icon

Prognóza covid opatření: Budou dlouhodobá nebo zmírněná?

25. říj 2021

ahoj,

já vím, že tu nikdo nemá věštěckou kouli, ale přeci jen jak pozoruju, hodně z Vás se dobře orientuje v naší i zahraniční politice a třeba máte nějakou představu, jak to bude dál s protikoronavirovými opatřeními. Jde mi o to, že jsem se nechtěla nechat očkovat. Nechci říkat proč, nechci si to nechat vyvracet, prostě jsem jsem to neměla v plánu. Ale vlivem nových opatření začínám dost rezignovat. I když jsem to přesně nechtěla, nechat se dotlačit ke zdi, tak se ale odmítám vzdát aktivit, které mám ráda a společenského života. Chodíme často do restaurací, cvičit, do bazénu, do kina, divadla, na koncerty a je pro mě neúnosný jak z finančních tak i časových důvodů chodit na testy. Takže už s manželem začínáme se slzou v oku řešit, kdy kde kam a co si nechat píchnout...... Co mě ale hlodá v hlavě, co když to zase bude platit dva měsíce a pak to nová vláda zruší? Sice si říkám, že tohle už asi nepovolí, protože co tak vidím v zahraničí jsou ta opatření mnohem tvrdší, takže předpokládám, že ČR půjde dost podobnou cestou.
Bez ohledu na Váš názor na očkování, jaký máte názor na tato opatření, na placené testy a povinné kontroly bezinfekčnosti? Bude to podle Vás už dlouhodobá záležitost, nebo se nová vláda bude chtít ukázat a opatření zmírní?

Předem moc děkuji.

Strana
z7
klokanka31
27. říj 2021

@vendelinka08 Je blbý že se mezi očkovanými/neočkovanými rozpoutal boj 🤔 teď si očkovaní myslí že jsou z toho venku,mnozí jako moje tchýně si myslí že jsou pro koronu neviditelní, ale bůhví co bude časem...nakonec abysme my neočkovaní na tom nebyli líp.

vendelinka08
27. říj 2021

@klokanka31 očkovat se opravdu nehodlám...v tomto mám jasno...mam k tomu i své zdravotni důvody. Teď je brzy dělat závěr, ale čas ukáže...Je to moje zdraví....

marketa11112
28. říj 2021

@orisek56 ahoj, dej mi prosim vedet info o protilatkach, ju? Diky.

orisek56
28. říj 2021

@marketa11112 máš to tam

bucifalek
28. říj 2021

@orisek56 také mě zajímají výsledky prosím

janina228
28. říj 2021

@orisek56 mě taky, děkuji 😉

mourovatakocka
28. říj 2021

@vendelinka08 Hm, víš, že ti věřím. Ono máš pravdu, že bordel v tom je. Na jaře přece taky bylo sice nějaké doporučení či co ohledně karantény u dětí ve školkách a ve skutečnosti to bylo všude jinak. Šlendrián...

vercousek
30. říj 2021

Já myslím,že už nic nebude jako dřív.Donutí teď ty slabší co podlehnou k očkování a ty neočkovaný budou šikanovaný testovánim.Vir tu bude dál,protože očkovaní nefunguje,ale můžou za to neočkovaní to je jasný,ještě že tu budou,kdyby se naočkoval celej národ na koho by se to pak hodilo🙂Časem to vymizí samo jak to u pandemiií bývá. Občas se to někde objeví kvůli nezodpovědnému neočko blázínkovi,jak jinak,a pojede se dál tradááá farmafirma nás zachránila,pěkně vydělala a odzkoušela si vakcínu.No můžem čekat na další pokus.Zavírám věštírnu😃

Strana
z7