S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa
Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😀 😀 😀
však ja to nejako inštinktívne cítim,že návšteva nenávšteva,že musím ísť teraz..dokonca mi už dva dni stojí nejako podivne ofina..celá je zježená...no už sa neviem dočkať.
ahojte,vladi,držte sa a hneď napíš,ako to prebehlo 🙂 🙂 🙂
niki,čo Rusi,je pokoj?
baby,ja keď má nepríjemný pocit,tak sa to splní...oko volal tomu kolegovi,že kedy asi prídu,aby sme vedeli,ten sa tváril divne,že on nevie,že baba je nejaká chorá..kurnik,tak to potrebujem vedieť,aby som bola nachystaná.Nakoniec z neho vypadlo,že asi doobeda,to znamená,že ja budem dneska ešte upratovať a v noci variť,a v utorok budeme čakať,že kedy sa sem dostanú.Mne nevadia návštevy,ale zrovna v taký deň,keď ja idem preč,mm sa tu zblázni,venovať sa im a ešte odháňať psy,aby ich neotravovali....keby sa dalo sedieť vonku pri grile,je to iné.
ahojte 🙂
joj,krásne mi je,keď také počúvam 😵 😵 😵
fris,kľud,ty si šukuľka,všetko zvládneš,ale také fakt "poteší" 😝 😝
Vladi,tak dobré pořízení 🙂 😉
niki-meníš fotky,ako ponožky 😀 😀
ahoj bambuľa 🙂 🙂 🙂 🙂 pekné hneď ráno 🙂 🙂 🙂 🙂
no oko letel autom do mesta nakupovať,ja periem a upratujem,ešte furt neviem,čo im uvarím,kua.
ahoj 😵 😵 naklep im řízky cez celý tanier a budú spokojní 😀 😀 😀 alebo šnicle 😉 alebo niečo na prírodno+prílohu,šalátik a vybavené
alebo im objednaj pizzu 😀 😀 😝 mňa tiež nejako nič nenapadá 😝 😝 😝
no radšej na prírodno,oko prišiel,doniesol mäso a šampiňóny..haha,aké zvláštne slovo,keď som zvyknutá na žampióny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..chlapec toho nakúpil hromadu na chlebíčky a sendvič zabudol 😀 ,tak sa utekal pozrieť do našej samošky,či majú...no neviem,neviem.
z týchto mám zimomriavky...
no,vidíš,suroviny už máš,už len tú veku 😀 😀 😀 😀
kukni na MMB cz alebo sk,tam je receptóóóv...
bambuľa,na teba prišla jar 😀 😀 😀 😀 😀 ..ale aj na mňa,vonku svieti oskar,som euforická 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 hej,hej,málo som spala,malá sa rozhodla,že dnes vstane skoro 😝 😝 😝
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
posielame si s mužom cez skype 😀 😀 😀 aby mu rýchlejšie robotný deň ubehol 😀 😀 😀
keď už nemôžem sexovať,tak si aspoň zaspieeevam 😀 😀 😀
no Špinarka je úžasná 🙂 oko je tu,mali iba grahamovú veku,my ju kupujeme,neviem,čo návšteva.Vyniesli sme vtáka z verandy von,fakt je tam krásne,ale že sa má ochladiť.
Ty sexovať.No idem na to,idem si naložiť mäso a vyluxovať.Zatiaľ pááááááááááááááááááááá
tu fúka vietor a malá ešte kašle,tak dnes ništ,ale včera bola s ockom na húpačkách,to bolo radosti 😅 😅 síce s dekou pod riťkou,ale čo na tom,my sme aj v zime tak chodili,to sa nedalo obísť s ňou 😅 😅
páááááááá a vtáka schovaj,lebo ti ho prefúka 😀 😀 😀 😀 😝
no,na východ berieme čižmy a teplé bundy 😝 😝 😝
idem aj ja,dávam do poriadku kuchyňu,lietali mi tu mole 😠 😠 😖 ,tak som začala potravinovou skrinkou,prešla som na poličky,liekovú skrinku som vypratala,pol igelitky liekov po expirácii zanesiem do lekárne 😅 😝 😝 😝 začínam aj linku po troške vypratávať a žehliť musím,ble 😝 😝 😝
darinka,podaj hlásenie,čo nového v Tatrách,ako bolo??? 🙂 😉
no tak super,ja mám vždy dobré predtuchy,teraz volal ten chlap,že tá baba leží a že prídu až v stredu.Ja som v poslednej dobe tak náchylná,že od nej určite tú chorobu dostanem.
no,tak to je blbé,ale aspoň nemusíš mať stres,že čo zajtra 🙂 😉 daj si preventívne céčko 😉 a irona ešte máš dosť???pozitívne myslenie-lebo si tú chorobu privoláš 😝 😝
irona mám 😀 😀 😀 ..tak jasne,že je to lepšie,nebudem uštvaná a nervná u holiča,že čo sa deje doma,pretože návštevy čo nemajú psy si pravidelne idú pre niečo do auta a nechajú otvorené vchodové dvere,raz nám takto skoro zabil traktor toho veľkého a raz toho prvého,čo sme mali,ostatných som odchytila zavčasu.Fuj.
Ja viem,že som dnes ako čierna kronika,ale ja radšej predvídam,než si potom trhať vlasy.
dnes si baba Pilátová 😀 😀 😀
alebo Kelišová???Ceculka ťa zdravíííí a fičíííííí 😀 😀 😀
Ahojte,dnes som bola v skole,hlasim ze bolo dobre 😀 😀
kocik nam este neprisiel som si myslela ze uz dnes dojde ale nie ☹ dufam ze uz zajtra sa povezieme na prechadzku na novom,sa tesim jak decko 😀 😀 😀 😕
Od rana nam krasne svietilo slniecko ani oblacika nebolo,ked som sla do skoly tak som sa spotila som ala este ciernu vetrovku teplu 😝 som mala chut ju zhodit zo seba 😀 😀
Dnes mi mala potahala ciste vyprate pradlo po celom dome 😀 😖 ...taku radost z toho mala 😅
Fris,chvilku je klud chvilku zas nie 😖 vcera bol cely den klud a vecer o 7 spustili hudbu telku nebolo absolutne pocut 😠 mali by sa im ozvat tak neviem 😒 ...uz si vymyslela co uvaris navsteve na obed?ale kedze nepridu dnes tak este mozes porozmyslat ci to zajtra mali prist 😅 😕
vladka,ako bolo na zapise?
bambulka,kam presne na vychod idete?a nehnevaj sa za tie fotky 😔 ked ja som taka sialena 😀 😀
niki 😕 😕 😕 ja sa nemám prečo hnevať 😅 😅 😅 to ja len tak,ale to je v pohode-môžeš si meniť aj každý deň fotku 😀 😀 😀 máš na to právo 🙂 😉 a nie si šialená 😀 😀
teda tí Rusi-to je fakt na nerv 😠 😠 😠 držím palce,aby sa s tým niečo robilo 😝 😝 😝
kočíka sa dočkáš,neboj a tu bolo dnes 12 stupňov,len fúkalo,tak sme nešli von,ale sme si poobede schrupli 😅 😅
a ďaleko ideme moja,ďaleko 😀 😀
ten internet vám potom kedy zapoja?? 😕 😕 😕
a ostatné majú čo??sexuálne voľno??flák sem-flák tam,nám už je to všetko jedno?? 😀 😀
niki...no veru,už aby s tými Rusmi niečo robili.Že je hneď veselšie,keď vonku svieti,ja som celé poobedie hrabala v záhrade,tam,kde sa rozpustil sneh,zbierala som hovienka..jé,ako mi bolo dobre. 😀
bambuľa,ja ti dám sexuálne voľno,haha,to v domčeku nehrozí..zajtra ráno príde hovnocuc,potom požehlím,uvarím,pojdem na tie vlasy a zase budem niečo chystať,no nezastavím sa. 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 hovnocuc 😀 😀 😀 😀 vták ti neprechladol??a mi hovor,ja sa už neviem tepla dočkať,to človek úplne ožíva 😵 😵 😵
no práve,že oko sa bojí o vtáka 😀 😀 😀 ,že ani nebude spať a bude ho chodiť v noci kontrolovať,ale on by mal vydržať až do -25
😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 fúha 😀 😀 😀 😀 😀 tak len nech neprechladne,lebo kýchajúci vtáák,ojojooooj 😀 😀

fris v utorok idem aj ja ku kadernicke ale hned rano ...budeme krasavice obidve 🙂 🙂 inac su dni panny takze teraz je najlepsie aj vlasy podstrihovat ,rychlejsie dorastu a spevneju ale to len do utorka 🙂 to pre info ostatnych bab ktore chcu byt tiez pekne