icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
12. čer 2017

@katkas75 můžu se zeptat máš ten banální teploměr nebo normoš digitální? 🙂

lucy0511
12. čer 2017

@lucy0511 bazalní

katkas75
12. čer 2017

@lucy0511 mám digitální 😀 chtěla jsem v lékárně i bazální,ale paní mi tenkrát řekla,že nic takového není😎a nechtěli se mi objednávat z netu

lucy0511
12. čer 2017

@katkas75 teda to musela být lékárnice na svém místě 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tynka07
12. čer 2017

Holky :( ... Tak ted chvili klidek a za par dni znovu, uzivejtr snazeni 🙂

lucy0511
12. čer 2017

@tynka07 tak to je fakt jediná na tom příjemná věc 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale pak ty nervy 🙂 🙂 🙂 🙂

lenatko91
12. čer 2017

Tak jsem teda byla u doktorky.. Nejprve jsem dostala pochvalu za kila nahoru a maso v jídelníčku a prej mám teda pokračovat v gynexu. Ovu se tento měsíc nekoná, tak jsem dostala žádanku na hormonální profil, tak uvidíme.. Do té doby gynex, kontryhelový čaj a doporučila mi inofolic. Ale když vidím tu cenu, uvažuju, že si koupím zvlášť listovku a zvlášť inosifol.. Myslíte, že to zabere i tak?

lucy0511
12. čer 2017

@lenatko91 taky mi kolegyne doporučila inofolic že to prý doporučujou i v centrech před IVF

katkas75
12. čer 2017

Já jsem teda na gyndu objednaná za měsíc,tak uvidím. Co je tak první krok při řešení neotehotneni? Nevíte? Nějaké léky,nebo se sleduje,jestli je vůbec ovulace?

martinie88
12. čer 2017

Ahoj holky, taky se k vám ráda připojím. S manželem se snažíme se od února a zatím bez úspěchu. Těhotná jsem zatím nikdy nebyla.
Měla jsem cyklus dlouhý i 60 dní, ale beru gynex a piji kontryhel a cyklus byl 60 dní, pak 45 dní a poslední 36. Takže za mě zázrak aspoň v tomto. Měla jsem šíleně bolestivou MS a i to zmizelo, místo 5 dnů jsem na 2 + 2 dny špinění. Minulý měsíc jsme zkusili conceive gel a nic :( Tak snad červen bude pro nás všechny úspěšný 🙂🍀

lucy0511
12. čer 2017

@martinie88 držím pěsti 🙂 🙂 🙂

martinie88
12. čer 2017

@lucy0511 děkuji a také držím palečky 😉

apple_tree
12. čer 2017

Holky, ja jsem se prave ptala na gynde, kdy to mame resit, kdyz se nam dlouho nepovede otehotnet a doktor rikal, ze mame prijit az po roce a to mi je 32 let. I jsem uvazovala, jestli lhat o tom, jak dlouho se snazime, ale vlastne je to blbost, ten stres, co by pak nasledoval kvuli vsem vysetrenim, to si myslim, ze se nam mozna spis driv zadari 🙂 Snazime se od unora, takze davam tomu sanci do konce roku, snad to vyjde 🙂

kacuch2
12. čer 2017

Ahoj holky, mohu se vmísit do diskuze? menstruaci mám nepravidelnou, dnes je to 32. den cyklu, Bt 37,1, před chvíli jsem si udělala test a je tam dušík?? zesílí ještě, máte někdo zkušenost? děkuji moc

apple_tree
12. čer 2017

@kacuch2 To uz neni dusik, ale docela pekna, viditelna carka 🙂 Gratuluju (a zavidim :D )

kacuch2
12. čer 2017

@apple_tree děkuji, ale ještě není vyhráno, snad bude teď vše v pořádku, moc Vám všem holky přeji, ať to vyjde a gynex mi hoodně pomohl.❤

apple_tree
12. čer 2017

@kacuch2 Gynex taky uzivam. Jak dlouho jste se snazili? Drzim palce, at je vse v poradku 🙂

kacuch2
12. čer 2017

@apple_tree cca 4-5 m., nicméně, nevis prosim, v jakem ted jsem asi tom týdnu a kdy navštívit lékaře? Asi je jeste brzo co, dekuji moc

lenatko91
12. čer 2017

@katkas75 u mě to byl utz jestli vůbec dorůstá sliznice a jestli je reálná ovulace. A krevní testy - hormonální profil, jaterní testy jestli můžu mít HA (nechtěla jsem, ale pro jistotu) a test na trombofilii (máme v rodině). Ale základ je podle mě ten utz a profil. Zbytek bude spíš podle konkrétní situace 🙂

katkas75
12. čer 2017

@lenatko91 děkuji 😀 manžel je dlouhodobě nemocny,což s početím přímo nesouvisí,ale teoreticky by mohlo.tak uvidíme,zkusíme to přes léto nějak rozjet😀

apple_tree
12. čer 2017

@kacuch2 No predpokladam 5. tyden, pocitano od posledni menstruace. Na gyndu bych zavolala a oni te sami objednaji, jak bude potreba 🙂

biedronca
12. čer 2017

My se snažíme od dubna, takze zatím krátce. Ale příjde mi to jako věčnost. Jsme mladí, zdraví, nekouříme. Protože týden před menzesem spiním (hnědé)několik dní,a zároven proto,že se snažíme, napsala mi dnes mudr Utrogestan, začala jsem jíst obyč. listovku. Uvidíme... Spoléham na OVULACI (dělám testy), snad to ten Utrogestan neovlivní, začínam ho užívat jeste pred tím že OVU vubec bude.

sylvusska
12. čer 2017

@kacuch2 zavolej si na gyndu, ti sestricka rekne, kdy mas dorazit, ale mela bys mit zpozdeni alespon 7-10 dni a pozitivni test. Ja sla 5-6.tt v tehu s dcerou, ale priste, pokud bych nemela zadne komplikace (krvaceni), tak bych sla nejdrive v 7-8.tt, kdy uz bude videt i srdecni akce. 🙂

lenatko91
13. čer 2017

@katkas75 teoreticky to může ovlivnit cokoliv, i erupce na slunci :D tak jako léto k tomu vyloženě vybízí, meze jsou teplé, čas dovolených, všichni jsou tak nějak dobře naladění... :D držím palce!

katkas75
13. čer 2017

Děkuju,jsi hodná 😀snad nějakou motivaci přes léto najdu! Momentálně nula...ale nechci tu vířit deprese😀

lucy0511
13. čer 2017

@katkas75 já už sem si našla způsob jak si vyčistit hlavu a myslet chvilku na něco jinýho než na to jestli budou nebo nebudou dvě čárky😉

katkas75
13. čer 2017

@lucy0511 a jaký? Porad prosím,jestli je to přenositelné 😀....a já teď myslím hlavně na to,že jsem neschopná baba...

lucy0511
13. čer 2017

@katkas75 no jelikož potřebuju shodit nějaký to kilo tak sem si domluvila ve fitku úpravu jídelníčku a hlavně cvičení prostě narušit ten stereotyp

malinkaelinka
14. čer 2017

Ahoj holky, vetřu se mezi vás... nechala jsem si v březnu vyndat Mirenu a necháváme tomu s manželem volný průběh... na první Menzes po vyndani jsem čekala skoro sedm týdnů, další přišla už pěkně po 26 dnech a teď doufám, že by už přijít nemusela 🙂 🙂 poslední byla 23.5.... takže teď čekám a doufám 🙂 jinak ovulaci vůbec netuším, kdy mám, ale pravidelný sex to jistí 🙂 🙂

tynka07
14. čer 2017

@malinkaelinka Ahojky, tak drzim pesticky. PDM jsem mela den po tobe :D a taky doufam, ze byla posledni. Kdy budes zkousetbprvni testik??

Strana