Šifra martinus 2024 je zahájena. Kdo má první postavu?
Holky uz je to tadyyyy 🙂
Kdo uz ma prvni postavu?
@kakamila12 i ta včerejší je ze staré generace, měla ji oblíbenou i moje mamka 🙂
Já jsem si dnes podle obrázku i nápověd celkem jistá, že vím, o jakou knihu/ film se jedná, navíc můj oblíbený, ale jméno hlavního hrdiny mi to v žádné podobě nebere🤔
🎯 Připnu se. Luštím každý rok, letos nemám zatím ani jednu, vůbec mi to nemyslí 😵
Dneska jsem výjimečně věděla ještě než jsem tu pohlednici rozklikla 😀 poněvadž je to moje srdcovka ❤️
Tak uz taky mam. Blbec jsem se koukla do skupiny, kde je dalsi napoveda hned rano. Musim tam koukat az k veceru, kdy mi ty 3 oficialni nestaci 😄
Jo a zas nevim ze je to knizka 🙈
Ale az deti odrostou a dodelam dalsi skolu tak slibuju, ze zase budu cist i neco jinyho nez jen Deavera a Spalicek pohadek 🤣🤣🤣
Dneska to jde teda úplně mimo mě, jestli je to dětská knížka od zahraničního autora, tak su marná, dětem jsem četla většinou ty české.
já dneska musela googlit. film jsem párkrát asi viděla, ale nepamatuju si ho dost na to, aby mi to došlo :D
Dnešní teda vůbec neznám. Ani knihu ani film ani podle názvu, že bych o tom někdy slyšela.
Dneska sem měla dlouhou šichtu, hrabala sem písek na dvorku u plameňáků a mám totálně vyhrabáno 😀 Prosim někoho o nakopnutí, děkuji 😉
@uzivatelkapetra mě trkla až diskuse na databázi knih, ale mám nejen vyhrabáno, mám to 😅

Na dnešní jsem přišla hned, holt stará generace 😀 . A ta včerejší nic, nechytám se, čtu to pořád dokola.