Proč pípáte při vstupu a odchodu z obchodů?
Poslední dobou skoro ve všech obchodech pípám jak při vstupu, tak odchodu. Nevíte čím by to mohlo být? Už se cítím trapně 😣
Nemáš něco nového? Peněženku, kabelku? Mohla tam zuztat tak zvaná čokoláda ochrany prvek. Také se mi to stalo. Zkus se doma podívat
Prohledala jsem všechno, ale nic jsem nenašla...v jednom obchodě mi prodavačka říkala že by to mohla dělat platební karta, ale to se mi nezdá...
Mě to dělaly kdysi 2 trička z Terranovy, ve štítku s informacemi o praní byl malý čip proti krádeži, který při platbě asi špatně deaktivovali.
Pípá mi fotobatoh, také někde je čip a nenašla jsem ho...
Nemas na sobe neco noveho? Nekde muze byt neodkodovany cip, ktery neni videt. Muze to byt pipaci nalepka, ta se prehledne snadno.
Mně pípalo tričko z c&a....taky jsem to měla na štítku s informacemi o praní, odstřihla jsem a vše ok🙂
Na 100% máš čip... Jednou jsem ho měla v prsní kapse u bundy nalepenej...nebyla možnost ho vidět...až když mě prohledávali trapně v obchodě, že jsem něco vzala, tak se našel 😄 od ty doby mám trauma z toho.. takže jak pipam, je velká akce čip
Tak to zítra všechno zase prolezu
Mě Pípal v tašce deodorant.Byl špatně odkodovany
Ja nekdy pipam s permanentkama do zoo
Mně pípala třeba knížka z knihovny a jednou mi pípala taška s potravinami a zjistilo se, že v balíčku s masem pod tím masem byla bezpečnostní samolepka, která nebyla z venku vidět 🫣
Mne pipaly ucebnice anglictiny 👋🏼😃
Chlap Pípal taky kamkoli jsme vešli. Dělal mu to štítek na oblečení
Jo všechny stitky prolez někdy je tam nalepeny takový bily nebo černý cosi co takhle pipa
Právě že to nemusí být nic nového! Mně takhle pipala bunda, takový ten vsity kód s obvody, co se odkoduje na pokladně. Prostě se to po nějaké době zase aktivovalo. Nejlíp pak v tom obchodě rámem aspoň propipnout batoh, případně i peněženku, aby se zúžila oblast, co to dělá.
@helen_h To jsme s manželem zkusili, dala jsem mu pak kabelku, aby prošel on, a pak já, abysme zjistili jestli to dělám já nebo něco v kabelce. Ale jak na potvoru nepípalo nic 🤔
A je zajímavý, že dneska jsme byli asi v 7 obchodech, a pípala jsem asi ve 3-4
kamarádka ho měla zašitý v nové peněžence....
Moje mamka pipala snad všude kam vešla, a nakonec zjistila že ji zapomněli z kabelky sundat tu věc co pípa
dělal mi to krém na ruce.
Taky jsem pipala s budou, byl to nějaký všitý čip, co se měl ustřihnout ale najít ho bylo dost náročné, prostě kam jsem přišla, jsem hned u vchodu oznámila ostraze, že pípám a nevím proč 🤣 V jednom obchodě se mi pak nabídla prodavačka že se zkusí podívat a našla, tak od té doby dobrý.
Tak to mě pípal čip který jsme dostali k výtahu aby jsme sjeli do suterénu.
Dcera začala najednou také pořád při vstupu i výstupu pipat. Vylučovací metodou u rámu jsme zjistily, že ji pipaji rok staré boty. Doma jsme je několikrát prohledaly, než jsme našly mazaně ukrytý čip v lemu boty. Nějak se to znovu aktivovalo.
Já pípala v některých obchodech pravidelně 😀 pak to najednou přestalo
Takhle jsem delala jednou v zimě v tescu skoro striptýz 😀 nakonec jsem mela čip v botě na rubu kozesinky…
Mě takhle pípal někde kočárek 🤷
Jsou ruzne druhy kodu a tech bran, takze "tvuj" kod pipa jen "u svych" bran.

Asi náš někde neodpípnutou takovou tu nalepovací pípačku