Špatná zkušenost s bazarem na MK

katella
19. črc 2018

Chci se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost jako já a co s tím. Koncem května jsem na bazaru vybrala hračku, zaplatila paní na účet požadovanou částku. Paní se po pár dnech ozvala, že hračku nemůže najít a peníze mi vrátí na účet. Čekala jsem a nic. Napsala jsem paní a ona mi odpověděla, že řešila problémy v rodině a peníze pošle. To bylo 22. června. Od té doby se paní neozvala, peníze neposlala a na mé zprávy nereaguje. Je nějaká možnost, jak peníze dostat zpátky nebo jsem jen prostě přišla o nějaké peníze a paní udělím negativní hodnocení? Díky za případné rady.

lv
19. črc 2018

Nahlas to administrátorům

calvac
19. črc 2018

@katella Zkus se s ni jeste domluvit,jinak penize bohuzel dostanes zpet tezko. Pokud nic nepujde,asi bych napsala primo na MK. Maji tam i odkaz "Mam problem s prodavajicim." Jina moznost asi neni. Drzim palce. Slo o vysokou castku?

olga_
19. črc 2018

Nahlaš paní také do skupiny Podvodnice a nespolehlivé maminky.

areh
19. črc 2018

Myslím, že by to šlo určo nahlásit i na policii. Bude se jednat o neoprávněné obohacení. Možná by stačilo jí napsat, že se na ně chceš obrátit...

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
balogis
26. črc 2018

Nahlásit,ja pres MK kupovala ohradku a golfky a pohodě,ovšem ja si věci osobně převzala a predala peníze na místě.Zkus paní ještě kontaktovat

katella
autor
26. črc 2018

Paní je na MK neaktivní, už žádný inzerát nemá, tudíž na mé zprávy nereaguje. Ale našla jsem ji na facebooku, napsala jsem jí, že jí dávám čas do konce července a pak se obrátím na policii. Tak uvidím.