Snažilky, těhulky a maminky XL a XXL. Jste tady?
Pro všechny nevěsty XL a XXL, které sem plynule přechází z BeremeSe.cz 😀
Tak kde jste holky?
Ahojte holky jsem tu správně u těhulek xxl? 😀
@gabriel01 Ahojky kvalitní je, ale nějkdy mají katalog jen pro starší ročníky 🙂 zkus www.buclounek.cz tam se vždycky hezky obléknu io věčerní šatičky
Já si objednávala v bonprixu šaty a přišly mi v jiné barvě, což mě pěkně naštvalo. Ale už dlouho přemýšlím nad tím, že jim dám druhou šanci🙂 Co máte dnes na oběd?🙂
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum... ahoj baby, ak je tu este niekto kto si ma pamata, tak ak chcete, tak kuk 😀
Tak ja sa kvam pridavam, aj ked nie moc hrda nato, kedze pred tehotenstvom prvym som vazila 50 kg, pocas tehu som pribrala 30 😕 , co som po roku zhodila na 60 potom som otehotnela a znova pribrala 20 😕 a tie si doteraz rzim a to uz je peknych par rockov, ale furt sa snazim zhodit, a bojim sa ze budem mat aj problem koly tomu otehotniet. Furt si hovorim ze od zajtra zacinam, ale to od zajtra zatial nezacalo 😔 Ale chela by som aspon nieco kedze este pred 10 rokmi ci 11 som bola pri mojej vyske 165 uplne normalna vaha 😲
ahojte, rada by som znova rozbehla tuto temu...rada by som nasla spriaznene XXL dusicky-snazilky...
ahojte ja sa pridam na chvilku k vam dufam ze to ozije znova kedze pred prvym porodom som mala 55 kil a teraz ani na vahu uz nepozeram..
vzdala som to vsetky diety sveta co som za cely zivot vyskusala mi len pobabrali organizmus a za mesiac a pol idem na operaciu tak sa tesim konecne schudnem...
budem rada ak si budem moct s vami pokecat 😉
@erikasadek pred prvym porodem 55 ? Pockat, to jako tehotna s temi 55 kily, pred porodem ? nebo jeste pred tehotenstvim (Snad to je ten pripad 🙂)
@korona 😀 rychlo pisem.. ked som otehotnela po prvy krat mala som 55 kil.. 😉 pred porodom isla vaha doslova vybuchnut ukazovala 90 kil.. 😠 ☹ 😀
@erikasadek uf to jsem se lekla 😀 To bys totiz byla ve spatny diskuzi.I kdyz myslim, ze anorekticka asi jen tak neotehotni...
@korona 😀 😀 😀 tak ver mi ze aj ked osm mala 55 kg nebola som stale anorekticka;. 😀 😀
@korona 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaj tak aj tale sialen sa najdu ze zijuna liste od salatu.. a potom s aboja ze ked zafuka vietor viac ako 30 km za hodinu ze ich odveje.. aj s bruchom; 😀 😀 😠 😠
ahojte chcela by som sa spytat ci neviete nahodou ako dlho po antibiotikach Zmax sa mozeme snazit otehotniet ? vdaka
Ahoj holky,
jsem tu spravne u XXL tehulek? 🙂 Dneska mi vysel pozitivni test, takze jsem tak 5 tt. Nosim velikost 44. Mate nekdo nejake tipy, nebo rady jak se stravovat v tehotenstvi a jak cvicit abych "extremne" netloustla, ale zaroven abych neublizila mimi?
Ahojky holky,chtěla bych se k vám přidat...chodíte sem nějaká? Dnes mi po měsíčním snažení vyšel pozitivní těhutestík,tak hledám partu lidiček,kde budu moct vše s někým probrat.

Ahojte holky jsem tu správně u těhulek xxl? 😀