icon

Pro všechny, kterým to nejde přirozeně

leniiid
13. pro 2016

Ahoj vím,že tady podobné diskuze jsou,ale pojďte se podělit společně o vaše zkušenosti a zážitky..totiž přišli mi na to že nemám ovulaci,tudíž musím brát prášky a pak mi ji musí uměle vyvolat,hledám holky s podobnou skušeností,které by mi dodaly sebevědomí,že se jim potom brzy zadařilo a nebo si nemam dělat naděje...

Strana
z3
absintka19
22. pro 2016

@leniiid zacalo to duphastonem nezabral, clostybegit nebo tak nejak tske nezabral, takze po testech PCT a pod.jsme sli na dlouhy protokol pichani injekci dipherelin a pak se pridal merional, po Ket to byl estrofem a utrogestan, pri krvaceni se pridaval ascorutin. Vedu si diarek tak vim presne 🙂

leniiid
autor
22. pro 2016

@absintka19 takže samé injekce

absintka19
22. pro 2016

@leniiid Injekce jsou "jen" dipherelin a merional, utrogestan se zavadel vaginalne, estrofem a ascorutin jsou malinkate tabletky takze to bylo v pohode 🙂

absintka19
22. pro 2016

@leniiid pro miminko vsechno se zvladne. Muze byt i hur...a ja mam kde bydlet, skveleho muze, netrpim hlady ani zizni a kolem sebe hodne dobrych lidi...nic mi nechybi. A nejake ty leky je malickost

leniiid
autor
22. pro 2016

@absintka19 aha a to teda bylo na co jakoze mate pco nebo jake onemocnění

alcar
22. pro 2016

@absintka19 a nikdo vam nenabidnul laparku a drilling? Ten drilling totiz byva u PCo docela hodne uspesny.

515ka
22. pro 2016

@absintka19 drzim palecky...ja mela mit termin taky v kvetnu :(

absintka19
22. pro 2016

@leniiid ano pcos a "nepruchodnost" delohy- laicky spermie zabiji deloha.

absintka19
22. pro 2016

@alcar drilling nene, domluvili je se po vysledcich testu pro ivf, bala jsem se jak to muze dopadnout a drilling neni trvaly, takto mame napoprve vajicka v mrazaku a dalsi mimi bude hracka (drilling-

S největší úspěšností se tato metoda setkává u mladších žen s normálním BMI. Opětovného spuštění ovulace se dosáhne v této kategorii až 80% žen, následně úspěšné otěhotní až 2/3 z nich. Efekt operace však většinou nevydrží dlouho, po 6-12 měsících může dojít k zajizvení tkáně a opětovnému vzniku anovulačních cyklů, v extrémních případech až ke vzniku adhezí mezi poškozenými vaječníky a vejcovody, což znemožní další přirozené těhotenství.)

absintka19
22. pro 2016

@515ka to zamrzi :( jestli se muzu zeptat kdy a jak jste o mimi ptisla? Jestli je vam to neprijemne chapu kdyz neodpovite.

alcar
22. pro 2016

@absintka19 ano, ja vim, co je drilling. 😉 Byla jsem na nem a zvolila jsem si ho jako prvni volbu. Jednak kvuli urceni 100% diagnozy, pak zjisteni, jestli mam vubec pruchozi vejcovody a pak kvuli provedeni drillingu. Tyhle jistoty jsem chtela mit driv, nez do sebe zacnu cpat hormony a doporucila bych to rozhodne vsem zenam, kterym byl PCOS diagnostikovan na utz a i zenam, ktere kvuli tomu jiz planuji IVF. Laparoskopie jako takova je podle me zakladni vysetreni, ktere by se pred IVF melo udelat. Ja osobne mam BMI vysoke a u me s nejvesti pravdepodobnosti drilling uspesny byl. Brala jsem pote sice Clostilbegyt, ale tu nejnizsi davku a hned prvni cyklus jsem mela folikul. Myslim si, ze bych ho mela i bez Clostilu. Nicmene u me se druha etapa PCOS nekonala. Ted podruhe jsem otehotnela napoprve a cekam dvojcatka.

515ka
22. pro 2016

@absintka19 v 8tt pred 2 a pul mesicema .. Spontanni potrat...nikdo nevi proc..10 minut pred tim mu jeste blikalo srdicko na utz...

absintka19
22. pro 2016

@515ka to mi je lito, nikdo si to nezaslouzi :( drzim palecky at se to brzy podari dokonce a budete o dalsi miminko bohatsi 🌹
Uzijte si krasne svatky v klidu a ve zdravi.

leniiid
autor
22. pro 2016

@515ka to mě moc mrzí to je hrozné 😔

515ka
22. pro 2016

@absintka19
@leniiid
Děkuji holky... Holt nikdo to už nevrátí zpět... i kdyby to šlo tak s tím nikdo nic neudělá... pro nás je to dlouhý boj, ale pořád to ještě nevzdáváme ... Bolet to už bude napořád, ale já věřím, že nám naše Jiskřička pošle bratříčka nebo sestřičku už hodně brzo 🙏❤

Strana
z3