Relaxace doma. Uděláte si někdy doma vlastní wellness?
Zajímalo by mě, kdo z vás si občas udělá doma vlastní wellness? Sauna ,relax ,aroma...Má to pro vás smysl?
@martin9939 máme doma klasickou saunu buď se sprchou, ale i s chladícím bazénkem v posilovně. Posilovnu i saunu jsme využili naposledy před 2 lety. 🙈
Nemám doma vlastní wellness, jen si občas napustím vanu, dám si do ní epsomskou sůl, někdy přidám pár kapek aroma oleje. Miluji to, že si můžu poležet v teplé (horké) vodě. Občas provoním byt nějakým aroma olejem, kápnu ho do misky s vodou.
Jedni vzdálení partnerovi příbuzní si koupili nafukovací vířivku a byli z toho nadšení.
Pevný vířivý bazén máme a ten ano, využíváme ho ale nejčastěji jako klasický bazén v létě. A pak máme posilovnu a tu také, furt tam někdo je, denně. 🙂 Saunoví nejsme.
Ne, doma wellnes nemám (do panelákového bytu by se nevešla). Občas horká vana, koupelová sůl nebo aroma olejíček, to ano, ikdyž málokdy. Od podzimu do května chodím do veřejných saun, asi tak 2x až 3x měsíčně.
Máme doma parní/bylinnou saunu se sprchou a ,,kýblem" saunujeme pravidelně každý týden celou sezónu od podzimu do jara. Příští rok snad klapne i ochlazovací bazén. S manželem v podstatě každý večer dáváme společnou vanu, někdy rozebereme celý den, někdy jen tak plkáme a namasírujeme si nohy.
Jo, já si doma občas dělám takovej mini wellness večer a musím říct, že to má pro mě velkej smysl, hlavně psychicky. Stačí horká vana, voňavý svíčky, maska na obličej a na chvíli vypnout svět. Úplně nejvíc miluju horkou vanu s koupelovou pěnou nebo solí. Z Notina mám teď kneipp sůl do koupele s eukalyptem a to je za mě top 🙂

@martin9939 máme infrasaunu, vířivku. Ve sprše mi visí čerstvé větvičky eucalyptu..