icon

Snažilky, těhulky a maminky XL a XXL. Jste tady?

ka.te1
26. zář 2006

Pro všechny nevěsty XL a XXL, které sem plynule přechází z BeremeSe.cz 😀
Tak kde jste holky?

sassi
20. pro 2008

čaute
aj my už mame stromček ... zdrobnenina ja ne mieste, lebo len metrový 😀 vyloženy na nabytku ... ja neriskujem 😀 😀 😀
No a ešte maličky som dala dole do vchodu, obrusky, kravinky rozložila a tak sa vytešujem s kuska vianočnej atmošky. Ešte mi treba kupiť sviečku do svietnika, na stol som si už kupila 🙂
Anicka, to som zvedava, čo to bude 🙂 3 krabice ... paráda 🙂 🙂 🙂
Nedvedov mooožem aj ja, velmi ... ale na koncerte som ešte nebola ☹

sassi
20. pro 2008

ahoj Jumca ... koho si myslela? My tu pišeme furt 😉

qetinka
20. pro 2008

deti mi spia...a ja mam chvilku klud..sa vytešujem ze tu mam ticho a nemusim nikoho obhanat...a divam sa na nas stromček... 🙂 🙂 🙂 zase zacalo pršat...keby aspon snezi 🙄 🙄 🙄

alika54
20. pro 2008

caute ,,,,tak aj mi mame uz stromcek hotovy,,,a tesime sa z neho 🙂 ,,,aj ked mi bolo tak divne ked sme ho zdobili zas len sami s detmi bez mangela 😒 ,,,take na prt to bude no v januari si to vynahradime 😉 ,,,som unavena ako pes a to moje uzastne deti dnes vstali pred piatou rano 😕 😠 -ze su vyspinkany,,,na nervy,,,este musim dokladnejsie detsku upratat a dlazky,kupelnu az ked doperiem a koncim 😝 😝 😝 ,,,Asit ako sa mame??? 😨 ,,,dufam ze si o.k.,,,,inac aj u nas prsi 😠 ,,,sem-tam akoze sneh padne 🙄

anickaajanko
20. pro 2008

to som aj ja zvedava
je doma 2 dni a uz sme sa stihli pochytit
tak mi pomaha ze az
mame rozdelene ulohy
ja upratujem a on robi bordel
tak ani spolu nehovorime
ani stromcek este nemame
a moje dieta sa tak smeje
😉

sassi
20. pro 2008

ja som robila tiež sama s malou, rýchlo, kym Alex spinkal
manžel mi ho len poskladal a dal svietidla ... a potom si sadol k PC a hral sa Travian 😠
Ale aj povysával ... aby som tolko nehanila 🙂

qetinka
20. pro 2008

dominiku boli brucho a ma uz aj teplotu ☹ 😖

sassi
20. pro 2008

☹ chudiatko
hadam budete do štedreho dna fit

qetinka
22. pro 2008

ahojte 🙂 pekny den prajeme 🙂

sassi
22. pro 2008

aj my prajeme pekný dník
u nas upršaný 😖

anickaajanko
22. pro 2008

aj my zelame pekny dnicek

qetinka
22. pro 2008

tak domi bude asi ozaj chora,zatial sa drzala ako tak ale zacala kaslat..a klasika..charbu nema dobru,ocka leskle ☹ minuly rokm na vianoce bola chora..presne na štedry den mala 39,5 teplotu..zas je chora prave na sviatky... a samozrejme mam obavu aby oliverko od nej neochorel...dnes sme skladali postel...deckam uz prisla...je pekna sa vytešujeme...bola som v meste v banke..ludia sa blaznia...tolko ludi vsade...a tie zapchate cesty ,kazda krizovatka v meste..zapcha jak hrom..fakt sila...

sassi
22. pro 2008

ty dobre že spomínaš banku, však ja som ešte deckam nedal koruny na knižku 😕 zajtra ma to čaká ... 😖

qetinka
22. pro 2008

🙂 tak rychlo vybav...ja som tam dnes stravila večnost..a to som uz potom sla za jednou pani ze kedy asi pridem na radu...a.t.d...a potom ma hned vzala.. 🙂

sassi
22. pro 2008

no ty koki, u nas asi bude to iste šialenstvo 😒

qetinka
23. pro 2008

bre ranko 🙂 domi stala "hore riťou",oliver od rana mrnci.... 😖 muz ho zobral do obchodu tak sa mozem aspon v klude naranajkovat a vypit sa kafčo 😉 ale potom ide do roboty....sassi dobre vybav a hlavne rychlo 🙂 asit kde si????

alika54
23. pro 2008

dobre ranko vsetkym,,,prajem krasny den a kludne deticky 😀 ,,,tie moje su totiz cele dni tak besne ze az 😝

sassi
23. pro 2008

čafte
krasne ranko prajem, mne tu vyhrávaju koeledy a do toho henikin spev ... no "užas" ... toto musim teraz stale absolvovať 😀 😀 😀
kafčo som ešte nemala, čakam na manžela šiel niečo vybaviť a potom ideme do nakupneho šialenstva 😕 🙄

anickaajanko
23. pro 2008

dobre ranko
my sme vcera boli na ovocie v tescu a to bola fakt sila

tie kolony a naval
vylozili bednicku s hroznom a ti ludia doslova bezali
zobrala som aj maleho do kosa vo vajicku lenze musela som stade odist do auta
to nebolo mozne vrazili mi do kosika 3 x takou silou ze som na to nemala nervy
chceli sme ist aj do metra isli vsetky pokladne a rady boli az na konci regalov tak sme sa na to

pekny den vsetkym

sassi
23. pro 2008

no my sme to absolvovali až dnes 😒
pred TESCOm parkovisko strašne plne, ale vo vnutri napodiv celkom pohoda, prešli sme cez detsku pokladnu, a boli sme 2. v rade 🙂
Potom sme šli do McDonaldu na obed, a tam uplne prázdno, v pohodke ... aj v Carefoure celkom to šlo

Ale pyžamo som mame nezohnala (700 - 900,- za pyžamo odmietam dať 😠 ) Chcela som niečo do 500,- tak som kupila ešte krem na tvar, hadam sa jej zíde.

asitka
24. pro 2008

dievčatá moje zlaté....prajem vám krásny štedrý deň.....aj celé sviatky...v zdraví....láske a v spokojnosti prežité....cmuuuuuuuuk..... 😉

qetinka
24. pro 2008

ahojte 🙂 aj mi prajeme krasne sviatky 🙂 🙂 🙂 hlavne prezite v zdravi a rodinnej pohodičke 😉 /domi ma zase brucho bolave a samozrejme prehanky ☹ tak je chuda moje krasne na diete....a zle to znasa...nemoze to ani hento.. ☹ /ešteze nie je horsie...toto sa da...

alika54
24. pro 2008

kocky vsetkym prajem naaaaaaaadherne vianoce 🙂 🙂 🙂 ,,,Dominike to hadam coskoro prejde 😒 ,,, uzite si to v kruhu rodiny,,,u nas zacalo krasne snezit,,,paaaaaaaaaa

sassi
24. pro 2008

Veselé Vianoce a šťastný Nový rok prichádzam priať,
aby človek človeka vždy mal rád,
aby jeden druhému viac šťastia dal,
aby ten nový rok za to stál.
Krásne vianočné sviatky a úspešný Nový rok vam praje Sandra

qetinka
25. pro 2008

ahojte 🙂 tak ako ste sa mali ?deti sa tešili,ze???u nas to bolo super 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 inac kazdy rok si povieme ze nech je tych darcekov trochu menej..a zas plna obyvacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ono sa to nazbiera...od kazdeho nieco...dnes ideme k svokrovcom na obed,prajem Vam pekny den........pa 😉

sassi
25. pro 2008

ahojte
ja som darčekovo spokojna
dostala som pekaren na chlieb ... a tak srandisticky, pod stromom len kilo muky 😀 a pekaren bola dolu vo vchode pri malom stromčeku, čo mal byť len ako dekoračný 😀 Už som aj chlebík piekla, mnam-mnam 😝
decka tiež vyspokojnene, alexko dostal vysavač a autíčka, Heni 2 Barbiny ... a ine blbosti, oblečko, klasika...
a ozi a po včerajšku je nas o 1 viac ... o korytnačku 😉

sassi
25. pro 2008

aj my ideme k svokrovcaom, ked sa maly zobudí 😖 a také pekné sviatky to mohli byť... 😀 😀 😀

asitka
25. pro 2008

nooo...u nás bol ježiško veselý....syn ešte teraz behá v sportacusovom kostýme 😀 sme sa s mamaou smiali...že sme to balili 3 hodiny...všetky balíčky, kým sme pobalili...a syn to rozbalil za 10 minút.... 😀 😀 😀 😀 ináč mám obe deti choré.....Maťko je na antibiotikách....a malej ide horný zúbok...tak soplí chúda a slintá...že neviem, čo skôr utierať.....obžratá som do popukania....a tááááák 😀 😀 😀 😀

sassi
25. pro 2008

čafte
už sme od svokrovcov šťastlivo doma
ani som vela nejedla, a je mi blbo ... asi že som dostala menzes 😖

asitka
25. pro 2008

sassi čaaaaaaaaaaaaaaaau...a ja ti už chcela napísať...či nie si tehotná 😀 a ty, že menzes....

ali moja...dnes som šla cez martin...som ti kývala...si videla, že hej??? 😀 😀 😀 😀 😀 aj keď si u rodičov...aj tak tvrd,....že hej 😀 😀 😀 😀 😀 hej??? 😀 😀 😀 😀

Strana