icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
14. čer 2017

@malinkaelinka nepoběžíte teď Holice Gladiator race? 🙂 🙂 🙂

sylvusska
14. čer 2017

@janajens dekuji, kez by se carka ukazala i za 2 dny.

janajens
14. čer 2017

@sylvusska podle me ho UKaze posilam pro stesti 🍀

katkas75
14. čer 2017

Jaký,ta moje MS stojí za prd...pobrisek bolí už kolikátý den jako při MS,ale kde nic tu nic.a taky mě pořád bolí prsa.tak jsem zvědavá,jak se mi rozhodí cyklus😔jinak gratuluju všem duchům a stále zřetelnějším carkam😀

tynka07
14. čer 2017

@janajens ... jo takhle, já myslela že teď se snažíte už třetí rok ... i tak, to musí být strašně vysilující :(

@sylvusska ... taky vidím, tak určitě zkus. Čekáme na dobré zprávy ;)
já sem si teď koupila citlivější testy, tak uvidím :D chci zkusit ještě 10DPO :D a pak asi počkám do tý MS :D možná :D

tynka07
14. čer 2017

@katkas75 a kolikátý DPO jsi?? To taky vypadá nadějně ;)

janajens
14. čer 2017

@tynka07 to Ano to bylo a Dr v nemecku s Tim. Nic nedelala nakonec se zadarilo Az po konizaci cipku

tynka07
14. čer 2017

@janajens no hlavně že se přišlo na příčinu a je vše jak má být ;)

janajens
14. čer 2017

@tynka07 doufam uvidime za jak dlouho se zadari Ted

katkas75
14. čer 2017

@tynka07 jsem asi 15 Dpo,ale teplota mi klesla,měřím pravidelně,tak tehu vylučuji...spíš zas nějaký problém

tynka07
14. čer 2017

@katkas75 to je mi lito, ale tal uvidis. Jsem zatim rada ze na BT a OT nejedu... Mam z toho strach. Bych to snad ani nestihala s praci a malou :D

sylvusska
14. čer 2017

@tynka07 urcite dam vedet. Ja mam jen ty desitkove testy. Kdy budes 10dpo? Treba ti ten desitkovej uz ukaze dve carky. Drzim palecky.

sylvusska
14. čer 2017

@janajens Snad se vam zadari co nejdriv, to cekani musi byt vysilujici.

sylvusska
14. čer 2017

@katkas75 jeste nehazej flintu do zita, pokud MS zatim nedosla, pokles nemusi znacit nic. Treba zas teplota vyskoci.

janajens
14. čer 2017

@sylvusska no zatim pary cyklus uvidime kdy se na Nas usmeje stesti 👦

malinkaelinka
14. čer 2017

@lucy0511 přesně tak 🙂 🙂 🙂

lucy0511
14. čer 2017

@malinkaelinka tak to je fakt mazec pred vema lety to běžel manžel od švagrové a málem sme ho museli nechat na konci utratit aby se netrapil 😀 😀

malinkaelinka
14. čer 2017

@lucy0511 my běžíme už třetí rok, letos je to už druhý zavod... jestli i potom najdu na testu dvě čárky, budu mít silné a odolné dítě 🙂 🙂 🙂

lucy0511
14. čer 2017

@malinkaelinka no tak to určitě jo 🙂 🙂

tynka07
15. čer 2017

@sylvusska Az 17. ... Tak to zkusim mozna dalsi den :D takze nedele, nebo pondeli 🙂
Sem se az tady o tech testech neco docetla :D sem o citlivosti nic nevedela :D
Dnes rano ve 4 vstavacka a uz padim do prace ... Snad ty nabity dny mi ppmuzou se na to nepoutat 🙂

sylvusska
16. čer 2017

@tynka07 Tak ja dnes zkusila po 2 dnech druhy tehu test, co ta druha carka dela, takze dneska rano takto 🙂 kezby to fakt vyslo.

tynka07
16. čer 2017

@sylvusska Teda parada ... Nebzdeme to zakrikavat ... Ale juuu :D ... Ja na to jdu zitra. Budu 10DPO a 6 dni do MS, tak snad.
Ty nevolnosti ne a ne prestat, podbrisek strasne boli, tak ... :D

Jinak jakou citlivost testu mas??

janajens
16. čer 2017

Tak dneska 15dc a testik vypada ze je positivni tak dneska sup na tulenicko drzte palecky at se zadari

janajens
16. čer 2017

@sylvusska potichu gratuluji 🍀

sylvusska
16. čer 2017

@tynka07 Dekuji... jsem zvedava, co ti test ukaze

desitkovy test, jsem 12DPO. Me ten podbrisek trapi dost, uplne bodova bolest, to u tehu s dcerou neznam. Docela jsem z toho nesva.

sylvusska
16. čer 2017

@janajens Dekuji... snad vse bude v poradku. Vy snad dnes a zitra zadelate 😊

janajens
16. čer 2017

@sylvusska snad ju uz se snazime paty mesic tak snad konecne to klapne ja myslim ze bude

mari90
autor
16. čer 2017

Holky vsem vam moc drzim pesti, ja mam tehu potvrzene ode dneska z HCG z krve, snad bude prosperovat a bude vse ok

malinkaelinka
16. čer 2017

@mari90 tak velká gratulace 🙂

malinkaelinka
16. čer 2017

Mě se dneska udělalo totálně soufl ze zelenýho čaje, kterej miluju, musela jsem ho vylit... ale jinak nic, břicho, prsa, nic se neděje, al zároveň nepocituju příznaky blížící se menzes...tak uvidím...v pondělí možná seberu odvahu a koupím test 🙂

Strana