Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!
Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?
Mně se podařilo dnes vygooglit na základě nápovědy @jezinkyy - synonymum pro bahnité místo 🙂. Knihu neznám.
Dnešní mám, jupííí 🙂 .
@filija Díky moc, že jsi sem dala tuhle diskuzi, vůbec jsem o tomhle luštění nevěděla, a baví mě to. Tedy někdy doooost štve, když na to nemůžu přijít 😀
@kakamila12 dnes už mám také vyluštěno🙂
I mě hádanky moc baví, mají to moc dobře vymyšlené
Taky uz mam dneska hotovo a jsem vzdycky rada, kdyz se mi to povede bez vlka.
Prijde mi, ze s vlkem to musi uhadnout fakt kazdej a uz to pak neni takova zabava, kdyz je to tak jasny 😄
@swan42 neprovokuj 😀 , já některý málem nedala ani s vlkem
@kakamila12
@darkwitch
Jasne ze jsou vyjimky, kde ani ja netusila 😉
Treba toho 16.jsem fakt dlooooouho netusila
Dneska jasno od prvniho radku 😁👍
@swan42 Ano, dnes to bylo jasný od prvního řádku i mně 😁. Zatím nejjednodušší hádanka 🙂.
Konečně i já jsem dnes věděla jasně hned. 🙂 Z nápověd Julie jsem vždy trochu mimo, takže se až divím, že mi to dnes už při čtení dávalo smysl. 🙂 Jen mě štve, že nemám jeden den zatím a prostě ne a ne na něj přijít. Nejde mi ani tak o výhru, ale nemám ráda, když něco nevím a nemůžu na to zaboha přijít. :( I když jsem se snažila tady z nápověd na to přijít, tak smůla. Sice tuším, o jakou knihu se jedná, ale nikdy jsem ji nečetla a i přes další nápovědy na to nedokážu přijít. Holky, které jste tuto hrdinkou pětku absolvovaly už v minulosti, budou pak někde napsané odpovědi, abych se když tak mohla podívat, o co šlo?
@red.miky A ktera ti chybi? Treba pomuzeme jinou napovedou 😌
@makovice88 Ta s tím stopařem. Jsem prostě úplně mimo. Hledala jsem i to synonymum pro bahnité místo, ale asi neumím hledat dost dobře.
@red.miky Ale synonymum pro bahnité místo bylo u jiné hádanky, to ke stopařovi nepatří. Stopaře se mi podařilo na základě zdejších nápověd vygooglit, pak jsem koukala na jejich FB a tam někdo ještě radil, že mu to připomíná film Čtyři vraždy stačí drahoušku. Je to věc, kterou všichni používáme každý den.
@katule1990 Holky psaly tuhle nápovědu právě k tomu 18. březnu, ne? Pročítala jsem to teď schválně i zpětně a asi jsem tedy už úplně blbá, protože to pořád chápu tak, že celou dobu píšou o tom 18. březnu. A bohužel FB nemám. Já na to asi stejně nepřijdu, asi je to na mě vyšší dívčí. Tak třeba po skončení soutěže mi tady napíšete odpověď a já budu moct zase v klidu usnout, haha. ;)
@katule1990 Ty jo, tak teď jsem na to přišla díky tvé nápovědě s filmem Čtyři vraždy stačí, drahoušku. Tak tohle by mě fakt nenapadlo! A přitom mi to teď dává smysl s těmi nápovědami Julie a Forresta. Vážně moc děkuju. 🙂
@red.miky Tak super, už máš všechny, ne? 🙂
Dnešní dobrá, zvládla jsem hned po nápovědě od Julie, ale nic to nemění na tom, že Julii já prostě nemusím 😀
@makovice88 Ano, mám. 🙂 Můžu do zítřka klidně spát. ;)
Tak dneska byla Julča docela jasná 😁👍
@chlebasesalamem já se nechytám, ale bude to beztak nějaká hodně známá věc.
PS jestli je to z LotR, tak to mě vůbec nebavilo, knihy jsem přetrpěla, film jsem dala jen jeden.
@chlebasesalamem ja jsem si nemohla vubec vzpomenout jak se tomu v ty knizce nadava 🙈 az manzel mi rozsvitil 😄
@swan42 já jsem musela googlit 😂
Děkuji, bez vás bych byla dneska v pěkné řiti 😀
Mně teda dneska nedochází, z jaké je to knihy...
No já zatím netuším, čekám na vlka 😀
Já jsem taky úplně marná.
Hlásím vygoogleno 😅 a děkuji @uzivatelkapetra za nápovědu 🙂. Ten předmět vůbec neznám.

@drep a na fb martinusu nebo v té skupině k hrdinské pětce?