Snažilky, těhulky a maminky XL a XXL. Jste tady?
Pro všechny nevěsty XL a XXL, které sem plynule přechází z BeremeSe.cz 😀
Tak kde jste holky?
juj ako ste sa tu rozbehli,,,Erika ahoj 😉 ,,,mno Qeti mna tam nenajdes-nevojdem do fotaka 😀 😀 😝 ,,,strasneeee,,,som zas pribrala vsetko co som schudla 😠 ,,, Vika uz spi Simon este vymysla a ja som vyliezla z vane a pohoda,este cakam kym dalsia pracka doperie a vyvesim to,,,
no ja idem sa hodit pod sprchu a do hajan dnes som neaka unavena tak zajtra dobehnem kuknut co noveho ste popisali 🙂 papa a dakujem zato ze mozem svami popisat 🙂
no dúfam, že už bude do emmuškinho ročka...lebo ma vykotí...ak nie.... 😝
erika...dobrú...a smelo...tu sú ti tak fajn baby.... 😀 😀
ja neviem...aj kvietková čosi písala.... 😀 aj sašenu zavoláme...aj ked tu už nie je...ale šak mail na¨nu máme.... 😀
jasan ze skoda,,,kazdej jednej z vas by bola skoda keby ste sa tiez stratili,,,,,
uz som tuuu 😎 sprcha mi bodla ... nohy vylozene..
stretko hej...a n a polceste pre vsetkych...alebo zeby nie?vam ponukam /isto poznate.../skvele bojnice 🙂 🙂 🙂 🙂 😵
sassi...pa,pa...citas ze? aj ta nutka pisat?ci nie? ☹
anicka kde si? napis ako plavanie...
ja idem volat zajtra do xoany...mala chce ist na tanecny..tak to skusime... sa tesi...a ja tiez...
bojnice sú fajn....zoberieme aj deti....aj hrad padne....či zámok to vy máte... 😀
saška číta...a verím, že napíše...šak ked číta tie moje nezmyslí...verím, že jej nedá 😀 😀 😀 aspon do ip by mohla....potom ktosi informujte....tajne... 😀 😀 hej...???
fajn..bojnice 🙂 🙂 🙂 🙂 som dalsia za... pridajte sa..alik anicka...nooo,je tu fajn...teda ja bojnice zboznujem... 😅
kvietková...aj ja...my tam chodíme každý boží rok...aj dva krát za leto.... 😀
aj alika je za...ešte sa musí zmierit...že ju vyzdvihnem...a poveziem...nech sa psychicku pripravuje už fčul 😀 😀
😀 😀 😀 to prezije..ze alik?
dva x do roka..no mozno sme sa aj uz videli 🙂 😉 ja som slubila deckam ze pojdeme do zoo...oli uz stoho bude mat zazitok... male prespi a domi ta je ostrielana..kazdy rok tam je....
pozerame jenym ockom laru...na mare...zase mame plnu obyvacku nabojnic 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja som laru zatrhla...lebo by sme mali aj my... 😀 možno veru aj hej....teda, že sme sa videli...tiež zoo už poznám...som tam jak doma...niekedy mám strach...že ma už odtial nepustia...že tam patrím 😀 😀 😀
idem of,polovicka mi ide siju premasirovat...boli a boli...sa tešim na novu postel 🙂 s novym madracom...
pekny vecer 🙂 🙂 🙂 pa.
no,,,tak zoo moze byt,,,tiez sme tam kazdy rok 🙂 ,,,ale Asit ked s detmi ako nas naladujes do auta hm???? sedacky musia byt ne???

hej... 😀 😀 ale to sa mi fakt stalo 😀 😀 no chápeš...??? jáj dievčatá....ja mám no nepoviem... 😀 😀 mi budete závidiet a doma sa prejedat...len aby ste ma dobehli 😀 😀