icon

Proč pípáte při vstupu a odchodu z obchodů?

27. dub 2023

Poslední dobou skoro ve všech obchodech pípám jak při vstupu, tak odchodu. Nevíte čím by to mohlo být? Už se cítím trapně 😣

gruyerre
27. dub 2023

Asi náš někde neodpípnutou takovou tu nalepovací pípačku

romesak
27. dub 2023

Nemáš něco nového? Peněženku, kabelku? Mohla tam zuztat tak zvaná čokoláda ochrany prvek. Také se mi to stalo. Zkus se doma podívat

autor
27. dub 2023

Prohledala jsem všechno, ale nic jsem nenašla...v jednom obchodě mi prodavačka říkala že by to mohla dělat platební karta, ale to se mi nezdá...

michaela666
27. dub 2023

Mě to dělaly kdysi 2 trička z Terranovy, ve štítku s informacemi o praní byl malý čip proti krádeži, který při platbě asi špatně deaktivovali.

kamino
27. dub 2023

Pípá mi fotobatoh, také někde je čip a nenašla jsem ho...

barumrallyebum
27. dub 2023

Nemas na sobe neco noveho? Nekde muze byt neodkodovany cip, ktery neni videt. Muze to byt pipaci nalepka, ta se prehledne snadno.

zlataberta
27. dub 2023

Mně pípalo tričko z c&a....taky jsem to měla na štítku s informacemi o praní, odstřihla jsem a vše ok🙂

teryem
27. dub 2023

Na 100% máš čip... Jednou jsem ho měla v prsní kapse u bundy nalepenej...nebyla možnost ho vidět...až když mě prohledávali trapně v obchodě, že jsem něco vzala, tak se našel 😄 od ty doby mám trauma z toho.. takže jak pipam, je velká akce čip

autor
27. dub 2023

Tak to zítra všechno zase prolezu

pakeros
27. dub 2023

Mě Pípal v tašce deodorant.Byl špatně odkodovany

mdch91
27. dub 2023

Ja nekdy pipam s permanentkama do zoo

petulkadodo
27. dub 2023

Mně pípala třeba knížka z knihovny a jednou mi pípala taška s potravinami a zjistilo se, že v balíčku s masem pod tím masem byla bezpečnostní samolepka, která nebyla z venku vidět 🫣

exbordelar
27. dub 2023

Mne pipaly ucebnice anglictiny 👋🏼😃

marselina
27. dub 2023

Chlap Pípal taky kamkoli jsme vešli. Dělal mu to štítek na oblečení

goovana
27. dub 2023

Jo všechny stitky prolez někdy je tam nalepeny takový bily nebo černý cosi co takhle pipa

helen_h
27. dub 2023

Právě že to nemusí být nic nového! Mně takhle pipala bunda, takový ten vsity kód s obvody, co se odkoduje na pokladně. Prostě se to po nějaké době zase aktivovalo. Nejlíp pak v tom obchodě rámem aspoň propipnout batoh, případně i peněženku, aby se zúžila oblast, co to dělá.

autor
27. dub 2023

@helen_h To jsme s manželem zkusili, dala jsem mu pak kabelku, aby prošel on, a pak já, abysme zjistili jestli to dělám já nebo něco v kabelce. Ale jak na potvoru nepípalo nic 🤔

autor
27. dub 2023

A je zajímavý, že dneska jsme byli asi v 7 obchodech, a pípala jsem asi ve 3-4

hojda
27. dub 2023

kamarádka ho měla zašitý v nové peněžence....

sanyy22
27. dub 2023

Moje mamka pipala snad všude kam vešla, a nakonec zjistila že ji zapomněli z kabelky sundat tu věc co pípa

martina8084
28. dub 2023

dělal mi to krém na ruce.

shirilka
28. dub 2023

Taky jsem pipala s budou, byl to nějaký všitý čip, co se měl ustřihnout ale najít ho bylo dost náročné, prostě kam jsem přišla, jsem hned u vchodu oznámila ostraze, že pípám a nevím proč 🤣 V jednom obchodě se mi pak nabídla prodavačka že se zkusí podívat a našla, tak od té doby dobrý.

barborka09
28. dub 2023

Tak to mě pípal čip který jsme dostali k výtahu aby jsme sjeli do suterénu.

janik01
28. dub 2023

Dcera začala najednou také pořád při vstupu i výstupu pipat. Vylučovací metodou u rámu jsme zjistily, že ji pipaji rok staré boty. Doma jsme je několikrát prohledaly, než jsme našly mazaně ukrytý čip v lemu boty. Nějak se to znovu aktivovalo.

orangutan123
28. dub 2023

Já pípala v některých obchodech pravidelně 😀 pak to najednou přestalo

annk4
29. dub 2023

Takhle jsem delala jednou v zimě v tescu skoro striptýz 😀 nakonec jsem mela čip v botě na rubu kozesinky…

takyjedna
29. dub 2023

Mě takhle pípal někde kočárek 🤷

barumrallyebum
29. dub 2023

Jsou ruzne druhy kodu a tech bran, takze "tvuj" kod pipa jen "u svych" bran.