Šifra martinus 2024 je zahájena. Kdo má první postavu?
Holky uz je to tadyyyy 🙂
Kdo uz ma prvni postavu?
@kakamila12 i ta včerejší je ze staré generace, měla ji oblíbenou i moje mamka 🙂
Já jsem si dnes podle obrázku i nápověd celkem jistá, že vím, o jakou knihu/ film se jedná, navíc můj oblíbený, ale jméno hlavního hrdiny mi to v žádné podobě nebere🤔
@lenkajan on to není ten hlavní
@betelgeuzz Děkuji, mám😀
🎯 Připnu se. Luštím každý rok, letos nemám zatím ani jednu, vůbec mi to nemyslí 😵
Dneska jsem výjimečně věděla ještě než jsem tu pohlednici rozklikla 😀 poněvadž je to moje srdcovka ❤️
Už to mám, můj oblíbeny dětský autor :D
Tak uz taky mam. Blbec jsem se koukla do skupiny, kde je dalsi napoveda hned rano. Musim tam koukat az k veceru, kdy mi ty 3 oficialni nestaci 😄
Jo a zas nevim ze je to knizka 🙈
Ale az deti odrostou a dodelam dalsi skolu tak slibuju, ze zase budu cist i neco jinyho nez jen Deavera a Spalicek pohadek 🤣🤣🤣
@swan42 já zas nevím ze je to i film :D knížku mame doma :D
Dneska to jde teda úplně mimo mě, jestli je to dětská knížka od zahraničního autora, tak su marná, dětem jsem četla většinou ty české.
Tak s nápovědou ve dvanact už to bylo jasné 😁
Tak já dnes s nápovědou a ještě spíš náhodně podle filmu, knihu neznám
Já se zase dnes nechytám ani vzdáleně🤦🏻♀️
já dneska musela googlit. film jsem párkrát asi viděla, ale nepamatuju si ho dost na to, aby mi to došlo :D
Dnešní teda vůbec neznám. Ani knihu ani film ani podle názvu, že bych o tom někdy slyšela.
Dneska sem měla dlouhou šichtu, hrabala sem písek na dvorku u plameňáků a mám totálně vyhrabáno 😀 Prosim někoho o nakopnutí, děkuji 😉
@mon_88017 vygooglila jsem podle nápovědy s rodiči, resp čím se živí
@uzivatelkapetra mě trkla až diskuse na databázi knih, ale mám nejen vyhrabáno, mám to 😅

Na dnešní jsem přišla hned, holt stará generace 😀 . A ta včerejší nic, nechytám se, čtu to pořád dokola.