icon

Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!

filija
9. bře 2022

Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?

nazka
26. bře 2022

@kniznidetektiv ano, král je dost velká nápověda. Kdyztak pak poradíme víc

ni_kola
26. bře 2022

@darkwitch mě taky, přemýšlela jsem o názvu knihy🙈 pak jsem si přečetla, že hádám autora a bylo to hned🙂

kniznidetektiv
26. bře 2022

@nazka @uzivatelkapetra Děkuji mockrát. Takhle jsem nad tím vůbec nepřemýšlela:D

uzivatelkapetra
28. bře 2022

Dnes very easy i když věřím, že se spoustu z vás potrápí🙂
Mě se jen prudce trefili do vkusu.

red.miky
28. bře 2022

No já zatím nevím, abych pravdu řekla. Tak si počkám na další nápovědy. ;) Minulý týden mě potrápily dva dny, stále jsem na to nepřišla, tak třeba mě ještě něco osvítí. :D Ale výjimečně jsem hned na první pokus přišla na víkendový bonus. Zrovna se mi při čtení nápovědy rozsvítila pomyslná žárovka v mozku. ;)

darkwitch
28. bře 2022

@uzivatelkapetra dnes jsem to měla stejně, trefili se mi do vkusu a bylo to jasné hned.

drep
28. bře 2022

@darkwitch mně se taky trefili do vkusu, ale potřebovala jsem ještě tu nápovědu od Forresta…

jezinkyy
28. bře 2022

Tak já zatím ani ťuk.. snad pomůže nápověda od vlka.

uzivatelkapetra
28. bře 2022

@jezinkyy tak hledání na základě Forrestovy nápovědy musí velmi rychle sklidit úspěch.

herminka
28. bře 2022

@uzivatelkapetra Ano, podle Forrestovy nápovědy se mi povedlo docela snadno vygooglit.

mon_88017
28. bře 2022

Dneska se gůgl zapotil, pro mě mimo obvyklý žánr 😅

jezinkyy
28. bře 2022

@uzivatelkapetra @herminka díky moc, tak google pomohl, kdysi jsem to četla ale vůbec se mi to nespojilo..

nazka
28. bře 2022

Tak já jsem dnes ztracená

drep
28. bře 2022

@nazka já myslím, že když dáš to nejvtipnější z forrestovy nápovědy do googlu, že nemůžeš minout😉

jasekd
28. bře 2022

@uzivatelkapetra mne se teda tezce do vkusu netrefuji, ale podle obrazku vlka a wikipedie jsem to nasla.

nazka
28. bře 2022

@drep rychle šípy to nebudou, že.. 😂

drep
28. bře 2022

@nazka napíšu zi SZ, ať tu nejsou moc spoilery😉

katule1990
28. bře 2022

Já to neznám, manžel taky ne, ale narozdíl od ostatních jsem to snadno vygooglila na základě jednoho slova od Julie, s Forrestem mi to nějak nešlo 🙂.

betelgeuzz
29. bře 2022

Dnes zase stačila nápověda od Julie.

cassidyl
29. bře 2022

@betelgeuzz tak to ja jsem dneska zatim uplne marna ani nevim, kde se chytit

uzivatelkapetra
29. bře 2022

@cassidyl dneska s tebou držím basu 🙂

To bude nějaká romantika a to jde mimo mě.

betelgeuzz
29. bře 2022

@cassidyl @uzivatelkapetra ani nevím, nečetla jsem. Ale ten popis mně ten název hned evokoval, už to i v nějaké minulé šifře bylo.

herminka
29. bře 2022

@betelgeuzz I já jsem měla hned jasno a ano, byla už v některé z předchozích šifer.

@uzivatelkapetra Spíš klasika. Kdysi dávno jsem ji četla, detaily si nepamatuji, ale na romantiku nejsem a líbila se mi.

jezinkyy
29. bře 2022

@uzivatelkapetra Jediná knížka která mě na tu nápovědu od Julie napadla, měli jsme to v seznamu povinné literatury na střední.

jasekd
29. bře 2022

Dneska mam, i kdyz jsem ji necetla. Syn poznal vlajku na parniku, to taky muze pomoct.

cassidyl
30. bře 2022

Dneska máte všechny uhodnuto?

mon_88017
30. bře 2022

@cassidyl se přiznám, že sem byla dneska natvrdlá a čekala až na vlka 😀

kniznidetektiv
30. bře 2022

@jasekd já se tedy velice nechytám, mohla bych poprosit nějakou nápovědu na včerejší?

jasekd
30. bře 2022

@kniznidetektiv Kolumbie, prujem, naklonnost.

vladienka
30. bře 2022

@kniznidetektiv nemoc, kolumbia, bol podla knihy natoceny film

Strana