Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!
Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?
@nazka @uzivatelkapetra Děkuji mockrát. Takhle jsem nad tím vůbec nepřemýšlela:D
Dnes very easy i když věřím, že se spoustu z vás potrápí🙂
Mě se jen prudce trefili do vkusu.
No já zatím nevím, abych pravdu řekla. Tak si počkám na další nápovědy. ;) Minulý týden mě potrápily dva dny, stále jsem na to nepřišla, tak třeba mě ještě něco osvítí. :D Ale výjimečně jsem hned na první pokus přišla na víkendový bonus. Zrovna se mi při čtení nápovědy rozsvítila pomyslná žárovka v mozku. ;)
@uzivatelkapetra dnes jsem to měla stejně, trefili se mi do vkusu a bylo to jasné hned.
Tak já zatím ani ťuk.. snad pomůže nápověda od vlka.
@jezinkyy tak hledání na základě Forrestovy nápovědy musí velmi rychle sklidit úspěch.
@uzivatelkapetra Ano, podle Forrestovy nápovědy se mi povedlo docela snadno vygooglit.
Dneska se gůgl zapotil, pro mě mimo obvyklý žánr 😅
@uzivatelkapetra @herminka díky moc, tak google pomohl, kdysi jsem to četla ale vůbec se mi to nespojilo..
Tak já jsem dnes ztracená
@uzivatelkapetra mne se teda tezce do vkusu netrefuji, ale podle obrazku vlka a wikipedie jsem to nasla.
Já to neznám, manžel taky ne, ale narozdíl od ostatních jsem to snadno vygooglila na základě jednoho slova od Julie, s Forrestem mi to nějak nešlo 🙂.
Dnes zase stačila nápověda od Julie.
@betelgeuzz tak to ja jsem dneska zatim uplne marna ani nevim, kde se chytit
@cassidyl dneska s tebou držím basu 🙂
To bude nějaká romantika a to jde mimo mě.
@cassidyl @uzivatelkapetra ani nevím, nečetla jsem. Ale ten popis mně ten název hned evokoval, už to i v nějaké minulé šifře bylo.
@betelgeuzz I já jsem měla hned jasno a ano, byla už v některé z předchozích šifer.
@uzivatelkapetra Spíš klasika. Kdysi dávno jsem ji četla, detaily si nepamatuji, ale na romantiku nejsem a líbila se mi.
@uzivatelkapetra Jediná knížka která mě na tu nápovědu od Julie napadla, měli jsme to v seznamu povinné literatury na střední.
Dneska mam, i kdyz jsem ji necetla. Syn poznal vlajku na parniku, to taky muze pomoct.
Dneska máte všechny uhodnuto?
@jasekd já se tedy velice nechytám, mohla bych poprosit nějakou nápovědu na včerejší?
@kniznidetektiv Kolumbie, prujem, naklonnost.
@kniznidetektiv nemoc, kolumbia, bol podla knihy natoceny film

@kniznidetektiv ano, král je dost velká nápověda. Kdyztak pak poradíme víc