icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

amallie
26. lis 2009

prostej: zavedou tabletku, ta způsobí kontrakce, ale nebudu se otevírat, mimi nebude sestupvat, budu někde 12 hodin hekat a pak stejně udělají císaře, jo, o tom jsem četla, o těch vyvolávaných porodech

ne, díky, nechci a nikam nepůjdu 😠 😠 😠

hehena
autor
26. lis 2009

jsem doplnila břuch ženy... teda BUBEN... asi si koupím paličky, to bude pařbá 🙂))) 😵 😵 😵 😵 😵

ahooooooooooooooj všem 🙂 😵 😵 😵

prosteja
26. lis 2009

AMAL ale ne každý to tak má 😉 podívej se na PETULKU, té taky porod vyvolávaly a jaká to byla pohoda 😉

ahooj HEHE 😵 no krásnej bubínek 😀 já přidala taky 😉

carculka
26. lis 2009

hehe..no krasny brisko 😵 ..

carculka
26. lis 2009

holky tak sedmej mesic,to je mazec

hehena
autor
26. lis 2009

taky jsem vám chtěla říct, že kdybyste v metru potkaly prapodivnou paní s rouškou, tak to je manžova máti 🙂))) 😀 😀 😀 má těch roušek prý asi 200, takže nechcete někdo??? 🙂))) 😅 😀

hehena
autor
26. lis 2009

CARCUL jen to napiš... to je teprva břuch.... né jak ten tvůj pidipupíííček 🙂))) 😀 a fakt vtipný, když to srovnám s 15, 16. týdnem 🙂)) to si cvrnkám smíchy do trenek... 😀 😀 😀

nuki
26. lis 2009

Ahojky Hehenko🙂)) krásný bříško..🙂))

hehena
autor
26. lis 2009

PROSTEJ pěkněéééé 🙂 krásnej pupík... my teda frčíme... se nenecháme zahanbit.... jakýpa copa s malýma břichama, rovnou jedem první ligu 🙂)) teda aspoň já jo 😀 😀 😀

amallie
26. lis 2009

carcul: tě beru za slovo ale!

nuki: není hodná, zlobí už teď 😠

prostej: hm, možná jeden případ z hodně moc.............. jinak je to prej masakr, ne ne a ne a nepůjdu nikam, do středy čekám, i kdyby mě jak chtěli ukacávali

amallie
26. lis 2009

hehe: ty vogo, ona nosí roušku??????????? 😀 😀 😀 😀

prosteja
26. lis 2009

AMAL ok 😀 a třeba nebude potřeba.... 😀

HEHE jasně, nebudem tady troškařit s malýma pupoňama ne? 😀 😀 😀

hehena
autor
26. lis 2009

tož ještě jsem přidala OBLEČENEJ BUBEN 🙂)) v upnutým triku.... ale on by to už stejně asi nikdo nepřehlídl což? .))))) 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😅 😵

prosteja
26. lis 2009

HEHE no mlask, to oblečený bříško je nááááádherný 😵 😵 😵 já ci taky takovýýýýýýýýýýýýýýýýýý 😀

carculka
26. lis 2009

hehe,prvni ligu si predstavuju teda jinak..ty mas krasny ,normalne velky brisko na sedmy mesic..a jako me vcera cvicitelka rekla ze uz jsme ted pekne poskocili a povyrostly 😅 ...ta tvoje tchyne je teda dobra 😀 😀 😀 nechces mi ji vyfotit 😀

hehena
autor
26. lis 2009

dyk máš takový PROSTEJ... no trochu menší pravda 🙂)) ale čkej za 14 dní 🙂))

hehena
autor
26. lis 2009

jj AMALLI noumálně fakt chodí s rouškou... ona je taková jinačí, ale jsem nečekala, že bude taková frajerka 🙂))) 😀 😀 😀 a říkala, že je to super, jak má v metru kolem sebe volno 🙂)) 😀 😀 😀

prosteja
26. lis 2009

HEHE no já to tu psala ráno holkám... že mám spíš takovou šišku 😀 😀 😀

hehena
autor
26. lis 2009

ty vade, hlavně, že jsem se vyblejskla v tý teplkákajdě stanový.... jsem na to zapomněla... :((( 😠 😠 😠

carculka
26. lis 2009

amalka proste bude hodna a vyleze jak ma 🙂

jeee hehe 😵 😵 😵

hehena
autor
26. lis 2009

šišku??? to je jako co??? 🙂)))) 😀 😀 😀

carculka
26. lis 2009

hehe ja bych rekla ze ty mas mensi nez prostejka...a hlavne typicky klucici

prosteja
26. lis 2009

no jako že ho mám takový šišatý HEHE 😀 vy máte všichni takový krásný kulatý bříška a já takovou šišu 😀

carculka
26. lis 2009

prostej..prd sisku..ale takovy holcickovsky 😀

hehena
autor
26. lis 2009

CARCUL já myslím, že ho mám větší .) ale díky... mám ho velký fakt dole, jak mi tu minule říkaly holky... hlavně v tom volnějším oblečení to víc vynikne, jak se mi ten Kubula válí dole 🙂))

prosteja
26. lis 2009

CARCUL taky mi přijde, že mám to břicho víc vystouplý než HEHE.... ale je fakt, že kdybych měla porovnat tak HEHE typickej kluk a já holka 😀 😀 😀 ale víte jak to bylo se SAC, taky jí každej podle břuchoňa hádal kluka a měla holku, tak u mě to bude třeba naopak 😀

nuki
26. lis 2009

holky tak já běžím na oběd..🙂) papa pak ještě přijdu..🙂

hehena
autor
26. lis 2009

jooo už vím jak to myslíš PROSTEJ 🙂 se neboj, fakt ještě kousek povyroste a jakou budeš mít krásnou symetrickou mičudku 🙂)) 😀 😉 😉 😉 ono je to asi dle toho, jak si tam ten prcínek dělá místo 🙂

prosteja
26. lis 2009

jj HEHE na pohled vypadá to moje břucho větší, ale to je tím, jak je rozplizlý všude kolem 😀 😀 😀 a je zvláštní jak mi roste už od prsou, přitom prcek má obličejík u mýho pupíku 😲 😀

NUKI dobrou chuť 😉

hehena
autor
26. lis 2009

jo a jinak podobně "šišatý" ho mám, když se víc najím... 😉

NUKI broooou chuuuť... 😵 😵 😵

Strana