Snažilky, těhulky a maminky XL a XXL. Jste tady?
Pro všechny nevěsty XL a XXL, které sem plynule přechází z BeremeSe.cz 😀
Tak kde jste holky?
zienky,chcela by som vediet,ci davate svoje deticky zaockovat proti chrypke a ci to zabera!
dorotaw ja ich nedavam ockovat,,,neviem ci robim dobre alebo zle 😒 ,,,ale ja sa ockovat davam zo zdravotnych dovodov a som spokojna,,,
nie nedavam pretoze to je len dobry biznis cele nepovinne ockovanie 😠 a bohuzial poznam ludi ktorym ani nepomohlo ani nezabralo.
u nás ešte neprší ☹
milujem jeseň a skorú jar, resp. takú príjemne teplú. neznášam leto a zimu 😅 😵
mne Heni Dr. zaočkovala až min. rok, v školke mi ju nechcela, lebo že je dobre, ak si chorobu "odkrúti" ked nema ine indikácie. Maleho nedávam, len ju zasa dám. No a seba tiež nie, až ked budem zasa v práci.
Inak min. rok Heni očkovali bezplatne... tak aký biznis myslíš, Miriam? sa to už platí?
no ja idem piecť koláčik, lebo príde manželíkov brat aj s priateľkou - snúbenicou, manželík ide im pomôcť so svadobnými oznámeniami, takže aby som sa blysla, s koláčikom.
majte sa krásne a pekný večer
😵
ahooojte...dnes som mala nejaký rýchli deň....ráno upratovala...prala, žehlila, varila...štrúdlu piekla...poobede fičala na autoškola...a až fčul si sadla 😀 ako sa dnes máme???
cao asitka,,,sa nezdas,,neaka aktivna 😀 ,,,dnes sme sa ucili ako sme prisli zo skoly,,,mali sme toho vela fuu,,,
prva trieda bola podla mna menej narocna,,,alebo to tak mozno vnimam preto ze som nebola na deti sama 😒 ,,,vtedy sa s malym hodne ucil aj mangelik,,,teraz to musime zvladat sami 😅
nuž moja nezávidímmne bol len teraz na 3 dni v nemecku...a normálne mi smutno bolo 😀
noo,,,mi sme pol roka sami,,,teda 11.oktobra pride na dovolenku tak sa nevieme dockat 😀 ,,,dnes mala plakala ze chce ist za ocinkom 😢 ,,tak mu aspon volala chudatko moje,,,to je totiz ocinkova princezna,,,
joj, ja soi to ani neviem predstaviť, ja sa neviem dočkať, kedy príde MM a vezme detváky 😨
Niekedy mam toho fakt dosť... ako napr. dnes 😖
akosi nemám energiu, asi to počasie...
no a pribudlo mi vela roboty naraz... henikina škola, moje robotky na doma 😕 prerábka bytu ....
alika moja...nezávdím ti...mne bol ako som písala teraz manžel 3 dni preč...a už som bola úplne odveci...a aj som ti rp písala...že bol problém s deťmi...lebo nebolo kam a s kým by ostali....neviem si predstaviť...ako by som takto fungovala...ale viete ako to chodí...keď človek musí...aj nemožné zvládne.... 😀 😝 aj keď niekedy s vyplazeným jazykom....
kuk, aj ja prajem pekný den
mam dnes tak trochu pracovne-vyťaženo, akourát sťahujem testy z AJ
teraz vám napíšem jednu zaujímavosť:
Medzi skupinovými pôrodmi ma prvenstvo jedna nemka A.M.Helmová, sama pochádza zo štvorčiat, a vydala sa za muža, pochádzajúceho z dvojčiat. V jedenástich šťastných pôrodoch priviedla na svet 32 deti.
3x porodila dvojčatá to znamená 3X2= 6,
6x porodila trojčatá, to znamená 6X3 = 18,
a 2x štvorčatá to znamená 2X4=8
to znamená spolu 6 + 18 + 8 = 32 detí
no to je nespravodlivosť... niekto nemože mať ani jedno ☹
Ale super, je to fakt pravda???
a nespravodlivosť to je, ale bol tam predpoklad aj z jednej aj z druhej strany 😀

jasne ale to uz bolo trosku pod mrakom a teraz bol lejak ako v lete a uz zasa kuk slniecko 😀