Snažilky, těhulky a maminky XL a XXL. Jste tady?
Pro všechny nevěsty XL a XXL, které sem plynule přechází z BeremeSe.cz 😀
Tak kde jste holky?
holky všechny chodí do diskuze prostorově výraznější ........že jo bianco?????? ty brdo tobě ty týdny taky pěkně naskakujou 🙂))
jerry zeby 😀 😀 😀 len ja stale priberam 😉
majinka2 netusim.V tej teme som nebola.Inak tyzdne naskakuje ale tvoje ti tisko zavidim 😵 😵 😵
ahojte pridavam sa aj ja k vma,som tiez xxl k comu mi dopomohli hormony a je to velmi tazke zbavit sa toho 😨
dakujem bianca,teraz mam problem otehotniet zacali sme chodit do car,a caka nas ivf
asi 4,5 roka ale manzel ma zly spg a ja vytvaram proti jeho spermiam protilatky takze ina sanca nie je 😠
este manzel musi ist na kontrolu k andrologovi,ja musim ist na hematologiu,lebo som zdedila mutaciu na heterozegyt....alebo nieco podobne,sposobuje to potraty,takze to nieje naplanovane az ked bude vsetko ok.tak zacneme konat
tak mne k XXL dopomohla hlavne čokoláda 😀 😀 😀 😝 aj ked sami min. rok podarilo schudnúž vdaka 2 operáciám 6kg naraz, nie je to teda nič-moc s mojími kilečkami 😖
Dnes som mala snahu kupiť si rifle skrátené...no snaha márna, bedráče - tak to môžem snívať 😉 a ine strihy sa asi nešijú, lebo v obchode NIE SU.
Eva držim palčeky, isto sa raz budete tešiť 😵
mě teda k prostorové výraznosti dopomohla asi i dědičnost, celá rodinka jsme stejně povedený, prdelatý a kozatý 🙂))))
bianco, asi jsme se spletla s tou diskusí .....náhodou 22tt to už je krásný ne????? vy ještě nevíte pohlaví , nebo si to necháte jako překvápko?????
jáááj baby ked vidim vaše fotky tak sa smejem že XL ak ste teda vy XL tak ja som XXXXXXXXXXXXL 😀
jerry tak to sme dve 😀
majinka2 pohlavie nevieme.Dnes sme boli na sono ale hambilo sa
Ahoj těhulky baculky. Sice už nejsem těhulka a ni snažilka, ale pořád baculka 😉 Ale proč vám tady píšu.....mám pár těhotenských oblečení a je škoda aby mi to doma leželo nebo abych to vyhodila. Tak pokud budete mít některá zájem ozvěte se mi na interní poštu a já bych vám pak poslala fotky a levně prodala. Mějte se a přeju krásné snažilkování a těhulkování 😀
No ja tiez este nie som tehulka ani snazilka, ale kategoriu XXL vyplnam hravo... 😅 😉 Takze sa sem pridavam, hned sa tu aj vitam, a dufam, ze to tu trosken ozije, aby som mala s kym svoje vylevy rozoberat... 🙂

jo jo to věřím🙂)))))) taky chodíme sem do bazíku s malou neteřinkou 🙂))))))