icon

Snažilky, těhulky a maminky XL a XXL. Jste tady?

ka.te1
26. zář 2006

Pro všechny nevěsty XL a XXL, které sem plynule přechází z BeremeSe.cz 😀
Tak kde jste holky?

tehu15mika
30. čer 2014

Ahojky.asi jsem jediná troufala co má před o těhotněním 110kg. To asi není dobré 🤐 🤐 tak to budeme muset odložit...Většina diet je bez uspěchu.Pohyb mám v práci(fabrika) a neplánovaně i doma nad nějakou prací.
Tak prosím o radu zda mít hned mimi stouto váhou nebo raději později až se zadaří schodit pár kil....
Předem děkuji. ;) 🙂

vernalis
30. čer 2014

tehu15mika: otěhotněla jsem s totožnou váhou... Ze zdravotního hlediska bych doporučila pár kil shodit 😉

hudala
30. čer 2014

@tehu15mika Já bych řekla, že pokud jsi jinak zdravá tak to nebude problém 🙂 ale když s tím začneš něco dělat hned a hned se i snažit o mimi, tak to bude v pohodě 😀

vernalis
30. čer 2014

@idulinka Já otěhotněla při vysoké váze a malé výšce 🙂

tehu15mika
30. čer 2014

Tak já výšku mám 178. Takže už ted vypadam jak tehu..... ☹ takze pokusim neco dát dolu ale uz nevím jak....drive jsem mela i prez 120kg....
Tak ted musim aspon pod 100

hudala
30. čer 2014

Ahoj holky, náhodou jsem narazila na vaši skupinku... jsem spíš snažilka XL, ale někdy si přijdu jako XXL 🙂

vascena
30. čer 2014

@tehu15mika hele ja začala na 118 a ted jsem v patem měsící a mam 116 doktor mi k my vaze vubec nic neřekl všechno nej zatím díky bohu v pořádku jediná menší vadíčka na kráse je o něco horší viditelnost na ultrzvuku, ale doktorka si s tím dycky poradí

tehu15mika
30. čer 2014

@vascena to me utesilo ze zase nemusim trapit s nejakouvelkou dietou 😉

vascena
30. čer 2014

@tehu15mika ne ja jsem se vubec netrapila řekla sem, že chcu mimi tak se na tom pracovalo trvalo to teda pul roku, ale zadařilo se zatím čekáme zdravou holčičku 🙂 tak držim palečky

tehu15mika
30. čer 2014

je tak jsem rada ze se ti to povedlo tak snad se zadari i u nas 🙂
@vascena
@vascena

jitulka188
30. čer 2014

Ahojky, hlásím se jako snažilka uplně na začátku dobrala jsem HA a začla brát kyselinu listovou 😉 Rozhlížím se tady , ale nějak spoustě zkratek a názvů vůbec nerozumím 🙂) 😉

tehu15mika
30. čer 2014

jeste mam dotaz,jaky je nejlepsi den po menstruaci na oplodnění?

vernalis
30. čer 2014

@tehu15mika Já nemám ani 160cm 🙂 a jediný problém mám s vysokým tlakem, který mi naskočil již v prvním trimestru. Jeden lékař mi řekl, že je to právě v souvislosti s obezitou. Takže na něj beru léky a chodím na častější kontroly. Ale jinak vše v pořádku.

Co se otěhotnění po MS týče, záleží kdy máš ovulaci. My to zkoušeli nazdařbůh přes rok. V lednu jsme jsme si sedli s kalendářem, vypsali jsme plodné dny (dřív jsem si měřila pár měsíců BT) dle mého měření a internetové kalkulačky a povedlo se hned napoprvé 🙂

tehu15mika
30. čer 2014

@vernalis muzes mi poradit kde si to muzu vypocitat?dekuji

domca89
30. čer 2014

Holky já otěhotněla s 95kg a to až po tom, co jsem 10kg přibrala. Ale byl to jojoefekt, ačkoliv jen částečný, předtím jsem zhubla 37kg.Teď se jako budoucí mamina koušu nudou na neschopence. 😒

vernalis
30. čer 2014

@tehu15mika http://www.plodne-dny-vypocet.cz/ například tady 🙂 Ale je to opravdu jen teoretické, můžeš mít trochu jiný cyklus a ovu někdy jindy, to můžeš zjistit kromě měřením BT i ovu testy

tehu15mika
30. čer 2014

a bt se meri jak?nemam o tom ani paru

bobisek90
30. čer 2014

Ahoj, ja byla snazilka se 100 kily, a ted jsem po 2 cyklech tehulka se 100 kily 😀

vernalis
30. čer 2014

@tehu15mika http://www.womenzone.cz/encyklopedie/mereni-baz...

měřit se každý den, ve stejnou dobu, stejným teploměrem... já se měřila v posteli ještě než jsem vstala, zapisovala si to do kalendáře od gynekologa, ale existují i aplikace pro chytré tel nebo tablety, kam si to můžeš zaznamenávat. Stačily mi 3 měsíce měření, abych cca věděla, kdy v cyklu ovu mám.

bobisek90
30. čer 2014

@tehu15mika k te ovu, ja ji merila 2 mesice...pak.jsem se vykaslala, protoze me to moc stresovalo a sex byl spis povinnosti, aby jsme trefili ovu. Jinak jak pise predemnou, dulezite 1 teplomer, stejna doba - rano po.probuzeni. Hezka je aplikace na fertilityfriend.com

jitulka188
30. čer 2014

@bobisek90 a mohu se zeptat jakým teploměrem ? Obyč digitálním ?

tehu15mika
30. čer 2014

@bobisek90 tak ja to zkusím

bobisek90
1. črc 2014

@jitulka188 ja mela digital, na 2 des. Místa 🙂 ale v podstate je to jedno. Pokud umis merit s obyc..

z_kopretinka
1. črc 2014

@tehu15mika já bych to zase moc nehrotila... otěhotněla jsem s váhou přes 100. Každé těhotenství je jiné. Jasně, že lepší by bylo, kdybych měla méně, ale co... kdo ví jak by se mi dařilo hubnout a u mě už byl rozhodující věk. Takže čekat jestli se mi podaří zhubnout se mi nechtělo. Doktorka si sice neodpustí poznámku na váhu na každé kontrole, ale zase mě chválila, že se v jídle teď hlídám - nedržím dietu, jen jím pravidelně a víc ovoce (nejíst pravidelně mi ani nejde, pálení žáhy je prevít), začínám 7. měsíc a přibrala jsem zatím 3kg a miminko roste dobře. Hlavně buď v pohodě a žádný stres s tím, že jsi taková nebo maková 😀

katerina1989
1. črc 2014

Ahoj jsem maminka XXL takze vse splnuji🙂

nicol22
1. črc 2014

Ahoj holky...tak já startuju na 115,5 kg při výšce 173 cm...je to sice o 12 kg míň než loni v létě ale stejně je to moc...otěhotněla jsem po dvou měsících snažení... 🙂

matolova
1. črc 2014

holky jsem ráda, že konečně poznávám i těhulky XXL....pred tehu jsem nabrala diky hormonum 16kg a v tehu 7kg....drzim se na magicke hranici 99kg....a doktorka mi furt rika,ze uz nesmim pribrat...ale ja na to kaslu...prece se nebudu trapit v tehotenstvi nejakou dietou nebo nebudu hladovet....a ted si jdu dat tatranku 🙂 😖

ducik
1. črc 2014

Ha, jdu vas pozdravit 🙂 pred lety jsem zalozila na beremku diskusi nevesty XL a XXL a ani jsem netusila, jaky bude ohlas, od svatby to tam zije svym zivotem 🙂
Byla jsem i tehule XXL, ale maminka jsem aktualne jen L 😀 a planuju jit na M

tehu15mika
1. črc 2014

Holky jsem rada za vase odpovedi.a dokonce se mi i ulevilo 🙂) Děkuji

vernalis
1. črc 2014

@matolova Hmm, tatranka zní dobře 🙂

@z_kopretinka Tak je hezké, že umí doktorka i pochválit. Můj doktor sice neříká nic, ale ten, u kterého jsem byla na velkém UTZ měl tak hloupé řeči, že jsem nechápala, kde se to v něm bere. Já mám zatím nahoře jen 1kg, ale asi to bude spíš tím, že jsem v začátcích někdy i zvracela. Btw koukám, že máme téměř stejný termín, tak ať nám ty poslední 3 měsíce utíkají příjemně 🙂

Strana