icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

carculka
17. črc 2009

prostej.ja merim 176cm,takovej obrik..a byla jsem spokojena do tech 60kg..ale ted to resit nemusim

carculka
17. črc 2009

holky akorat vite co..ja mam velky prsa i normalne,a ted mi lezou z decek..nevim copak budu kupovat za podprdy...

prosteja
17. črc 2009

carcul všimla jsem si, že jsi hubeňourek, žebra ti lezou ven, ale priska máš teda pořádný ženská 😀 😅 což ti ani moc nezávidím 😔

carculka
17. črc 2009

prostej,ja bych brala taky mensi,normalne mam C-D spis D..ale ted narvany decka...a to je zacatek tehu,nevi kam je narvu pak-asi do padaku 😠 😠 😠 ....jsou s tim kolikrat pekny trapeni,kdyz kupujes kosile ,saty a tak-bud maly pres kozy nebo velky jinde 😠

hehena
autor
17. črc 2009

holky, že se ještě vracím k tý váze.... u mě je to tak, že mám strašně hubeňoučký nožičky... mám to po mamině... a všechno mám v pase a bocích.... no zjednodušeně vypadám jako vysloužila baletka - s krásnýma nožičkama, jen ten pas se nějak rozjel 😀 takže jsem v pase třeba oproti tobě CARCUl strašně široká... no a ty povolený břišní svaly taky udělají svoje... takže mazec... pak se vám taky vyfotím - ať vidíte .... ať tady o tom neplkám...

hehena
autor
17. črc 2009

no vida a CARCUL je o 10 cm vyšší než já... tak pak je to už jasný 🙂))))))

ANGE a mě se moc líbíš... bříško mi nepříde ani nijak velký na 35tt... 😵

hehena
autor
17. črc 2009

jo přesně... ty prsa jsou děsný... taky mám C-D... a taky mi to vadí u košil a halenek... si je pak musím kupovat větší... :(

prosteja
17. črc 2009

carcul to věřím 😔 znala jsem i ženskou co si nechala prsa zmenšovat, jak trpěla chudina 😅 takže tohle ti fakt nezávidím carcul 😔

carculka
17. črc 2009

hehe....prehanite,treba cat ta nemela zadny brisko...a ja zdnej hubenour nejsem,takovej normal...

cat79
17. črc 2009

Mě se velký prsa líbí🙂 ten můj je te´d šťastnej jak blecha🙂))a bude líp🙂)hihihihhi
No nic, jdu uklidit, dodělat jednu práci a ve 2 jdu na golfík, nemůžu se dočkat🙂))ale od příště už budu dělat ty zkoušky a pak říkala trenérka že od 5. měsíce už bych neměla hrát, ale co, letos mám splněno a příští rok začnu vyhrávat ty turnaje..hihihihhihihihiihi

Už je mi líp, ale bylo mi strašně slabo, asi tlak nebo co🙂

Svoji kdy jdete na 4D?My 18.8.:-)nemůžu se dočkat, snad se nám miminko tentokrát natočí správně🙂
Hehe takhle to má moje kámoška a když byla těhu vypadala jako lízátko🙂)hihihih, hubené nožky a koule🙂)hihihih, ale bylo to roztomilé🙂

carculka
17. črc 2009

hehe a taky se ti ted ete zvetsili??

prostej..fakt je to nekdy k nastvani..k tomu maly se ani tolik nevytahaj a taak

cat79
17. črc 2009

Carcul já bych tvojí postavičku brala hned, vyměníš🙂hihihihihihi

carculka
17. črc 2009

cat...uzi si hezky golfik 😀 😀

prosteja
17. črc 2009

cat ale ty velký prsa tahat a jak píše carcul, čím větší, tím spíš popraskají a jsou pak hrozně vytahaný..... není nad malý prsa... 😀 ... a můžu ti říct, že můj manža chodil s holkou, co měla strašně velký prsa, větší než D a strašně si liboval, jak jemu se líbí velký prsa a teď???? ani jsem se ho neptala a on najednou sám od sebe mi říká: a věříš, že ty menší prsa jsou daleko hezčí a líp se s nima mazlí... 😀 já myslela, že mě omejou 😀

jinak carcul, my jsme neřekly s hehe, že jsi jediná hubeňourek, ale hubeňourek jsi... podívej se na moje bříško a to jsem těhu menší dobu než ty 😉

carculka
17. črc 2009

a to chces menit i miminka???dyt ty si cat krasne hubena....

cat79
17. črc 2009

prostej 😀 😀 😀 😀 😀 manža je zřejmě slušnej voddíl🙂)hihhihiihihihi

p.e.t.u.l.k.a
17. črc 2009

Holky co mám říkat já když mám nahoře 16 kg 😀 no počkejte za pár měsícu to už nějaké kilčo sem, kilčo tam nebudete řešit 😉

p.e.t.u.l.k.a
17. črc 2009

Holky já mám dneska strašný KOPR 😖

prosteja
17. črc 2009

carcul fakt souhlas s těma prsama... chápu, že ženská co tam nemá nic a kupuje si nulku podprsenku, tak může mít komplex a závidět ženskejm co mají velký prsa...... ale mě moje B-C (normálně B, teď spíš C) bohaaatě stačí 😀

p.e.t.u.l.k.a
17. črc 2009

Musím pořád přemýšlet nad tím mojím porodem , pořád něco hledám na internetu

prosteja
17. črc 2009

cat voddíl? 😅 😅 😅 ale říkám, že jemu se vždycky líbily velký prsa a teď i když je třeba nějaká ženská v televizi, co je vyvinutá, tak se mu to nelíbí.... a když mu řeknu, že chodil s holkou, co měla prsa jak melouny, tak mi řekne, že už by to nechtěl 😀

prosteja
17. črc 2009

petul..... nestresuj se holka 😖

p.e.t.u.l.k.a
17. črc 2009

Holky když mluvíte o těch prsách, můj kamarád zbožňuje prsa a vůbec se tím netají , je vždycky sranda když má nějaká holka výstřich a jeho přítelkyně bohužel skoro žádné nemá a ten kámoš se nemůže dočkat až otěhotní a prsa se jí zvětší a pak jak je bude mít nalité mlékem. Fakt se vždycky nasmějem 😀

carculka
17. črc 2009

prostej a zkousela si brisko nekdy zpevnit??

p.e.t.u.l.k.a
17. črc 2009

A už víme jaký dárek mu koupíme k narozeninám. Perfektní polštář ve tvaru prs , to se mu bude ležet 😀

prosteja
17. črc 2009

carcul jo já mívala pěkný bříško...... jako nijak vytvarovaný jak má třeba (nebo měla) třeba cat, to ne...... ale měla jsem krásně plochý a tvrdý bříško...... tvrdý je i teď 😀 jen prostě vylezlo ven...... jo hormony udělali svoje a teď bude dělat svoje těhu 😀

prosteja
17. črc 2009

petul tak to je dobré 😀

carculka
17. črc 2009

prostej,tak za drobecka to stoji-ja mam zas ty mega prsa,takze urco popraskaj ☹ a vytahaj se

carculka
17. črc 2009

petul..to jste vymysleli super darek-bude sranda

prosteja
17. črc 2009

carcul to určitě..... ať kvůli drobkovi vypadám klidně jak slonice..... teď s tím určo nic dělat nebudu, třeba v těchhle vedrech cvičit to je děs, to je na zabití a ne pro zdraví... 😖 takže určitě ta těhu jóga, plavčo, balon.... to jo no a po těhu uvidíme, co půjde hlavně s tím břichem udělat 😉

Strana