icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

inah91
4. zář 2017

@krisatko 6dpo myslím neuvidíš nic...

krisatko
4. zář 2017

@tynka07 méně, jenom se chlap vrací z dovolené tak že to mohl mít jako překvápko

karolly
4. zář 2017

@krisatko S tím testem počítej tak 11 dní DPO. Zrovna dneska jsem to googlina a jen 5% žen prý najde na testu alespoň ducha už 8DPO.
Já právě minulý měsíc asi ani neovulovala. To čekání bez // na testu bylo fakt nekonečné.
@tynka07 jsem zvědavá, jak dopadne 🙂

baraskaska
4. zář 2017

Ahojky, nezlobte se že budu mít takovou intimní otázku ale jsem 10 DC už od včera mám takový ne úplně průhledný ale opravdu tažný hlen natáhne se až do 2 cm cca. Na ovu je to hodně brzy to je mi jasný ale někde jsem četla že se objeví tak dva dny před ovu tak nevim jestli by měla být už 13 dc, jestli by to bylo možné. Cykly mám poslední dobou 25,26, vyjimečně 27. 🙂

kockakacka
4. zář 2017

@tynka07 ja ani nevim. Protože jsem začala i jinak jist, takže nevim jestli to přisuzovát gynexu..ale urcite ma tyhle účinky, píši to i v pribalovem letáku. Kdyz se podíváš, moc jsem tu tento cyklus nebyla, protože mi to nejak dalo lehkost nas tim mávnout rukou :D

kockakacka
4. zář 2017

Pokud mas takto krátké cykly, tak to možné je. Ovu je zhruba v polovině cyklu, hlen co popisuješ je plodný 😊👍🏻 @baraskaska

lucy0511
4. zář 2017

@tynka07 No nevím děvče vypadá to že se to zítra rozjede o týden dřív ☹

darkwitch
4. zář 2017

@volfici jen se raduj, tu radost ti uz nikdo nesebere 🙂

darkwitch
4. zář 2017

Nan zacina hukot, školka,prace, manžel začal dělat na směny a já mám práci většinou do sedmi, tak to zkloubit bude docela náročné a mame co dělat bez se zajedeme 🙂
Ale vidím naději v dvou dopoledních hodinach co pro sebe budeme mít když dame dítko do školky než nám zacne prace 😀

baraskaska
4. zář 2017

@kockakacka dekuju za odpoved 🙂 snazim se nejak pochopit to sve telo poruzumet mu ale to nejak moc nejde. Priznaky rikaj neco jineho nez bt. Ale na bt se moc spolehat nemuzu protoze ji nemerim v naprosto stejnou dobu. Po spanku ano ale ne vzdy uplne ve stejny cas.

kockakacka
4. zář 2017

@baraskaska to chapu 🙂 take se o to snažím. Take merim BT 🙂

lucy0511
5. zář 2017

@tynka07 tak nevím děvče dnes 10DPO 25DC tak buď je tohle uhnizďování nebo to regulérně dostanu dřív 😒😒

beluska335
5. zář 2017

Ahoj, ráda bych poprosila o radu ohledně mého grafu BT. Myslela jsem si, že ovulace přišla 1.-2.9. měla jsem bolesti v podbříšku které po tomto datu skončily, teplota stoupla ale nyní již třetí den zase klesá. Nevím co to znamená. Jestli vůbec ovulace byla. Prosím o radu. Děkuji🙂

kockakacka
5. zář 2017

Holky tak ja tenhle cyklus asi ovulaci nemam a nebudu mit :( poslední tak je z dneska

tynka07
5. zář 2017

@karolly tak jsem na sobě ráno studovala tu teplotu, páč mi to nešlo do hlavy a víš na co jsem přišla. Měřím si ji dole a když teploměr zapípal, tak opět 37,4 . Pak mi došlo, že sem ho ani nezasunula hloubš, tak jsem zkusila znovu a 37,7 a pak znovu 37,8 a pak ještě 2x 37,7 . Takže tamty teploty jsem nechala jako zkreslené, no uvidím zítra, jak to bude, ale mám radost :D jsem se už bála, co to se mnou zase je, mimo jiné :D
@krisatko a co krásnějšího by mohlo být že?? 🙂
@baraskaska ahojky, s dotazem tu jsi správně. Cykly máš poměrně krátké, takže si myslím že podle toho hlenu se ti ovulka krásně blíží ;) Bílkový ,,plodný,, hlen rozhodně značí příchozí ovulaci. V tuto dobu je nejlepší čas na sex pro otěhotnění. Spermíky tento hlen vyživuje a udržuje je co nejdéle tam, kde mají být. Takže pokud se snažíte, tak je ten nejlepší čas na to hupsnout a počítala bych s tím, že do dne, dvou se ovulka objeví ;) držím palečky. Kdyby jsi cokoliv potřebovala, tak klíďo písni. Teď mám dost načteno skrze STM a sama na sobě pozoruji a učím se, takže ráda poradím, když budu moct 🙂
@lucy0511 to je divný, to určitě ne ;)
@darkwitch hlavně že si takhle na sebe dokážete najít škvíru v programu :D
Já sem se na tohle docela těšila. Ty prázdniny jsou šílené. Mám toho doopravdy hodně. Ráno domácnost + holka, pak vaření, práce. Z té přijíždím tak o půlnoci a ráno před šestou zase s holkou na nohou. Hrůza děs. S manželem jsem se jen střídali, takže za den jsme se viděli max 10 minut, když mě vezl do práce.
Teď už zase začne řád a na ten jsem se těšila 🙂 A prcek šel poprvé do školky??
Jinak to máš docela prekerný, dělat do sedmi :O
@lucy0511 :/ zvláštní, a není možný, že jsi měla třeba nějak teplotu zkreslenou?? Čas, nemoc, ... Páč u zahnízdění jsem četla vážně jeden den hodně kleslá teplota, která pak druhý den stoupne. Zase na druhou stranu nejsme přes kopírák že. Co čípek?? Ten by mohl taky hodně napovědět ;)
A graf z předchozího cyklu nemáš??
@kockakacka a přitom ten ze 14DC vypadal docela dobře. A měříš ve stejnou denní dobu?? Nemáš to ničím zkreslené? Ti hodně stoupá a nebo třeba udělej test zítra.
Klidně by to mohlo vyjít ... 14DC OT- (ráno), ale večer mohl být i + . TZN, že ovu by cca nastala klidně i dneska, což podle teploty by šlo. Hold to je posunutý tím, že byla třeba až večer nebo 15DC brzy ráno (třeba v 1). LH pak rychle klesá, takže by jsi to už nemusela zaznamenat. Kdyby to tak bylo, tak ovu by byla dnes a zítra by měla jít teplota nahoru. Co čípek či cervikální hlen?? Taky dost napoví.
Já třeba teď měla zase obrácený příklad, kdy jsem zaznamenala OT- už po plusovým, tzn že jsem vlastně v době OT+ měla i ovulku :D
Chce to zkoumat, vážně. Ale osobně si myslím, že pro lepší výsledky je důležité vážně sledovat vše a ne jen jednu či dvě části ;) Tak uvdíš ještě zítra 🙂 Ale určitě sexujte, co to jde :D
@beluska335 ahojky, zatím to vypadá že bez ovulky, i podle teplot z grafu min.cyklu. Jak dlouhé máš normálně cykly??

kockakacka
5. zář 2017

@tynka07 popravdě čípek netuším jak se pozoruje.. Hlen ted nic předchozí dny jsem mela pocit chvilkama vlhka nebo jak to říct i byl bilkovy mi prislo... Teda, dnes me to nejak vzalo. Jsme v praci. Mam celkem cas a zere me to.. Musim jit neco delat :D asi poprve za tu dobu, co se snazime me to ted vzalo... Ale pred bozi cykly bez gynexu byla ovu 21 a 22 den, tak treba jeste...

beluska335
5. zář 2017

@tynka07
Většinou mám cyklu 30-32 dní.

lucy0511
5. zář 2017

@tynka07 čipek nezkoumam popravdě sem to ani nikdy nezkoumala ani nevím co bych měla hledat 😒 ale co sem koukala na graf si spíš myslím že to dnes nebo zitra dostanu a tu teplotu sem klidně zkreslenou mít mohla sem tady už psala že sem o víkendu léčila rýmu

tynka07
5. zář 2017

@kockakacka pozor na ten hlen. Jak jsem už psala není důležité, jestli ho je hodně, ale to, jak je kvalitní. Takže mokro nemokro, ale musí být hooooodně táhlý. Když se ti dostane na prsty, tak ho natáhneš na x cm tak to porovnávej dle toho.
Na děložní čípek je dobré si stoupnout, jako když si chceš zavést tampon. Místo toho si sáhneš prsty /nebo prstem/ dovnitř a hledáš. Je to taková jakoby boule a má více podob. Buď je malinká a úplně nahoře, že ji sotva nahmatáš, pak střed, kdy už to je jak penis :D, sice musíš zajet hlouběji, ale dobře se nahmatá a pak ta poslední část, kdy ten ,,penis,, nahmatáš téměř hned, jak zajedeš dovnitř. Když budeš chtít, tak zkus. Můžu ti k tomu pak i připsat, která fáze co znamená ;) a jestli jsi před tím měla cyklus takhle, tak bych asi ještě vyčkala. Jen je divnej ten zvýšenej LH :D ... jinak to budeš mít jak já teď, taky ovu 21DC :O
@lucy0511 a jo, promiň sem na to zapomněla. Jak jsem psala, tak už si moc nepamatuju kdo, co, kdy, kde, jak a proč :D je nás tu moc a motá se mi to. Takže pokud by tě to zajímalo, tak v tomhle příspěvku si přečti vše co jsem psala kočcekačce. Tam je rozepsané co hledat. Dost mi to pomáhá a je vidět, jak se to krásně všechno synchronizuje. Mě to přijde naprosto fantastické :D ... a nezoufej, to ti nepomůže. Zkus to rozdýchat a přijít mimo na jiné myšlenky ;) jakoukoliv prkotinu 🙂
@beluska335 podle teplot nic moc, OT jsis dělala?? A sleduješ něco mimo BT??

tynka07
5. zář 2017

SYMTOTERMÁLNÍ METODA (BT, děložní čípek a hlen DČ)

vše kolem, jak jsem slibovala. Zasílám 4 odkazy na jednu stránku, kde se dočtete naprosto vše o této metodě. Mne osobně dosti pomohla a stále pomáhá v sebepoznání.
1. http://www.rodina.cz/clanek3633.htm - co to STM je, HLEN děložního čípku
2. http://www.rodina.cz/clanek3694.htm - BT
3. http://www.rodina.cz/clanek3775.htm - poloha děložního čípku
4. http://www.rodina.cz/clanek3826.htm - shrnutí

Snad vám to pomůže 🍀

lucy0511
5. zář 2017

@tynka07 dik za radu zkusím až dorazím domů 🙂 🙂 já už ani nezoufam jen mě štve že sem teď měla dva cykly pěkně po 30 dnech +dva dny před tím Špinění a teď najednou cyklus 26dní

beluska335
5. zář 2017

@tynka07
Né měřím jen BT, ovulačním testům moc nevěřím. Tak snad příští měsíc 🙂

tynka07
5. zář 2017

@lucy0511 tak uvidíš, stále věřím v to, že i když to teď dostaneš, tak je to prostě spojené s těhu, a nebo prostě nějakej zvláštní vliv, no držím palečky a dej pak vědět, ten čípek by ti mohl dost napovědět ;)
@beluska335 taky sem nevěřila a než člověk pochopí, tak musí poznat :D ... ale uvidíš, třeba máš prostě jen malý rozestup v teplotách ;)

baraskaska
5. zář 2017

@tynka07 dekuju 🙂 ja uz sledovala pri prvnim tehu jenze ted mam cykly jine a uz se v tom zas potacim. Podle minulyho cyklu by to opet odpovidalo. Jen bt se neshoduje ta mi hlasi az 15 DC. I minuly cyklus se zdalo ze musela byt ovulka tak 13 DC protoze pak vsechny priznaky hned zmizly. Snazime se ob den, tak snad to bude stacit. 🙂

ennyvux
5. zář 2017

Ahojky, jakpak se máme holky? 😎

Dneska 1.DC...tak jedeme odznova. Akorát mi manžel odjel měsíc na služebku ☹ čili září nic. 😒

kockakacka
5. zář 2017

@tynka07 Děkuji týnko, děkuji! Jsi bezkonkurenčně nejlepší! Totiž, hlen jsem samozřejmě zjišťovala špatně a nějak jsem nechápala, kde ho berete, ale nenapadlo mne ta sáhnout. A teď se mi prosím nesmějte. Myslela jsem, že jde o to, co je na prádle. Stydím se, ale děkuji moc za poučení a pochopení, jak zkoumat tyto symptomy 🙂

krisatko
5. zář 2017

No tak já už jsem dneska na bílém krémovém. Takže buď byla ovulka dřív, nebo vůbec nebyla a do týdne se dostaví mrcha červená. ☹

kockakacka
5. zář 2017

Já mám dnes také krémový. teď jsem to zkusila :D

karolly
5. zář 2017

Já holky ještě 7 dní do MS asi. Pokud teda Ms dojde tak, jak si myslím. To čekání je taaak dlouhý ☹

pajuska17
5. zář 2017

Ahoj holky
Včera sem měla dostat ms, ale večer jen jednorázové hnědé zašpinění a nic se neděje. Tt doma nemám tak sem zkusila ovu a tohle na mě vykouklo.

Strana