po mozne porodu, se to nedozvite. Pokud pritel to neresi, nemas co resit. Pritel miluje Tebe, chce byt s Tebou, vse je v poradku. Tim, ze on to resit nechce, ale Ty ano, muzes ho nastvat. Pokud se to dite narodi, pro Tebe se nic nezmeni. Mimochodem, mozna jsem staromodni, ale kdyz se tak milujete a rozumite si, vse je tak super a uzasne, cekate spolu dite atd., neuvazovali jste o svatbe?

aja55
autor
3. únor 2018

@priefi uvazovali jsme o svatbe a uz to dal na fb ze jsme zasnoubeni chceme zit pekne na hromadce. V pratelich mel i jeji kamaradku a ta co videla nase fotky s vyletu a profilovku spolecnou tak ho blokla. Urcite ji to rekla ze me pozadal. Rikal ze s ni nikdy neuvazoval ze by si ji vzal. Mame i prstinky jen cekame az se maly narodi. Stve ho ze porad na to myslim a nechci ho nastvat kvuli take veci. Ale ze by byla az tak hrda a nezkusila to pres utrazvuk. Kazda zena je hrda a obzvlaste kdyz ji je ublizeno a v tehotenstvi jsou citove stavy uplne na vrcholu ze clovek je na mekko a jeste ten stav prozivat sama bez otce. Ja na jejim miste bych to zkousela drive nalakat ho a necekat tak dlouho porad bych se snazila. On rikal ze kdyby o neho stala tak by psala porad a snazila se. Proto rikal ze neni jinak by se chovala a ne jak dite.

priefi
3. únor 2018

@aja55 Tak to je krasne 😊 To Vam moc preji.

Ne kazda zena je v tehu na mekko. Nekdy to je prave naopak, kdyz ji nekdo ublizi, ma vetsi odhodlani. A co takhle imaginarni facebook a zadost o pratelstvi? Nejake jmeno, co by ji zaujalo?

aja55
autor
3. únor 2018

@priefi ale u ni nevim ona je spise takova ta ubrecena citlivka ktera hraje hodne na city. Kdyz odesel tak rikal ze ja jsem po psychicke strance silnejsi ze se se vsim dokazu lepe vyporadat narozdil od ni, proto se kvuli nemoci k ni vratil ze je psychicky slaba a vse ji ublizuje a kazdy. Vse delal za ni otec, nic pry nedokaze vyridit. Je mozny ze se psychicky zhroutila ale to by uz jeji otec psal ze ji uvedl do spatne situace. Pritel rikal ze je despota a ze na ni neda dopustit proto cekal ze bude volat jeji tata a vyhrozovat mu. Kdyz poprve odesel tak jeji tata hned na druhy den vymenil zamky. S tim fb uvidim treba to nejak vymyslim. Ale diky za napad. Mozna sla na potrat protoze pritel ji hned rekl ze se nevrati a zustane na to sama jeste s velkym psem ze to nezvladne a ze neni jediny muz na svete.

guinea
3. únor 2018

@aja55 Sleduji tvou diskuzi od začátku, i jsem jednou přispěla, ale teď mám jinou radu: UŽ TU HOLKU NEŘEŠ!!! Je jedno, jestli je taková nebo maková, jestli teď má někoho nového nebo ne. Tvůj přítel je s tebou, k ní se vracet nehodlá, hotovo, tečka. Pro klid duše bych si na tvém místě opravdu zjistila, jestli tedy je ve vysoké stupni těhotenství, nebo ne (jak tu psal někdo výše, stačí zavolat k ní do práce a kdyby byla těhotná, tak by ti řekli, že už šla na mateřskou... a nebo prostě vyslat těch 100 km kamarádku, aby se na ní podívala, jestli chodí s břichem nebo ne).

priefi
3. únor 2018

@aja55 To je podle me nejpravdepodobnejsi scenar. Byt Tebou, snazila bych to pustit z hlavy. Je dobre,.ze to ventilujes tady a ne s pritelem, protoze by to nevydrzel a brzo by pretekl pohar.

aja55
autor
3. únor 2018

ja uz to nejak neresim. Jde o to ze jsem se potrebovala vypovidat aby se mi ulevilo. Kdybych to rozvadela doma s pritelem tak by ASI byl nastvany. Nejak to dopadne a at je to jakkoliv musim to prijmout tak jak to je. Musime se tomu postavit spolecne. Je jedno jaka je kazda jsme nejaka a name sve trapeni vsechny. Zivot jde dal.

michaelapfeiferova
3. črc 2019

@aja55 ahoj Ajo, zvědavost mi nedá ale narazila jsem na tvuj prispevek a moc me zajima, jak to dopadlo.

aja55
autor
27. říj 2019

@michaelapfeiferova ahoj a promin za pozdejsi odpoved samozrejme se neozvala a udajne chodi normalne do prace a zadne dite se nekona. Takze si uzivam uz konecne materstvi v klidu.

Strana
z3