icon

Snažíme se o první dítko, podzim 2015

zloba89
27. zář 2015

Ahoj, zakládám nové téma. Příjde mi že do většiny podobných témat píšou už vysloužilé maminky. Já chci pokecat spíš s úplnýma nováčkama...
Já se s manželem snažím od června, zatím neúspěšně. Příští týden by měla dorazit ,,teta,,.
Je tu někdo podobný?

Strana
z4
aaddeellaa
26. říj 2015

@gajuska86 Pro mě jsou tyto stavy úplná novinka. Já jsem nikdy na nic netrpěla. Ani když jsem měla své dny, tak nějaké bolesti vůbec neznám. Teď je to všechno takové divné, nejsem to já... Tak uvidíme no. Manžel by strašně moc chtěl miminko, tak bych chtěla i kvůli němu, aby to vyšlo co nejdřív. Zase si říkám, že je asi lepší, když se pročistím a až pak se zadaří. Snažíme se chviličku, ale i tak pořád doufám, že už... 🙂 A vám to určitě taky výjde na těch 1000% procent, musí!!! Budu pak celou dobu držet pěstičky.

gajuska86
26. říj 2015

@aaddeellaa Asi je to možná lepší, pořádně se pročistit. Hlavně to moc neuspěchej, poznej teď "svoje nový tělo", nech tomu volný průběh, ať je vše ok a nedopadneš třeba jako já a spousta holek, co je tady na koníkovi. Nepřála bych to ani tomu největšímu nepříteli, tohle zažít. Já si stejně myslím, že to bylo tou HA. Sice se to povedlo až po 5ti měsících, nevím. První dojem byl, že se to povedlo nějak rychle. Můj přítel už má děti z předešlého manželství, ale když se povedlo tohle naše těhu, byl tak strašně rád 🙂 Pořád říkal, jaký je samec, že se mu jště povedlo splodit dalšího potomka, je starší než já 🙂 Tím, že to nedopadlo, mě to ranilo ještě víc :-/ Ale zase si říkám, když už se mu jeho děti povedly, tak to jedno spolu budeme mít 🙂 Určitě 🙂
Vem to tady strašně moc přeju a držím palečky, i ty na nohou 😀

aaddeellaa
26. říj 2015

@gajuska86 Ono je to strašně individuální. V mém okolí všechny otěhotněly po vysazení prášků téměř okamžitě a mají zdravé děti. U známé, co to trvalo nejdýl ze všech, to bylo 3 měsíce. Takže asi tak. Budeme se v tom čekání podporovat a to by bylo, aby to nebylo. 🙂 😉

gajuska86
26. říj 2015

@aaddeellaa Pravda, každá jsme úplně jiná 🙂 Podpora, to je teď to nejdůležitější 🙂

sofinka84
26. říj 2015

S dovolením se také přidám 🙂 Antikoncepci neberu už víc než rok, ale dávali jsme si pozor, ted v půlce října jsme si řekli, že už si pozor dávat nebudeme. Čtyři dny potom jsem to dostala, tak ted už snad naostro🙂 všem přeju co nejdříve dvě čárečky🙂

alexovka
27. říj 2015

je vážně zajímavý číst různý názory a většina z nás, co brala antikoncepci x let ji už brát znovu nechce...a přitom dřív jsem na ní nedala dopustit..., všechny rady jak je lepší do sebe necpat hormony jsem přecházela mávnutím ruky a teď? Upřímně je hodně znát když tělo funguje bez hormonů...a ovulačních bolestech jsem si s antinou mohla nechat jen zdát a i když se na mě také projevilo vysazení, jako je horší pleť, bolestivější MS atd, už ji nikdy brát nechci.

alexovka
27. říj 2015

@aaddeellaa moje švagrová poprvé otěhotněla přes antikoncepci, tak máme krásného synovce 🙂 když se rozhodli, že je čas na druhé a vysadila prášky.... hned první měsíc, hned na první pokus se zadařila dvojčátka, tak máme v rodině ještě kluka a holku 🙂 Někdy se zadaří hned, jindy to trvá. Ale věřím, že psychika to může opravdu hoodně ovlivnit.

aaddeellaa
27. říj 2015

@alexovka Přesně tak, taky věřím, že psychika to hodně ovlivní. Já teda nevím, ale jak mám na to nemyslet? Myslím na to pořád. 🙂 Říká se: NEMYSLI NA TO, ale už se neříká, JAK NA TO NEMYSLET. 🙂 A to jsem dost pracovně vytížená, sportuju, takže zájmy mám, nesedím doma a neužířám se tím, ale prostě když jedu autem, tak se mi na to honí myšlenka, nebo když usínám, uklízím.. 😖

gajuska86
27. říj 2015

Dnes další kontrola na gyndě po zákroku. Hojím se prý dobře, nic mi tam nezůstalo 🙂 Ještě jsem na PN 🙂 Další kontrola 6.11. a ta bude asi poslední, pak už se zapojím opět do pracovního procesu 🙂 I když nevím, jestli se mám radovat :-/

gajuska86
27. říj 2015

A mám čekat 3 cykly, než se začnemě zase snažit :-/ To je opruz ☹

alexovka
29. říj 2015

holky pevné nervy, ono se to povede ;)

gajuska86
29. říj 2015

Přesně tak, moje řeč 🙂 Dřív či později to vyjde 🙂 A 3 cykly asi čekat nebudu, to nevydržím 😀 Buď to vyjde nebo ne, nechám to osudu 🙂

vejik85
4. lis 2015

Děvčátka, tak já jsem na sebe tentokrát fakt zvědavá 😆 dneska 20dc a mě tak divně mravenčí či spíš jako by mě někdo tahal za podbříšek, v zivotě jsem tohle nezažila... Není to bolest, ale takové pnutí... No uvidíme, ale už by to chtělo po těch 4 měsících 😆

gajuska86
4. lis 2015

Držím všechny palce, ať to vyjde 😀 I ty na nohou 😀

vejik85
4. lis 2015

Děkuji moc, jen se bojím, jestli to nějak spíš nesouvisí, že tak před týdnem jsem měla takové lehčí kvasinky, jestli to spíš není zánět než mimčo, ale fakt nevím. Zase kvasinky jsem už několikrát zažila a nikdy z nich břicho netahalo 😆
@gajuska86

gajuska86
4. lis 2015

@vejik85 Tak zkus ještě pár dní vydržet a pak si udělej testík 🙂 Ono to může bohužel být asi cokoliv, ale moc bych ti přála, aby to vyšlo 🙂

vejik85
4. lis 2015

@gajuska86 jj, musím holt vydržet... Ikdyž tento měsíc jsem si to fakt nepřipouštěla, tak se uvidí...

gajuska86
4. lis 2015

@vejik85 Vydrž, vydrž, třeba to zrovna vyjde, když si na to nemyslela 🙂

leilinkaa
4. lis 2015

Ahoj holky, taky se přidávám. Od zari neberu antinu, tak snad se brzo zadaří, byl by to krásný dárek k vánocím a narozeninám manželovi. Narodil se 24.12 ;)

gajuska86
4. lis 2015

@leilinkaa Jééé, to by bylo opravdu krásný 🙂 Držím palce 🙂 A vítej 🙂

leilinkaa
5. lis 2015

@gajuska86 děkuji a snad se zadaří brzo🙂 No uvidíme🙂

aaddeellaa
5. lis 2015

@leilinkaa Ahoj, já taky nebere od září přášky a taky se mi honí myšlenka, že by to bylo krásné překvapení pod vánoční stromeček. Kéž by... 🙂

leilinkaa
5. lis 2015

@aaddellaa tak ti taky preji ať ti to brzo vyjde! Byly by to nádherné vánoce !

leilinkaa
8. lis 2015

Ahoj holky mam dotaz, po vysazeny antikoncepce se mi cyklus ustalil na 23-24 dni. Potom mam 2 dny mini spineni( fakt jen minimum) a potom 3dny menstruaci. Je to normální ? Trosku me to znepokojuje.

gajuska86
8. lis 2015

@leilinkaa Možná se to tělo potřebuje ještě trochu srovnat po vysazení HA 🙂 Ale jestli se ti to nějak moc nezdá, poradila bych se na gyndě 🙂

leilinkaa
8. lis 2015

@gajuska86 diky, asi tomu dam tak dva měsíce a kdyžtak bych se doktorky poptala. Pravda ze jsem antikoncepci brala skoro 8 let.

gajuska86
8. lis 2015

@leilinkaa 8 let je opravdu dlouhá doba, tělo se potřebuje pořádně vyčistit 🙂 I když já brala HA přes 10 let a nic takovýho se mi nestávalo, naběhla jsem na normální cyklus, akorát MS byla 3x horší... :-/

leilinkaa
8. lis 2015

@gajuska86 tak to já mam naštěstí ms teď bez problemu skoro žádné polesti či pms, co si pamatuji tak před začátkem brani antiny jsem byla tak den dva nepouzitelna (vše me bolelo a nemohla jsem normálně fungovat). Tak uvidím jak to půjde dal.

gajuska86
8. lis 2015

@leilinkaa Teď už se to zrovnalo a je to dobrý (teda bylo, než se mi podařilo otěhu, teď čekám na první porezivní mršku), ale před tím, než jsem začala brát HA, tak jsem na tom byla stejně jako ty, v ždycky před nepoužitelná a dokonce se mi z toho podařilo několikrát omdlít :-/

mrshka
8. lis 2015

ahoj holky, jsem také nováček, ale spíš se chci zeptat - je tady třeba některá, co to bohužel nemůže řešit přirozeně nebo jste všechny (i s chlapama) ok a jen čekáte, kdy se pročistíte a kdy se povede?

Strana
z4