icon

Prosím pomožte Matějovi

mystique
27. srp 2010

Dnes odpoledne mi došla od našeho kamaráda, kterého jsem neviděla delší dobu sms s odkazem na stránky co postihlo jejich Matěje. Hluboce se mě to dotklo a kdo alespon trošku můžete, tak prosím pomozte třeba jen zasláním DMS. Věřím, že se nikoho tímto tématem nedotknu a na chvilku nás to donutí se zamyslet jaké je štěstí, že máme zdravé děti.
www.promateje.cz

lenkavano
30. srp 2010

@sacvi taky moc doufám a věřím....

dadka2
30. srp 2010

šup nahoru

dadka2
30. srp 2010

@kay Díky to jsou úplně nové informace!

lenkavano
30. srp 2010

článek jsem si přečetla celý mám z něj husinu a nelíbí se mi že tam nikdo nepochybil podle jejich mínění 😖 ale to se dalo čekat

dadka2
30. srp 2010

hopla zase nahoru

lenkavano
30. srp 2010

a necháápu proč se pro nové opatření rozhodla nemocnice až po uveřejnění...měli to udělat hned.ach jo.

dadka2
30. srp 2010

ze stránek www.promateje.cz

Vždy, když se sejde nějaká zvláštní kombinace číslic v datech, mnoho lidí se snaží hledat v ní hlubší význam.

Jako třeba v „magickém“ datu 21. prosince 2012, kterýmžto dnem podle některých výkladů končí třináctým cyklem mayský kalendář a nastane konec světa. Pro nás bohužel „konec světa“ nastal o něco dříve – v okamžiku, kdy jsme přišli o Matěje.

Narodil se 10. října – a tak datum 10. 10. 2010 pro nás bude mít zvláštní „kouzlo“. Poprvé budeme bez něj, ačkoliv je stále s námi.

Matěj oslaví narozeniny, ale nebude to vědět. Pozná jen jediné: jestli je obklopený láskou a lidmi, kteří ho milují, nebo ne.

Je přitom zcela lhostejné, kde tito lidé jsou. Zdali jej drží za ruku, nebo ho znají pouze z doslechu (třeba z těchto www stránek).

Každý může přispět svým dílem dle svých možností a schopností. Každý může dát Matěji dárek k narozeninám.

lenkavano
30. srp 2010

určitě na něho budu myslet.... 🙂

hojda
30. srp 2010

TAky se chystám, ještě poslat nějaké penízky na účet. Kéž by se probudil!!!!

lenkavano
30. srp 2010

taky přispěju potřebuje toho moc a moc ale hlavně kdyby se uplně uzdravil 😔

butanek
30. srp 2010

nemocnice samozřejmě vydala prohlášení,které se dalo čekat,doufám,že to tak nezůstane a hlavně věřím ve spravedlnost,nechci nikoho obviňovat,nejsem znalec,jen selským rozumem soudím,že ten postup neproběhl,jak měl a že veškeré náklady nebudou muset hradit Matýskovi rodiče,to spravedlivé rozhodně není!!!

beruska2x
30. srp 2010

caute, taky neco poslem na ucet ale uz to sledovat nebudu, vcera jsem tim travila vecer - web i FB jsem procetla a celou noc jsme se budila a chodila kontrolovat malyho, asi po hodine 😅
proste na to nemam nervy, nechapu jak se tohle v dnesnim zdravotnictvi muze jeste stavat - a to hlavne pristup lekaru...

dneska jsem koukala na CT2 a bylo tam jak na Technicky univerzite v Liberci vyvijeji nove obleky pro lidi po operacich, z nano vlaken atd.. no pecka, hned to taky testuji tady v nemocnici.. ale co je to pak platny, ze maji svetovej uspech, kdyz se lidi nedokazou chovat ☹

smudlinka10
30. srp 2010

Holky na FB jedeme pod heslem Naděje pro Matěje♥ teď se pokoušíme rozšířit info pomocí statusů : DMS MATEJ 87777 www.promateje.cz ♥ Naděje pro Matěje♥ Pokud ti není jeho osud lhostejný dej si tento text alespoň na hodinu do statusu ♥ ... snad se k nám přidáte 😉

andulinka
30. srp 2010

Tak , Matýsku, ať se o Tobě dozví co nejvíc tet - hezky na úvodní přehled diskusí. 😉
Držíme ti i rodičům pěsti. 😉 🙂

dadka2
30. srp 2010

@smudlinka10 Taky super nápad. Prostě to musíme valit na všechny kolem a bombardovat lidi ze všech stran!!!!

butanek
30. srp 2010

holky,super 🙂

butanek
30. srp 2010

dadka,nevíš,kdy na stránkách Matýska naběhne aktuální stav DMS+info o kontě,určitě by to všechny zajímalo a nabudilo k dalším snahám 😉

dadka2
30. srp 2010

Taky mě napadlo hodit na web pár věciček, které bych vydražila a peníze nechala rovnou poslat na účet Matěje, ještě to promyslím🙂.

lenkavano
30. srp 2010

@smudlinka10 já má taky fb ale jsem krapet trubička jak to tam mám dát?

smudlinka10
30. srp 2010

@lenkavano jak máš "Co se Vám právě hodní hlavou?" tak tam u sebe na profilu 😉

lenkavano
30. srp 2010

aha jo už vím... 🙂

lenkavano
30. srp 2010

už jsem to tam dala .. 🙂

dadka2
30. srp 2010

šup nahoru!

dadka2
30. srp 2010

dnes už jdu spát....musím říct, že se mi o Matějovi i zdá......tak snad to naše snaženíčko bude něco platné!!!!

mystique
autor
30. srp 2010

Holky jste užasné. Čekala jsem, že toto téma zapadne jako desítky před ním 😉 😉 dík

jonatanka
31. srp 2010

posuvam temu hore, snad este niekto pomoze

korcula
31. srp 2010

a zase na hlavní stránku...

butanek
31. srp 2010
butanek
31. srp 2010

DMS MATEJ na číslo:87777

Strana