Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!
Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?
Já jsem ze začátku zkoušela zrcadla apod. Pak jsem díky zdejší nápovědě vyzkoušela vygooglit, název jsem si taky nepamatovala, ale google pomůže.
@katule1990 presne tak, vubec nevim, o co jde, neznam knihu ani film. Ale napoveda a google pomohly.
@uzivatelkapetra já je četla před čtvrt stoletím, eště než to vůbec bylo v módě, a taky si to nepamatuju 😅
Tak jak jste na tom dnes? Knížku dle jména znám, tak mě napadla celkem rychle. Ačkoliv mi nejprve přišlo, že toho nápověda od Julie moc neřekne, opak je pravdou.
@lenkajan Julča náhodou radí většinou docela dobře. Dnes stačilo trochu zamyšlení a šlo to samo 🙂
Ačkoliv jsem toto nikdy nečetla, je to všeobecně velmi známé.
@uzivatelkapetra díky tvé nápovědě jsem se zamyslela a mám taky 😀 A Forrest taky radí dobře.
Mne to dneska poradil syn, kouknul na to a hned vedel, ja ani nestihla precist prvni indicii. Doma to nemame, ale zna to od deti ze tridy.
@vladienka novota, ale několik posledních let, tak pro 1. stupeň. Přečti si nápovědu Forresta a řekni si, o kom mluví.
@betelgeuzz mam dikes 😁 vyfiltrovala som si na martinuse knihy pre chlapcov 7+ a kresba pomohla, vobec to nepoznam
@uzivatelkapetra vůbec na to nemůžu přijít, mohla bych poprosit o nápovědu? 🙂

Já jsem dnes marná 🤔 moc řekla bych, že vím knihy, ale jiný předmět, krom toho hlavního mě nenapadá...