icon

Šifra martinus 2024 je zahájena. Kdo má první postavu?

swan42
4. bře 2024

Holky uz je to tadyyyy 🙂
Kdo uz ma prvni postavu?

Strana
z9
kakamila12
5. bře 2024

Na dnešní jsem přišla hned, holt stará generace 😀 . A ta včerejší nic, nechytám se, čtu to pořád dokola.

mon_88017
5. bře 2024

@verciiik mně to vzalo její jméno a odkud byla. No nic, až bude zase nějaká "Otrůna" nebo Zaklínač, tak budu v pěkné řiti 😀 😀 😀

verciiik
5. bře 2024

@mon_88017 joo tak to já taky :D

betelgeuzz
5. bře 2024

@kakamila12 i ta včerejší je ze staré generace, měla ji oblíbenou i moje mamka 🙂

lenkajan
5. bře 2024

Já jsem si dnes podle obrázku i nápověd celkem jistá, že vím, o jakou knihu/ film se jedná, navíc můj oblíbený, ale jméno hlavního hrdiny mi to v žádné podobě nebere🤔

betelgeuzz
5. bře 2024

@lenkajan on to není ten hlavní

lenkajan
5. bře 2024

@betelgeuzz Děkuji, mám😀

honatko092
5. bře 2024

🎯 Připnu se. Luštím každý rok, letos nemám zatím ani jednu, vůbec mi to nemyslí 😵

teryem
6. bře 2024

Dneska jsem výjimečně věděla ještě než jsem tu pohlednici rozklikla 😀 poněvadž je to moje srdcovka ❤️

swan42
autor
6. bře 2024

@teryem ja se zas nechytam, letos jsem fakt natvrdla, ale snad to do večera vyjde 🤣

krisstina93
6. bře 2024

Už to mám, můj oblíbeny dětský autor :D

swan42
autor
6. bře 2024

Tak uz taky mam. Blbec jsem se koukla do skupiny, kde je dalsi napoveda hned rano. Musim tam koukat az k veceru, kdy mi ty 3 oficialni nestaci 😄
Jo a zas nevim ze je to knizka 🙈
Ale az deti odrostou a dodelam dalsi skolu tak slibuju, ze zase budu cist i neco jinyho nez jen Deavera a Spalicek pohadek 🤣🤣🤣

krisstina93
6. bře 2024

@swan42 já zas nevím ze je to i film :D knížku mame doma :D

darkwitch
6. bře 2024

@swan42 taky se do toho letos nemůžu dostat, ale to se určitě zlepší a časem mi bude stačit i první nápověda abych na to přišla

sarunatko
6. bře 2024

Dneska to jde teda úplně mimo mě, jestli je to dětská knížka od zahraničního autora, tak su marná, dětem jsem četla většinou ty české.

teryem
6. bře 2024

@swan42 ješte, že je tu tahle diskuse 😀 dneska vim, zítra budu brečet

teryem
6. bře 2024

@sarunatko je to i zfilmovaný, viděla jsem to tak 3000×😀 myslím, že to je i dost známý

svha
6. bře 2024

@teryem já toho viděla spousty, ale včerejší obrázek mi odpověď nahodil hned, dnešní jsem zatím vedle jak ta jedle 🤣

sarunatko
6. bře 2024

@teryem Už to mám 🙂

darkwitch
6. bře 2024

Tak s nápovědou ve dvanact už to bylo jasné 😁

svha
6. bře 2024

@darkwitch mně ne 🤣😓😭, čekám dále 😄

darkwitch
6. bře 2024

@svha to přijde 😉

nilieh
6. bře 2024

@darkwitch take jsem dneska ztracena 🙂))

janulkav
6. bře 2024

Tak já dnes s nápovědou a ještě spíš náhodně podle filmu, knihu neznám

drep
6. bře 2024

Já se zase dnes nechytám ani vzdáleně🤦🏻‍♀️

verciiik
6. bře 2024

já dneska musela googlit. film jsem párkrát asi viděla, ale nepamatuju si ho dost na to, aby mi to došlo :D

holubinka
6. bře 2024

Dnešní teda vůbec neznám. Ani knihu ani film ani podle názvu, že bych o tom někdy slyšela.

mon_88017
6. bře 2024

Dneska sem měla dlouhou šichtu, hrabala sem písek na dvorku u plameňáků a mám totálně vyhrabáno 😀 Prosim někoho o nakopnutí, děkuji 😉

uzivatelkapetra
6. bře 2024

@mon_88017 vygooglila jsem podle nápovědy s rodiči, resp čím se živí

mon_88017
6. bře 2024

@uzivatelkapetra mě trkla až diskuse na databázi knih, ale mám nejen vyhrabáno, mám to 😅

Strana
z9