icon

S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa

frisbee
13. črc 2009

Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😀 😀 😀

frisbee
autor
25. srp 2009

no nič,budem bojovať 😀 😀 😀
čo tá naša trpaslíčka,už by mohla byť doma 😕 a darinka sa neozvala

vanja
25. srp 2009

tak ma tu máte, môžme sa rozprávať z očí do očí 😀 😀 😀

frisbee
autor
25. srp 2009

jééééééééééééééééééééééééééé,ja vidím oko...pekné...máš zelené oči,??? 🙂

darina60
25. srp 2009

Čaute, som tu šmírujem čo píšete, ale do mojej témy nemám čo a je tam potrebná rada nie pre mňa. Včera celkom v pohode, pozerali sme telku a on sa pritom učil, síce komunikácia medzi nami skoro žiadna, ale ja po tom všetkom ani nemám síl mu dačo hovoriť, ked sa ho opýtam tak odpovedá otázkou. Volal s mamou a neviem či jej hovoril o nás alebo o dakom inom že viazne komunikácia. Dnes som mu poslala foto detí mailom odpísal a aj mi zaželal príjemný den. Tak neviem, už radšej neriešim.
A fris, ja listy moc nerobievam, nie som síce moc šikovná na tieto veci ale mne sa nerozpadali, robím ich ako simonka a ešte ich ukladám vedla seba natesno, už som ich podlievala aj vývarom a navrch dala kečupu trochu.

frisbee
autor
25. srp 2009

no konečne,majiteľka témy 😀 😀 😀 😀 .Určite hovoril o vás,ale prečo viazne komunikácia 😠 ...hm,možno trpí...možne nevie,čo ďalej.
No to je ono,dari...podlievajú sa vývarom,ale pečú,a ja už som to dávno nevarila,a nemám nápady na víkend,tak furt dumám,čo by som spáchala a toto ma napadlo.Keď ja nemám rada tie neúpechy 😀 😀 😀

jalao
25. srp 2009

ahoj Darin, uz ste mi tu chute narobili, pojdem si aj ja daco pohladat na papkanie 😀 😀 Ja sa tvarim posledne dni, ze skusim tu delenu strovu, ale vobec mi to nejde...Ved ked varim dobroty, chcem si z nich aj dat, nie??? 😠 😠 😠
Vanja, to mas uz tu novu farbu na hlave? 🙂
Darin, ano, v tvojej teme sa vyspovedala holka, co jej teda fakt nezavidim, ako to ma so svojim M....tezka situace... 😢

vanja
25. srp 2009

fris mám zelené oči
a neboj sa podaria sa ti, hlavne nech sa zjedia
darinka a zmenil sa nejako, vieš či vie o tom maili, alebo ona pochopila a nekomunikuje s ním

vanja
25. srp 2009

idem prídem až večer, čaute, mám rande s kámoškou, ideme na kávu aj s deťmi 🙂

jalao
25. srp 2009

Vanja, maj sa, prijemny pokec! 🙂 🙂

frisbee
autor
25. srp 2009

vanja...to je moj osud...ja som sa vydala do zelenookej rodiny...mojím mužom počínajúc...keď sedíme pri stole aj s jeho synom a deťmi,z každej strany je zelené oko 😀 😀 😀 ...mne sa strašne páčia....dokonca aj moja suseda má zelené 😀 😀 😀

ale podaria sa mi,chuťovo je to dobré a z nejakého deformovaného tvaru sa nepotatám 😀 😀 😀

jalao
25. srp 2009

fris, moja segra je zelenooka, ma modrookeho muza, ale obidve decka maju krasne zelene okale!! Dobre to prebila tu farbu aj v genoch 🙂 🙂

frisbee
autor
25. srp 2009

no moja babička mala oči ako porcelánová bábika..takú sýtu morskú modrozeleň,my sme to nikto nezdedili,ale ja mám zelený podklad s tmavohnedými škvrnami...je to viac do hneda.....aj Angelika mala zelené / v knihe/ 😀

bambi09
25. srp 2009

tu sooom,kočice moje a všetkým ďakujem za virtuálnu duševnú podporu 🙂 🙂 🙂
teraz raňajkujem 😝

frisbee
autor
25. srp 2009

miláčik,som ti zaspala,sa hanbím ☹ ☹ ☹

frisbee
autor
25. srp 2009

no a ako si dopadla?

jalao
25. srp 2009

bambi, nevadi, ze az teraz ranajkujes...ved ta linia zase... 😉 😉

bambi09
25. srp 2009

fris,klídek 😀 😀 😀 to bolo tou nervozitou,ach,to bola noc,spala som asi 4 hodiny 😝 😝 😝
malá zatiaľ ok,kontrola až o rok,zatiaľ je tam ten defekt cca do 2mm,ale malá prospieva,niue je cyanotická,ani pri plači,tak dúfam,že bude už len lepšie ☹ ☹ sme jej tam hrali divadielko s bábkami 😀 😀 😀 aby nerevala pri sono a pri EKG,tak nás doktor pochválil,že sa tým môžeme živiť 😀 😀 žeby som si založila firmu na zabávanie detí?? 😀 😀 😀 😀 😀

bambi09
25. srp 2009

jalao,tak ja by som vôbec nemala žrať 😀 😀 keby pozerám na líniu,ale v mojom veku už viem,že sú aj dôležitejšie veci v živote 😀 😀 😀 neboj,v septembri nám zas začína aerobik,aj orbitrek zas potrápim,tak sa hádam do budúceho leta ešte zmenším,teda nie v cm,to už nieeee 😀 😀 😀 ak,tak len v páse a na riti 😀 😀 😀
a fris,to,čo si popísala som ešte nerobila,ale milujem mamine holúbky-tam u nás to tak voláme 😀 😀 a mama to tiež robí v hrnci-dusí to a ja si to dám priškvariť do rúry,mňááám
a konečne pijem kávu 😅

frisbee
autor
25. srp 2009

ja si tiež idem kávičku uvariť...založíme kočovnú divadelnú spoločnosť Snehuľa a jej partia,simonkin muž nám požičia kone,budeme putovať po Európe.´,bambi to bude istiť s tou motorkou 😀

bambi09
25. srp 2009

a vanja,Ty naša pekná zelenoočka,ani nevieš,aká som rada,že konečne viem,ako vyzeráš,šéfka 🙂 🙂 😉

jalao
25. srp 2009

babmi, to ste boli na kardio, dobre som pochopila?

frisbee
autor
25. srp 2009

bambi,tiež si si mohla iba očičko vyfotiť,vieš,že očný kontakt je doležitý 🙂

simona55
25. srp 2009

no ano fris moze sa to aj v trube robit, mas pravdu,no aj mne sa to nie vzdy podari, 🙂 😝 ja zviknem aj bez kapusty robit ,len tak gulicky,joooj nasa rodina to zboznuje, alke varievam to vecsinou v zime za velky hrniec a jesa to aj cely tyzden,k tomu smotanu 😀 😀 😀 mnááááááááááám 😀

simona55
25. srp 2009

ahá vani sa odkrila cawko, si pekna baba, zelene oci? to su pekne,aj dcerin chalan ma zeleno modre fu take diabolske 😀 😀

bambi09
25. srp 2009

jalao,správne si pochopila,dnes už budem kľudne spať,som z toho vždy hotová,čo nám tam povedia ☹
dostali sme kartičku-Riziko infekčnej endokarditídy,aby sme mali so sebou,keby musela na nejaký zákrok napr.ORL,urológia a tak,u nej je dôležité každý infekt preliečit ATB 😝 😝 aby jej to nezostalo tam,kde má tú dieročku ☹ ☹ z toho by mohol byť problém,inak je v pohode,ale asi si fakt budem musieť predĺžiť materskú minimálne o rok 😝 😝 lebo vieš,aké to je,dieťa nastúpi do škôlky a choroby sú na pochode 😝 😝
fris,neboj,aj ja si dám oči 😀 😀 ale Ty si moje videla,takže vieš,že nejsem sviňáááááá 😀 😀 😀

frisbee
autor
25. srp 2009

joj,mamo..... 😀 😀 😀 ty robíš chute 😀 😀 😀

jalao
25. srp 2009

bambi, ja idem tento stvrtok so starsimi deckami tiez ka kardio, chodime tam od narodenia. horsie je to s Tanou, ta sa tam bije vzdy s tym doktorom aj so sestrickou, myslim, ze tie haky-baky na tom EKG su pre neho uplne bezpredmetne...reve tam jak pavian, tak nam povedal, ze mame prist az o dalsi rok, kym sa trosku neskludni 😀 😀 😀 . Maju vsetci systolicky selest. 🙂

simona55
25. srp 2009

bam, mozem sa spitat co je tvojej dcerke?nieco zo srdieckom? ☹

frisbee
autor
25. srp 2009

tie príspevky tam skáču úplne ináč,než by mali 😠,potom je moja odpoveď nelogická 😀 😀 😀
bambi,tvoje oko som preskúmala 😀 😀 😀...a radšej buď s maličkou doma,než riskovať nejaké komplikácie 😉

jalao,my sme takto bojovali pri obyčajnom očkovaní asi až do 8.mich rokov...ležali sme na nej vždy traja a doktorka pochala...malú to muselo strašne bolieť,ako napínala svaly.Samozrejme,nedá sa to porovnať s tým,keď má dieťatko vážnu chorobu...je pravda,že naša chorá nebývala,zato mala úrazy...v druhej triede spadla,zničila si lakeť,vypadla jej tam nejaká kostička,čo drží tie dve kosti spolu a detstvo sme trávili na ortopédii. 😝

frisbee
autor
25. srp 2009

pochala je pichala 😀

Strana