Snažilky, těhulky a maminky XL a XXL. Jste tady?
Pro všechny nevěsty XL a XXL, které sem plynule přechází z BeremeSe.cz 😀
Tak kde jste holky?
asit paaaaaaaaaaaa,,,,,,,,, 🙂 ,,sassi na cholesterol myslis? ja som ho mala zvyseny po malom,,,vraj sa to stava a papala som ten lecithin,,,
dobrúúú noc, Asitka
No aj Pu-erh je dobrý aj na chlesterol aj na chudnutie, a aj celkom chutný čajíček 😉
ja ho mam stále, je fajn, ale príliš hojné pitie sposobuje príliš hojné behanie na WC 😀 😀 😀
sassi, že do krásy 😀 šak mi už krajšie ani byť nemôžme...to by sme už boli dokonalé 😀
ahoooooooooooj ali 🙂 ja zajtra svokrovcov až do nedele mám...tak mám dilemu,...či si to hodím...alebo to vydržím 😀
😀 😀 😀 ,,,asit mam vraj uprimnu sustrast popriat??? ja to uz mam poriesene davno take navstevy 😝 😝 😝
hej??? ako???? 😀 daj recept, ale účinný....lebo mňa už vykotiť ide...fakt...a to sú našťastie 200 km od nás...
no moji su 15 km od nas a nechodia NIKDY 😀 😀 😀 teda svokra tu bola 1x, ked sa maly nyrodil a muž ju aj doviezť aj odviezť musel, aby vobec prišla kuknúť na vnuka 😖
moja...mojim svokrovcom sme nocľah zaplatiť museli...lebo vtedy sme bývali v jednoizbovom...aby si vôbec prišli pozrieť vnuka....keď sa malý narodil...lebo odkázali...že na otočku sa im neoplatí prísť...no chápeš???? 😠
noo,,,rada,,,mi sme sa uz vyse roka nevideli,,,chvalabohu,,,a dufam ze to tak ostane 😀 ,,,klud v rodine nastal 😅 ,,,200km??? stastna to zena 😀 ,,,tes sa,,
to ako poznam mojich, tak by s aani tak nevybrali...
na malú ked sa narodila sa došla svokra pozreť na 4. den do nemocky, a hlavne že boli den po jej narodení oslavovať švagrove meniny... na mna nebol nikto zvedavý 😠 😠 😠
sa len stale vyhovára, že svokor leží na posteli a nepustí ju (je invalid, on uuž 7 rokov nechodí) ale nie je to celkom tak, akos ato prezentuje.. vieme svoje
už som aj tak urobila, že sme tam aj my prestali chodiť, vyše roka sme neprišli a aj tak nedošla... je to smutné... no ja som od našich inak naučená, ale ked im to vyhovuje ...
a uajtra ma narody, tak tam ideme gratulovať ( s nasoleným zadkom) ... mne sa gratuluje aj 2 mesiace po sviatku 😠 😠 😠 ak tam prídeme náhodou 😠 😠 😠
NO MNE negratulujú vôbec....pošle sa pozdrav...a môžu tu byť týždeň pred...či týždeň po mojom sviatku...nikto mi ruku nepodá...ale keby som to ja spravila...svokor by mi to trieskal o hlavu v jednom kuse....200 km síce...ale kedže sú na dôchodku a nemajú čo robiť...tak sa dotrepú...aj každý mesiac...
ali...no vážne...hotel sme platili...dva dni..
a kukám panelák...a potom idem deti uspať...teda...či sa mi to podarí....ani pánboh netuší 😀
o svokroch a svokrách a tak...
no zato že je svokor chory. byva dosť nervozny, ale deti ma rad, najradšej by ich tam mal stále
keby šlo o mna, davno tam nechodím, ale kvoli deťom, nechcem ich obrať o starkích na vidieku
občas maleho povarujú, aj Heni vzali na týžden, to zasa nemožem povedať, že by decka nejako "nechceli"

ja mam aj nejaké tabletky, ale papám ich sporadicky 🤐