icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
14. čer 2017

Ahoj holky. Tak co, nejake novinky??

nikola_w
14. čer 2017

Ahooj holky tak co? Js dneska 11dc a cekam na ovulaci.. začíná pobolivat posbřišek tak snad bude brzo.. MUDr rikal ze by mela byt ten 13den tak uvidime.. vcera mi chlap usl nez jsem Uspala syna tak dneska ho spat nenechám..😄

janajens
14. čer 2017

@nikola_w ahojky ja dneska 13dc a taky cekam. Na ovulaci 🙂sex name ob den tak uvidime

nikola_w
14. čer 2017

@janajens jojo my ted dva dny po sobě, vcera usl tak dneska vydá za ty dva dny 😄😄😄

janajens
14. čer 2017

😂 ja to uz nehrotim kdyz je chut tak je sex 😂jsme zvedava kdy bude ovu a Co testy testujes ovu?

mirii30
14. čer 2017

@malinkaelinka Ahoj tak i Já poslední MS 23.5 a teď čekáme a doufáme, že další už nedorazí. Snažíme se od března..držím palce všem tu! 🙂

badyr
14. čer 2017

Ahoj holky, jsem dnes 35DC, ms zatím nedorazila, měla být pondělí/úterý, v pondělí jsem zkoušela test a byl negativní, bylo to 10 dpo. Zítra ráno asi zkusím další test, ale tak nějak se vnitřně bojím dalšího zklamání...tak mějte všechny pěkný den 🙂

nikola_w
14. čer 2017

@janajens jojo taky podle chuti, ja ji prave mela i vcera 😂 Nene testy nemam tak ovu testovat nebudu.. ty testuje s?

janajens
14. čer 2017

@nikola_w testu ji a merim teplotu

katkas75
14. čer 2017

@mari90 ahoj,jak to s tebou vypadá? 😀

kacasa
14. čer 2017

@katkas75 Kaci..nejsi nahodou i na MS? jen zkousim 🙂

trilien
14. čer 2017

@nikola_w ahoj, ja som 15dc, ovulácia zatiaľ nikde, podľa zmeny bazálnej teploty tipujem, že v 17. deň by mohol byť pozitívny ovulačný test

mari90
autor
14. čer 2017

@katkas75 testy sili, tak snad ok, zitra chci zavolat k dr.

katkas75
14. čer 2017

@kacasa kde jako na MS? 😀

katkas75
14. čer 2017

@mari90 super, gratuluji 😉

malinkaelinka
14. čer 2017

@tynka07 no test nejdřív v pondělí, ale spíš později... v sobotu mě čekají závody, tak top ani dřív vědět nechci, abych se nešetřila, ale šla do nich naplno, co kdyby byly na nějaký čas poslední 🙂 co ty?

darkwitch
14. čer 2017

Ahoj holky, uz chvili k vam nakukuju ale zatím jsem se neodhodlala pridat, bojim se ze zase spadnu do vecneho kolotoce cekani zklamaní a mysleni na ditko, ale rozhodla jsem se to zkusit a pokud to nepujde tak vas opustim...
Na prvni ditko jsme cekali pet let a na druhe uz taky cekane tri roky... od te doby co je mala na svete jsem mela jedno zamlkle s revizi a dve biochemicka tehotenstvi... pomalu presly vsechny milniky do kdy mit druhe tak uz by se mohlo zase zadarit 😀

kacasa
14. čer 2017

@katkas75 modra strecha 🙂 nebo jen podobny nick..kdyztak..pardon 🙂

tynka07
14. čer 2017

@malinkaelinka no ja zatim cekam. Porad mam strasny nevolnosti po cely den a sem nehorazne unavena. Dnes mam konecne volno, tak sem malou odvesla do skolky a jen lezim a pospavam :D. Test jsem si delala vcera a jen / , ale s tim sem i pocitala, to kdyby nahodou :D ... Ale nejak to citim, tak snad :D ... Dalsi budu delat tez v ppndeli.
Jake zavody?? 🙂

tynka07
14. čer 2017

@nikola_w jen ho nech spat, at je cilej v pravou chvili :D

malinkaelinka
14. čer 2017

@tynka07 já mám právě taky nevolnosti, ale jen ráno, včera jsem to málem nerozdychala... proto si dělám naděje 🙂 běháme s manželem Gladiator race, narocnej prekazkovej běh, nic pro tehotny, proto to zatím radši nechci vědět 🙂

katkas75
14. čer 2017

@kacasa aha😀je,jsem všeho všudy jen na koníkovi 😀asi shoda jmen

sylvusska
14. čer 2017

@malinkaelinka
@tynka07

Me je asi jak vam, trapi me nevolnosti a unava, bych spala. Mam jeden den do MS. Rano jsem zkousela test a prislo mi, ze tam je duch. Tak v patek nebo v sobotu, pokud nedojde MS, udelam dalsi test a uvidim.

malinkaelinka
14. čer 2017

@sylvusska to vypadá nadějně 🙂 tak držím pěsti 🙂

tynka07
14. čer 2017

@sylvusska a mas fotku testu?? ... Tak posilam stesticko ... Kez by jsme si mohli zaridit novou skupinku tehulky unor 2018 🙂

tynka07
14. čer 2017

@malinkaelinka :O teeeda, tak snad to bude tvuj posledni zavod :D ... Ja z tech nevolnosti mam taky dost. Hlavne v praci, chudaci zakaznici :D
Ale co mne zarazi, tak mne od ovu nehorazne boli podbrisek. Nekdy vajecniky, nekdy celej a to uz vlastne tyden :/ tak aby se mnou nebylo neco jineho :(

A jinak drzim palce se zavodama, se budu muset podivat co je to zac :D

tynka07
14. čer 2017

@janajens ted sem si to precetla, tri roky?? :O :(
Tak snad ted ;)

janajens
14. čer 2017

@tynka07 no na malou tri roky Ted se snazime od ledna

sylvusska
14. čer 2017

@tynka07 mam fotku, je to focene v limitu. Ale stejnak jak e to pred MS, nemusi to nic jeste znamenat. Uvidim za 2-3dny

janajens
14. čer 2017

@sylvusska je krasne videt potichu gratuluji

Strana