Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!
Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?
@chlebasesalamem Možná hádáte knihu Šesté zastavení, ta mě taky akorát mátla... Kniha, které na správné slovo vyjede je velmi známá, zfilmovaná, parodie na sci-fi... Dobře ji vystihuje cizí kočár, vlkův obrázek 😉
@chlebasesalamem úplně zapomeň na všechny ostatní nápovědy, mrkni na vlkův obrázek a řekni, kdo je ten panáčk, resp. Co dělá. Jakmile ho pojmenuš, dojde ti to, je to notoricky známá vícedílný série
Uf, už to mám! Díky, holky, za nápovědy, bez toho bych to nedala 😀. Ale to šesté zastavení není myšleno jako ta kniha, ale jako šesté zastavení křížové cesty, ne? A taky teda nevím, co by mělo být to druhé slovo, které k vyřešení nevyžadují. To souvisí s těmi indiány 😀?
@katule1990 první slovo bylo možná komu patří? Tak by dávala smysl věta o indiánech.
@uzivatelkapetra
Vlastně ta věc je odkaz na to dílo, které zmiňuješ.
Jinak je úplně běžná, doma ji používáš denně
Vidíte u tajného bonusu i ty znaky <br> nebo mi blbne mobil? Je to jedna z nápověd nebo chyba u mě 😁? Díky

No tak já jsem dnes úplně marná...knihu neznám ani nepomohlo přečíst o čem je 🤷 vůbec nic mi z toho neleze