Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!
Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?
@ni_kola Jsem na tom stejně, nechytla jsem se.
Já jsem ze začátku zkoušela zrcadla apod. Pak jsem díky zdejší nápovědě vyzkoušela vygooglit, název jsem si taky nepamatovala, ale google pomůže.
@katule1990 presne tak, vubec nevim, o co jde, neznam knihu ani film. Ale napoveda a google pomohly.
@betelgeuzz jsou tam samy knihy, co jsou uplne mimo muj vkus.
@jeyre já je četla a taky jsem se nechytala, asi že mě nebavily 🙂
@uzivatelkapetra já je četla před čtvrt stoletím, eště než to vůbec bylo v módě, a taky si to nepamatuju 😅
Tak jak jste na tom dnes? Knížku dle jména znám, tak mě napadla celkem rychle. Ačkoliv mi nejprve přišlo, že toho nápověda od Julie moc neřekne, opak je pravdou.
@lenkajan Julča náhodou radí většinou docela dobře. Dnes stačilo trochu zamyšlení a šlo to samo 🙂
Ačkoliv jsem toto nikdy nečetla, je to všeobecně velmi známé.
Tak dneska mě zatím nic nenapadá, ale to třeba ještě přijde 😃
@uzivatelkapetra díky tvé nápovědě jsem se zamyslela a mám taky 😀 A Forrest taky radí dobře.
Tak dneska bych byla bez vlka ztracená. Přitom kluci to čtou furt.
Mne to dneska poradil syn, kouknul na to a hned vedel, ja ani nestihla precist prvni indicii. Doma to nemame, ale zna to od deti ze tridy.
Holky dnes vobec neviem 😭 ja som total holcici typ a doma mam dve holcicky 😅
@vladienka u nás to četly i holčičky 🙂 ale ty máš ještě malý děti.
@betelgeuzz a je to nejaka stara klasika alebo novota?😁
@vladienka novota, ale několik posledních let, tak pro 1. stupeň. Přečti si nápovědu Forresta a řekni si, o kom mluví.
@betelgeuzz mam dikes 😁 vyfiltrovala som si na martinuse knihy pre chlapcov 7+ a kresba pomohla, vobec to nepoznam
Tak dneska podle Julči na první dobrou 😍
@herminka s malým hledáním taky 🙂
Dnes jsem vůbec nevědala, musela jsem hodně googlit.
Dnešní Tajný bonus byl rychlý 🙂
@betelgeuzz
Výjimečně easy peasy
@uzivatelkapetra vůbec na to nemůžu přijít, mohla bych poprosit o nápovědu? 🙂
@kniznidetektiv stačí jen to Králem se nazývá 🙂
@uzivatelkapetra mě dneska nejvíc pomohlo zjistit co vlastně hádám 😁

Já jsem dnes marná 🤔 moc řekla bych, že vím knihy, ale jiný předmět, krom toho hlavního mě nenapadá...