icon

Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!

filija
9. bře 2022

Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?

chlebasesalamem
18. bře 2022

No tak já jsem dnes úplně marná...knihu neznám ani nepomohlo přečíst o čem je 🤷 vůbec nic mi z toho neleze

janety32
18. bře 2022

@chlebasesalamem Možná hádáte knihu Šesté zastavení, ta mě taky akorát mátla... Kniha, které na správné slovo vyjede je velmi známá, zfilmovaná, parodie na sci-fi... Dobře ji vystihuje cizí kočár, vlkův obrázek 😉

drep
18. bře 2022

@lenkajan zachránil mě vlk😉

darkwitch
18. bře 2022

Mě dneska zachránil taky Vlk a to knihu znám dobře.

drep
18. bře 2022

@chlebasesalamem úplně zapomeň na všechny ostatní nápovědy, mrkni na vlkův obrázek a řekni, kdo je ten panáčk, resp. Co dělá. Jakmile ho pojmenuš, dojde ti to, je to notoricky známá vícedílný série

makovice88
18. bře 2022

@drep Tak tohle byla zatim nejlepsi napoveda! Moc diky! 👍

vladienka
18. bře 2022

@drep je to stopar, ale co jento za predmet stale netusim

ni_kola
18. bře 2022

@vladienka taky jsem nevěděla, ale googlila jsem podle toho pána na vlkovo obrázku knihu. Následně jsem si o té knize četla na Wikipedii a tam na mě vykouklo to slovo🙂 ale nenapadlo by mě to. Ani mi to moc nesedí k tomu běhu.

A víte někdo, proč pes štěká dvakrát?

vladienka
18. bře 2022

@ni_kola uz mam dakujem.. knihu som vedela ale to slovo je hooodne od veci..

lenkajan
18. bře 2022

@ni_kola Dle FB stránek Martinus viz info níže:

drep
18. bře 2022

@lenkajan teda druhý slovo bych k dnešnimu předmětu nevykoumala ani za milion let😂

katule1990
18. bře 2022

Uf, už to mám! Díky, holky, za nápovědy, bez toho bych to nedala 😀. Ale to šesté zastavení není myšleno jako ta kniha, ale jako šesté zastavení křížové cesty, ne? A taky teda nevím, co by mělo být to druhé slovo, které k vyřešení nevyžadují. To souvisí s těmi indiány 😀?

uzivatelkapetra
18. bře 2022

@katule1990 první slovo bylo možná komu patří? Tak by dávala smysl věta o indiánech.

lenkajan
18. bře 2022

@drep Mě napadlo, když jsem googlila v angličtině, slovo “bath”, ale nevím…

nazka
18. bře 2022

@uzivatelkapetra s Indiany to vlastně nemá vůbec nic společného

uzivatelkapetra
19. bře 2022

@nazka jo ale třeba Žeryk myslel, že odpověď je Stopařův ...

nazka
19. bře 2022

@uzivatelkapetra
Vlastně ta věc je odkaz na to dílo, které zmiňuješ.
Jinak je úplně běžná, doma ji používáš denně

swan42
19. bře 2022

@vladienka to slovo neni vubec od veci, to je uplnej zaklad ty knihy prece 😉

jezinkyy
19. bře 2022

Vidíte u tajného bonusu i ty znaky <br> nebo mi blbne mobil? Je to jedna z nápověd nebo chyba u mě 😁? Díky

darkwitch
19. bře 2022

@jezinkyy myslím že to bude součást nápovědy

lenka3p
19. bře 2022

@jezinkyy Ne, to je jejich chyba, <br> je znak programatora v html, kterym rozdeluje radky, jen se jim to tu nejak nepovedlo 🙂 Do napovedy to nepatri. Nicmene, stejne dnes nevim 🙂

mon_88017
19. bře 2022

Ta včerejší věc mě teda potrápila 😀 A přitom taková blbost 😀 -D 😀

vladienka
19. bře 2022

@swan42 ok chapem, necitala som 🙂 len podla napovedi som vedela prd 😁

jezinkyy
19. bře 2022

@lenka3p a já jsem si říkala, že to má něco naznačit 😁. Tak dneska mi to ale dalo zabrat, tohle jsem nečetla, naštěstí pomohl google... (synonymum pro bahnité místo)

drep
19. bře 2022

@jezinkyy mně teda zatím google nepomohl. Juliiny rady mě strašně matou, jak používá ten archaický jazyk, tak se prostě neumím oprostit od historických románů

lenka3p
19. bře 2022

@jezinkyy Taky neznam, ale uz mam.

jezinkyy
19. bře 2022

@drep to úplně chápu, mě to taky hrozně mate. Zkus přihodit do vyhledávání i to co se tam děje. A místo vše jenom knihy (jak je v lište obrázky, video, nákupy..). Třeba ti to vyskočí.

chlebasesalamem
Autor odpověď smazal
darkwitch
19. bře 2022

Tak dneska tedy fakt netuším...

drep
19. bře 2022

@darkwitch koukni na facebook martinusu, tak je k dnešni knize dobrá nápověda, já tu knihu nečetla a po dni intenzivního googlení bych na to bez té rady nepřišla

Strana