Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Jaký,ta moje MS stojí za prd...pobrisek bolí už kolikátý den jako při MS,ale kde nic tu nic.a taky mě pořád bolí prsa.tak jsem zvědavá,jak se mi rozhodí cyklus😔jinak gratuluju všem duchům a stále zřetelnějším carkam😀
@lucy0511 přesně tak 🙂 🙂 🙂
@malinkaelinka tak to je fakt mazec pred vema lety to běžel manžel od švagrové a málem sme ho museli nechat na konci utratit aby se netrapil 😀 😀
@lucy0511 my běžíme už třetí rok, letos je to už druhý zavod... jestli i potom najdu na testu dvě čárky, budu mít silné a odolné dítě 🙂 🙂 🙂
@malinkaelinka no tak to určitě jo 🙂 🙂
Holky vsem vam moc drzim pesti, ja mam tehu potvrzene ode dneska z HCG z krve, snad bude prosperovat a bude vse ok
@mari90 tak velká gratulace 🙂
Mě se dneska udělalo totálně soufl ze zelenýho čaje, kterej miluju, musela jsem ho vylit... ale jinak nic, břicho, prsa, nic se neděje, al zároveň nepocituju příznaky blížící se menzes...tak uvidím...v pondělí možná seberu odvahu a koupím test 🙂

@malinkaelinka nepoběžíte teď Holice Gladiator race? 🙂 🙂 🙂