icon

Šifra martinus 2024 je zahájena. Kdo má první postavu?

swan42
4. bře 2024

Holky uz je to tadyyyy 🙂
Kdo uz ma prvni postavu?

Strana
z9
krisstina93
12. bře 2024

Já se zas chytam hlavně podle filmu dneska, knížku sem teda necetla, ale osobu co hraje dnešní postavu mám strašně rada :D

veroniquecz
12. bře 2024

@janulkav diiiky, mám to, konečně 🙏

lucyjes
12. bře 2024

@uzivatelkapetra Díky! Zmínka o HBO mě hned nakopla, ale teda najít tu správnou postavu 😁😁😁

darkwitch
12. bře 2024

@uzivatelkapetra tak až na to přijdu, dám vědět jestli jsem si to myslela dobře 😁

uzivatelkapetra
12. bře 2024

@lucyjes je to taková až pavoučí holka 😁

darkwitch
12. bře 2024

@uzivatelkapetra tak jo poznala jsem to dobře, jen jsem zkusila tři jiné postavy 😁

uzivatelkapetra
13. bře 2024

Dneska si počkám 🙂

tekame
13. bře 2024

Tak dneska mi kupodivu stačila jenom pohlednice. Ta protéza byla jasná 😉

veru181
13. bře 2024

@tekame Je to hodně známá knížka? Vůbec žádná postava s protézou mě nenapadá.

uzivatelkapetra
13. bře 2024

@veru181 čti si jen příspěvky ze dneška, ať tě to nemate. Teda pokud se ptáš na dnešní pohlednici.

tekame
13. bře 2024

@veru181 Je to série knížek, teď už aktuálně šest dílů a pořád pokračuje. V Anglii už je od něj/ní dokonce sedmá...😉

krisstina93
13. bře 2024

Dneska sem musela trochu zagooglit, autorku znám a mám rada, ale o tomhle sem doteď neměla tuseni, ze něco takového napsala. Aspoň mám inspiraci na něco nového ke čtení :D

veru181
13. bře 2024

@uzivatelkapetra Jo jo, čtu jen dnešní 🙂 (chybí mi teda i včerejšek, ale tam už snad jen vybrat správnou postavu).

veru181
13. bře 2024

@tekame Děkuji, jdu hledat 🙂

lucyjes
13. bře 2024

Dneska tak easy, že to předčilo i postavu z 8/3. Kdo tápe, tak asi nikdy neměl bonboniéru, ze kt nikdy nevíš, co ochurnáš.

teryem
14. bře 2024

Dnes bude vědět každej hnedle 😊

darkwitch
14. bře 2024

Dneska jsem to na první pohled dala i já 😁

krisstina93
14. bře 2024

Dneska to bylo fakt jednoduchý :D

tekame
14. bře 2024

Dneska to bylo zase na první dobrou. 😉 Ještě teda by tam šel film s Johnym Deppem, ale bonboniera byla jasná...😉

swan42
autor
15. bře 2024

Dnesek mam asi nejrychleji ze vsech 😁❤️
(A vcerejsek vlastne)

betelgeuzz
15. bře 2024

@swan42 dnešek taky mám, ani jsem nečekala, že se trefím, jen jsem zkusila první osobou, která mě napadla.

krisstina93
15. bře 2024

Tak dneska opět na první pokus. To by u mě byla ostuda, kdybych to netrefila hned :D tím dílem ja doslova ziju :D

darkwitch
15. bře 2024

@betelgeuzz dneska jsem to měla stejně, napsala jsem tu postavu co mě k tomu prvni napadla a vlastně mě překvapilo, že jsem se trefila 😁

uzivatelkapetra
15. bře 2024

No doufám, že to není ta věc co si myslím, ta co ji celý svět miluje a já (asi že divná) vůbec nechápu proč.
A to jsem to i četla, abych zkusila pochopit co na tom je.

krisstina93
15. bře 2024

@uzivatelkapetra já to miluju, je to totiž neskutečně propracované dílo, ale aby to člověk pochopil, chce to to studovat trochu víc do hloubky, nestačí jen jednou přečíst tu neznamejsi knihu :D

sarunatko
15. bře 2024

Nečetla jsem, neviděla jsem, ale knížky tohoto typu jsou tam každý rok. Tohle jde úplně mimo mě.

jeyre
15. bře 2024

@uzivatelkapetra Myslím že to je ono... já to taky nechápu 🙂 Nakonec vyšla asi třetí postava, co mě napadla.

darkwitch
15. bře 2024

Víc než cokoliv jiného je to teologické dílo a to prostě není pro každého

uzivatelkapetra
15. bře 2024

Jo tak to nebude to co myslím, to, kde se pořád řeší kdejaká bižuterie 🙂

tekame
15. bře 2024

Tak dneska jsem si musela počkat až na poslední nápovědu, ale pak to bylo na druhý pokus. První mě totiž napadl někdo z hlavních devíti...🤣🙈

Strana
z9