Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!
Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?
@chlebasesalamem Možná hádáte knihu Šesté zastavení, ta mě taky akorát mátla... Kniha, které na správné slovo vyjede je velmi známá, zfilmovaná, parodie na sci-fi... Dobře ji vystihuje cizí kočár, vlkův obrázek 😉
Mě dneska zachránil taky Vlk a to knihu znám dobře.
@chlebasesalamem úplně zapomeň na všechny ostatní nápovědy, mrkni na vlkův obrázek a řekni, kdo je ten panáčk, resp. Co dělá. Jakmile ho pojmenuš, dojde ti to, je to notoricky známá vícedílný série
@drep Tak tohle byla zatim nejlepsi napoveda! Moc diky! 👍
Uf, už to mám! Díky, holky, za nápovědy, bez toho bych to nedala 😀. Ale to šesté zastavení není myšleno jako ta kniha, ale jako šesté zastavení křížové cesty, ne? A taky teda nevím, co by mělo být to druhé slovo, které k vyřešení nevyžadují. To souvisí s těmi indiány 😀?
@katule1990 první slovo bylo možná komu patří? Tak by dávala smysl věta o indiánech.
@uzivatelkapetra s Indiany to vlastně nemá vůbec nic společného
@nazka jo ale třeba Žeryk myslel, že odpověď je Stopařův ...
@uzivatelkapetra
Vlastně ta věc je odkaz na to dílo, které zmiňuješ.
Jinak je úplně běžná, doma ji používáš denně
Vidíte u tajného bonusu i ty znaky <br> nebo mi blbne mobil? Je to jedna z nápověd nebo chyba u mě 😁? Díky
Ta včerejší věc mě teda potrápila 😀 A přitom taková blbost 😀 -D 😀
Tak dneska tedy fakt netuším...

No tak já jsem dnes úplně marná...knihu neznám ani nepomohlo přečíst o čem je 🤷 vůbec nic mi z toho neleze