Šifra martinus 2024 je zahájena. Kdo má první postavu?
Holky uz je to tadyyyy 🙂
Kdo uz ma prvni postavu?
@janulkav diiiky, mám to, konečně 🙏
@uzivatelkapetra Díky! Zmínka o HBO mě hned nakopla, ale teda najít tu správnou postavu 😁😁😁
@uzivatelkapetra tak až na to přijdu, dám vědět jestli jsem si to myslela dobře 😁
@lucyjes je to taková až pavoučí holka 😁
@uzivatelkapetra tak jo poznala jsem to dobře, jen jsem zkusila tři jiné postavy 😁
Dneska si počkám 🙂
Tak dneska mi kupodivu stačila jenom pohlednice. Ta protéza byla jasná 😉
@veru181 čti si jen příspěvky ze dneška, ať tě to nemate. Teda pokud se ptáš na dnešní pohlednici.
Dneska sem musela trochu zagooglit, autorku znám a mám rada, ale o tomhle sem doteď neměla tuseni, ze něco takového napsala. Aspoň mám inspiraci na něco nového ke čtení :D
@uzivatelkapetra Jo jo, čtu jen dnešní 🙂 (chybí mi teda i včerejšek, ale tam už snad jen vybrat správnou postavu).
Dneska tak easy, že to předčilo i postavu z 8/3. Kdo tápe, tak asi nikdy neměl bonboniéru, ze kt nikdy nevíš, co ochurnáš.
Dnes bude vědět každej hnedle 😊
Dneska jsem to na první pohled dala i já 😁
Dneska to bylo fakt jednoduchý :D
Dneska to bylo zase na první dobrou. 😉 Ještě teda by tam šel film s Johnym Deppem, ale bonboniera byla jasná...😉
Dnesek mam asi nejrychleji ze vsech 😁❤️
(A vcerejsek vlastne)
@swan42 dnešek taky mám, ani jsem nečekala, že se trefím, jen jsem zkusila první osobou, která mě napadla.
Tak dneska opět na první pokus. To by u mě byla ostuda, kdybych to netrefila hned :D tím dílem ja doslova ziju :D
@betelgeuzz dneska jsem to měla stejně, napsala jsem tu postavu co mě k tomu prvni napadla a vlastně mě překvapilo, že jsem se trefila 😁
No doufám, že to není ta věc co si myslím, ta co ji celý svět miluje a já (asi že divná) vůbec nechápu proč.
A to jsem to i četla, abych zkusila pochopit co na tom je.
@uzivatelkapetra já to miluju, je to totiž neskutečně propracované dílo, ale aby to člověk pochopil, chce to to studovat trochu víc do hloubky, nestačí jen jednou přečíst tu neznamejsi knihu :D
Nečetla jsem, neviděla jsem, ale knížky tohoto typu jsou tam každý rok. Tohle jde úplně mimo mě.
@uzivatelkapetra Myslím že to je ono... já to taky nechápu 🙂 Nakonec vyšla asi třetí postava, co mě napadla.
Víc než cokoliv jiného je to teologické dílo a to prostě není pro každého
Jo tak to nebude to co myslím, to, kde se pořád řeší kdejaká bižuterie 🙂
Tak dneska jsem si musela počkat až na poslední nápovědu, ale pak to bylo na druhý pokus. První mě totiž napadl někdo z hlavních devíti...🤣🙈

Já se zas chytam hlavně podle filmu dneska, knížku sem teda necetla, ale osobu co hraje dnešní postavu mám strašně rada :D