icon

S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa

frisbee
13. črc 2009

Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😀 😀 😀

nikinka008
19. únor 2010

idem si ja lahnut lebo uz ma taha na jeden bok 😀 😀 dobru nocku

frisbee
autor
19. únor 2010

niki,idem spať,už nevidím,tak sa ozvi zajtra,aby si sa necítila sama,pá,dobrú noc 🙂 🙂 🙂 🙂

nikinka008
20. únor 2010

Dobre ranko 😕 😕 tak sa ozyvam 😀 😀

frisbee
autor
20. únor 2010

dobré ránko...ty siamské dvojča,už si to nevydržala,čo? 😀 😀 😀 😀 😀

nikinka008
20. únor 2010

fris,nieeeeeeeee nedalo sa 😀 😀
U nas je krasne slnecno,cista bloha al -1 mrze 😝 tesim sa ked pojdem von 🙄 😀 😀
Ozaj fris uz ma to vcera napadlo,co mas s tou komodou,uz je doma? 😕 😕

frisbee
autor
20. únor 2010

niki,včera som volala tomu majstrovi,pretože s tou babou už nechcem mať nič spoločné,povedal,že to v pondelok odosielajú,zak zase budem čakať 😝 .Teraz čakáme na toho inštalatéra...no už vidím,ako sedím do večera pri okne,idiot je to.
U nás je pod mrakom,nad nulou,zo striech padajú kusy snehu,od rána celá ulica odhadzuje z vjazdov.Slniečko som videla naposledy asi pred 12timi dňami,to je strašné.

nikinka008
20. únor 2010

fris,tak to som zvedava ci uz to konecne ti poslu v poriadku a to uz je koniec februara 😠 strasny system 😝
kolko dni uz cakate na toho instalatera 😕 tak dufam ze dnes uz pride,nam tak isto mali prist namontovat pevku linku a internet a su tomu 3 tyzdne a nik sa ani len neozval,tak tam mm vcera volal a mu povedali ze objednavka bola zrusena lebo ze mi to musime dat spravit cez nejake ine komunikacie 😠 ale keby nebol zavolal tak stale cakame jak blbci,aspon zavolat mohli 😠

frisbee
autor
20. únor 2010

niki,teraz to už bude pol roka,čo som si komodu objednala,fakt na nervy to je.Inštalatér mal prísť včera,ale to už sa mi s ním stalo viackrát,že sme si dohodli termín,on neprišiel ani nezavolal a ešte sa tváril,že sme sa nedohodli,ožralec jeden.
No a stým internetom...to sú klasickí Angličania,taký bordel majú vo všetkom,ja nechápem,ako mohli ovládať pol sveta.Naša mladá to má nejako,že si zaplatí net do mobilu a nejako sa napojí na počítač,nerozumiem tomu...tiež nemá v byte pripojenie.

nikinka008
20. únor 2010

pol roka 😕 tak to by ma uz asi vystrelo 😀 😀 😝 .....fris ved ty nevedia ovladat ani sebe 😀 😀 🙄 ....my mame teraz internet cez taku ako usb kluc len zastrcis do pc ale je strasne pomali a uz nam konci,a cez pevnu mozes stihanut az 10G za 1£ a je 10 krat rychlejsi,mm ked tam volal ze chce zrusti tento iternet co mame ze to je posledny mesiac co platime tak ho tak presviedcal aby sme ostali pri ich internete a ze bude rychlejsi a bla bla bla a mm mu asi 20 krat vravel ze nie dakujeme nechceme a on stale len svoje 😀 😀 😀
Ked ty nieco od nich chces ani prstom nepohnu ale ked oni tak sa idu aj roztrhat 😠

frisbee
autor
20. únor 2010

No presne tak to je.No a mladá ho má tiež strašne pomalý,než to načíta nejaké video,tak je večer.
Niki,si nemysli,ja už som tak naštvaná s tou komodou,že som s nii skončila,aj keď som di ešte u nich chcela nechať vyrobiť vešiakovú stenu.Nechápem,čo sa s nimi stalo,lebo prvé veci mi urobili za 5 týžňov a boli to veľké kusy,a potom mi robili záclonovú tyč,tú poslali niekam inam,hlavne,že na dodacom liste mali napísaný stol a tyč na našu adresu a tyčku poslali na druhý koniec republiky a potom tá komoda...už nemám nervy.

nikinka008
20. únor 2010

fris,to nevysvetlis 😝 ozaj a tu kochynu co si bola pozerat 😕 ci sa mi to len zdalo 😅 😕

frisbee
autor
20. únor 2010

no kuchyňu majú,síce to nie je ten typ,aký som chcela,mm je pevne rozhodnutý ju kúpiť,ale teraz som našla na nete výpredaj nádherných kuchyní a on sa zaťal,že chce tú zo Znojma...no chlap,tak uvidíme 😀

nikinka008
20. únor 2010

to je taka stym ostrovcekom? 😀

frisbee
autor
20. únor 2010

práve,že nie je...a ja ho potrebujem 😀 😀
niki,idem chystať obed,zatiaľ pá 🙂

nikinka008
20. únor 2010

fris a preco? 😕 😅 dobre zatial paaa
mne uz mala spi musela som ju uspat lebo uz bolo na case a by sa stale len nahanala 😔 😀 😀 😀

nikinka008
20. únor 2010

a mam uz svoje roky,no nie? 😀 😀 😝

frisbee
autor
20. únor 2010

niki,ty naša starenka 😀 😀 😀 😀

no vieš čo,ja nemožem variť čelom ku stene,potrebujem chodiť okolo sporáku,asi som nejaká divná 😀

vladkaz1
20. únor 2010

Ahojte sme doma z BA ,mame kocik som nadsena je nadherny ,este cakam na tu vanicku kedy nam dovezu a super ...... ideme otestovat s Lucku na nakup paaaaaaaa

frisbee
autor
20. únor 2010

no hurá,hneď je ten deň krajší,vladi 🙂 🙂 🙂 🙂

vladkaz1
20. únor 2010

No jasne ze je ,vsetko sa to zbuchalo na rychlo rychlo a rano som vybavila kamosku s muzom odvoz a rychlo pre neho do ba ... som rada mam klud uz cakam len na tu vanicku ,este teraz sa v nom vyvozi Lucka ,akurat v nom spi ,uz papulovala ze to je jej kocik 😀 😀 😀
Uz len ty dobre vybavit komodu !!!!!

frisbee
autor
20. únor 2010

Ďakujem ti,priateľka moja 😀 .Tak ten ištalatér furt nič,mm to nevydržal a išiel pre suseda a čerpadlo opravili spolu. 😠

bambi09
20. únor 2010

ahojte flákačky 😀
ja ležím,tak len na skok vás pozdraviť som prišla 😉 píšem,jak tatár,asi mi z choroby mäkne mozog 😀 😀
chlapi makajú,ja si lebedím 😀 😀 ale teda je mi na h...,teploty len tak do 37,5,ale cítim sa jak zbitý pes 🙄 🙄 🙄
včera som odpálila tyčový mixér,robila som antibacilovú cesnačku a chcela som v nej rozmixovať zemiačky a mixér išiel do pááá 😠 😠 mám síce ešte druhý aj ručný šľahač od Vianoc,ale Privileg je slabší ako Moulinex,tak to ideme reklamovať 😒 😒
fris,tá komoda a "majster"-nemám slov 😠 😠 😠 😖 🤐 🤐 🤐
Vladi,super,že kočík je ok 😵 😵
niki,čo nového si piekla??
a baby,zistila som,že na dlhšom stretku sa nedohodneme,tak ideme aj na Duchaplné stretko 😵 😵

frisbee
autor
20. únor 2010

bambuľa,kam furt beháš,už tu píšem na koľkých stranách,že kde si 😕 nič som od teba nedostala,ty,nič nehľadaj

simona55
20. únor 2010

ahojte Vladi a ty takto skoro kupujes kocik? a to uz preco 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 ? ja teraz iba obcas kukam na vas, mam mrchu a citim sa ako pred porodom 😀 😀 😀 😀 nic sa mi nechce iba bit skrcena a basta.

vladkaz1
20. únor 2010

Simi ako skoro? ved za 2 mesiace nieoc rodim a potom uz sa mi nechce nahanat 🙂
A ty ako?
Dcerka sa citi dobre?

vladkaz1
20. únor 2010

ahojte akoze nikde nik?

nikinka008
20. únor 2010

Ahojte....mala mi tu svojimi utierkami na dupku utiera uz asi 20 min stolik 😀 😀 😀 8 hodin a ju akosi este netaha spat,juuj ale ja som uz unavena tak by som si v klude sadla a dala si vinko 😅 snad sa uz unavy ved poobede spala len 30 min a to som ju 45 min uspavala 😖

vladkaz1
20. únor 2010

ahoj mne uz mala davno spi 🙂

nikinka008
20. únor 2010

juj vladi zavidim 😖

vladkaz1
20. únor 2010

no ja zavidim vzdy vam ze mate take usporiadane deticky hihi
No moj je chory ale dost ... ☹

Strana