Provázkové záclony. Máte je doma?

destovakapka
21. črc 2015

Ahoj.Máte někdo tyhle záclony? Jak jste s tím spokojeni? Máte u nich i závěsy? Nemáte nějaký tip na nějakou fotogalerii na netu, kde by to bylo hezky vidět přímo v interiéru?

lv
22. črc 2015

Měla je segra, byly moc krásné..jen jí je zničilo praní, zasukovali se a byl konec.

nov777
22. črc 2015

Mam uz aspon pet let. Jsou super. Prijde mi to moderni, vzdusny atd. Super kombinovatelne s barvama v jnterieru. Mam iranzove, bile a modre. Pred pranim je potreba na zhruba trech mistech prevazat provazkem. Udelat z toho jakoby culik prevazanej na trech mistech. Peru je tak dvakrat trikrat rocne. Kazde mam odjinud z netu. Takze konkretni misto nakupu neporadim.

destovakapka
autor
22. črc 2015

Mě se ty provázkové líbí,jenomže nevím jak to vypadá když je závěs na těch poutkách z materiálu-polyester, na bokách a u prostřed jedno barevná nebo třibarevná provázková záclona a na boku jedno jednobarevný závěs na ozdobu.Já mám klasické záclony ale metrážové a jak mě to ustřihli tak to neustřhli rovně a jde to vydět i když to mám zahnuté jak to je křivě ušmiknuté,tak jsem přemýšlela o těch provázkových.

nov777
22. črc 2015

Myslis jak vypada kombinace provazkovych zaclon a klasickych zavesu? To netusim. Ja zavesy nemam vubec. Ja mam jen jednobarevne zaclony podle barev pokoji. Obyvak mame do oranzove, tak mam oranzove zaclony. Ty zrovna jsou do obloucku vystrizene. V pokoji maji kluci svetle modrou rovnou a ta se dokonce sa ustrihnout, jak ty sama chces. Upravit si delku a vlakno se netrepi.

destovakapka
autor
22. črc 2015

Myslím tyhle závěsy nebo jim podobné nějaké takové jak jsou v odkazech.

http://www.bonprix.cz/style/voal-uni-403404/?ca...

http://aukro.cz/zaves-david-medova-140-x-240-cm...

My máme bílé zdi a bílé okna a bílá záclona na bílé s bílou spline,tak jsem chtěla něco jineho,nějakou světlou barvu.

nov777
22. črc 2015

@destovakapka Tyhle voaly se kombinuji spis s roletama. Bonpix ma i takovy, ktery maji stejnej vzor. Ja mam tyhle zavesy v loznici jako zaclony a jenom ty. Okna tam mame francouzsky, takze jeden modrej prusvitnej voal na kazdy strane okna a vypada to super. Me uz by kombinace s provazkovejma prisla moc. Navic asi netrefim pouzitelnou kombinaci barev. Ale mezi nama, kazdej to vidi jinak. Moje mati voaly nesnasi a furt kolem toho brble. Kamaradka mi zase rikala, ze nedavala modry, ale hnedy nebo sedy. Kazdyho volba. Spis si ale vybrala jedno nebo druhe a barvu, ktera ti sedi. V kuchyni mam z bonprix voal vienna, terakota a super.