icon

Pro všechny, kdo v noci kojí nebo odsávají.

agnes_123
15. črc 2020

Ahoj, měla bych takový nápad...
Nedávno jsem v noci zase strašila po bytě s odsavackou a měla jsem otevřené okno. A slyším křik. Nakonec se nic nedělo, jen parta vracející se z hospody. Ale taky se dějou jiný věci... Koneckonců už jednu špatnou zkušenost přesně takto mám. Před lety jsem o půlnoci slyšela z okna křik a jednalo se o přepadení... mé vlastní mamky!!

Napadlo mě tedy, že když už kojíme v noci, využijme toho. Otevřme si okno a vnimejme, kdyby někdo byl v nesnázi a volal o pomoc. Kdo jiný ho třeba ve tři ráno uslyší?

Jsme v tomto jedinečné. Jsou 3 ráno, jsme vzhůru a střízlivé, vnímající. Stačí otevřít okno. Zavolat z okna. Zavolat policii.

Držme při sobě.

Strana
z2
agnes_123
autor
17. črc 2020

@hezz17 😄😄 je mi jasný, že 2 děti jsou jiný svět

agnes_123
autor
17. črc 2020

@nazka Díky za podporu, je vidět, že už nějakou zkušenost taky máš... Mamka tehdy měla obrovskou modřinu na celý paži, která zmizela až snad za čtvrt roku. A lekala se každého na ulici, kdo se k ní rychleji přiblížil, snad půl roku... A to je ještě ta lepší varianta, že ji jen okradli (nešlo jim sundat ji kabelku - od té doby ji večer NIKDY nenosí křížem přes druhé rameno, raději ať si ji vezmou a utečou, než to, co zažila). Nemluvě o tom, jak jsem se já tehdy lekla, když jsem uslyšela křik a zjistila, že ještě nepřišla.

agnes_123
autor
17. črc 2020

@puhelin Děkuji za podporu myšlenky. Je to tady takový zajímavý průzkum. Někomu to přijde absurdní, protože je vyčerpaný. Jiný tu myšlenku uvítá. A jiný mi napíše, že je to stejně buď v člověku nebo ne. Jsem ráda za ty, co vnímavost v sobě mají + nejsou vyčerpaní 😄

K Tvé situaci - měla bych tendenci jednat impulzivne, nicméně první bych zaopatřila zdraví a bezpečí svých dětí. Ne že sobeckosti, ale protože jedno neštěstí se už děje a druhé nechci způsobit. Ale byla bych asi pěkně poplašená, když bych zaopatrovala své děti a do toho volala sanitku a myslela na to, že dole "běží čas".

Díky moc za komentář. Je hodně k věci.

lenatko91
17. črc 2020

Nápad super, s otevřeným oknem spím běžně. Ale mnohdy nevím, kolikrát za noc kojím, malá se přicucne jak potřebuje, já se vzbudim občas, přendám ji má druhou stranu a spíme obě dál..

agnes_123
autor
17. črc 2020

@lenatko91 znám 😆

lenatko91
18. črc 2020

@agnes_123 když jsem tohle řekla tchýni na dotaz kolikrát se malá budí v noci, docela zírala, nechápala a prej “to jsi taková lesní žena jo?” 😂 fakt mě rozesmála 😃

Strana
z2