Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!
Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?
@cassidyl tohle možná pomůže
@uzivatelkapetra dekuji
Buď se mi trefují do noty, nebo to mají tentokrát jednodušší než obvykle.
Dnes jsem také věděla hned, protože jsem o knížce slyšela, ale myslím, že potrápit může😀
Forrest většinou nezklame, podobně jako dnes 🙂
Jinak jsem s překvapením zjistila, že zítra je poslední hádanka, šifra mi bude chybět.
@drep Tak s dneškem mi pomohla dcera. ;) Prý jí to jednou ukazovala spolužačka a hned se začala bát, prý trochu horor pro ni. ;) Hodně pomohla nápověda od Forresta a pak ten obrázek. Takže bych se řídila tím mořským květem, respektive té stěně, která vznikne, potom z toho vytvořit jméno, které je i v češtině a potom pomocí vlkova obrázku trochu to jméno pozměnit podle těch dvou stejných věcí vedle té holčičky. ;)
Holky, čím víc toho radíte, tím větší guláš v tom mám 😀 , vůbec se nemůžu chytit. Mám za sebou perný den v práci, nějak mi to nemyslí. Půjdu se na chvíli projít a zkusím na to kouknout večer, s vyvětranou hlavou 😎
@kakamila12 Buď v klidu, já mám guláš ve více dnech. Nějak jsem se tento týden nechytala a z minulého týdne mi pořád v hlavě nedá spát ten předmět z knihy, který mi připomíná Pána prstenů, ale ne a ne na to přijít. Ale co už. Nevím toho prostě dost. Každopádně mě to hodně baví. 🙂
@red.miky Pán prstenů to je, jaký je to předmět? On má určité jméno, když si dáš do vyhledávače PP a ten předmět obecně, tak ti to najde správný název.
@betelgeuzz Teda, ty jsi nejlepší! Moc děkuju, mám to. Ale přiznám se, že jsem to neslyšela. Je fakt, že jsem to viděla jen zfilmované před x lety, jen jednou, už je to fakt dávno. Přitom jsem to "googlila", ale špatně jsem volila slova. Ty jsi mi moc pomohla. Kdybych měla srdíčka, pošlu jako poděkování. Tak můžu jen takto slovy - děkuju. 🙂
Holky, já dneska vůbec nevím, je to kniha pro děti?
@drep Já jsem na Martinus zkusila vyfiltrovat žánr dle nápovědy od Julie a vyzkoušela vyfiltrovat témata ,která Julie zmínila. Našla jsem to mezi prvními po řazení dle nejvíce oblíbených. Ale knížku znám,,tak to bylo pro mě jednodušší. Knížka se jmenuje stejně jako hlavní postava😊
@drep ano, je dětská. Knížka i film se jmenují podle hlavní postavy a její jméno radí Forrest.
@red.miky děkuji mnohokrát. V životě jsem to neslyšela.

@mon_88017 vcera jsem poznala podle vlka, ale dneska jsem se asi zamerila spatne a na nic jineho nemuzu prijit