Sčítání lidu. Je to povinné?
Dobrý den
Rada bych se zeptala je sčítaní lidu povinne ?
Mama rika že ne ale na netu jsem cetla ze jo .
Ja to nikdy nedelala tak nevim zda je to povinne
Dekuji
@jsme no mě tehdy bylo 20,tak už taky úplně nevím, ale tuším, že se to buď roznaselo postou, nebo byly ve schránkách. Jinak pred par měsíci jsem byla vybrana do testovacího scitani lidu. Do určitého data jsem mohla vyplnit online formular, na coz sem zapomnela. Pak mi ho donesli domu nejaky slecny a rekli mi, ze bud ho vyplneny do urciteho data odevzdam na prislusne poste, nebo si ho vyzvednou. Nakonec si ho vyzvedly osobne, driv nez ubehla lhuta na doruceni na poštu, tak to bylo bez starosti 😃👍.
@jsme Získáte ho spolu s odpovědní obálkou od sčítacího komisaře nebo na kontaktních místech sčítání, která se nacházejí na vybraných pobočkách České pošty. https://www.scitani.cz/csu/scitani2021/prubeh-s...
@carolinca88 Upřímně nevím ještě jsem po tom nijak zvlášť nepátral, krom toho že jsem našla mraky inzerátů že pošta nabírá lidi na sčítání 😎
@gramar ještě jsem si vybavila, že k tomu formuláři se rozdával i fix na vyplnění, pár jich máme ještě doma a stále píšou!!!🙂 https://aukro.cz/fix-urceny-k-vyplneni-formular...
@simkrk Promiň jen mi to přišlo divný ☺ tak to za tebe asi vyplňovali posledně rodiče. Já si pamatuju i sčítání z roku 2001,děsně mě štvalo že si to nemůžu vyplnit sama ☺
@emamaira vycitam to,te lide kteri to nepotrebuji,a dostavaji a slusny pracovity clovek nic nedostane.Nezlibte se,ale me se neptejte,davame jiz nekolikate odvolani na uhradu pece o syna a stale nam to zamitaji.Dluhy nemame na zdravotnim nikde,jsme zamestnani a presto jsme nuceni lecbu hradit...ne nejezdime,auto nemame,mhd tu ted nejezdi,a stat hlavne v teto dobe na obcany kasle,tak oroc kdyz nevychazi vstric svym lidem,ja bych jim mela vyjit vstric?Za svym nazorem si stojim a pokud od statu nic nemam a nedostavam,nic jim neni do toho kolik mam aut jak mam velky byt a jake mame vybaveni 😤😤

@carolinca88 a ten se bere kde prosím? Nějak si vůbec nevybavuji předešlé sčítání 🤣