Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 stale nahore, tvrdy a zavreny a hlen pomerne dost ale bily. Ale je pravda ze jsem si dneska cetla zkusenosti a psali tam ze meli hlen treba i tyden pred ovulaci. Takze nezbyva asi nic jinyho nez cekat co se bude dit dalsi dny. Kazdopadne se chovame jakoze ovu je. At to je pojisteny 🙂
@lucy0511 Děkuji moc za názor 🙂
@kockakacka Kačí, já pomalu nikdy během cyklu nic necítím. Jen první den MS mě bolí břicho, ale pak celý cyklus vůbec nic 😀
@tynka07 Děkuji za názor 🙂 Ano, máš pravdu, nijak jinak netestuji ani se nepozoruji, ale zrovna včera večer jsem ze zvědavosti zkoušela hlen a musim říct, že to byl takový ten čirý a táhlý. Tak uvidíme jak se to bude dál vyvíjet. Jinak jsem sice minulý cyklus měla dlouhý 34 dní, ale ten předtím přesně 28. A předtím nevím, měla jsem tělísko a MS jsem vůbec neměla 😀🙂
@anetabr tak ten hlen, který popisuješ je presne ten plodný 👍🏻 tak zkus jeste ovu test 😊
@kockakacka Jojo, až přijdu z práce, tak to ještě testnu. Stejně jsem měla v plánu tenhle cyklus testovat celý, abych věděla 😀😉
@karolly jo jasne ze jsem, sem chtela napsat 5DPO :D ... A telu uz asi fakt zacina hrabat :/ podbrisek boli furt jak cert a do toho je mi dost blbe :D ... Ale mam pocit, ze to bude ze vcerejsiho sendvicr :D
:/ ale tak 8DPO je jeste malo, chvilicku pockej ;) za tebe se nemuzu dockat pondeli :D
@lucy0511 tak to bude silny jedinec :D to je dobryyyy!!! :D
@lucy0511 ja se mam pomerne fajn 🙂 vcera celej den veget :D a dneska litam po byte a uklizim jak furie :D. Ted me cekaji narocne 4 dny (jak psychicky, tak v praci), takze nebudu mit na uklid poradne cas 🙂 . A priserne mne dneska zacal bolet ppdbrisek, pomalu jak PMS, jen mi to prijde moc brzy :O a co ty dnes? Kolikatej den teda jsi?? Si to asi zacnu nekam psat :D
@baraskaska tak jestli je stale nahore, tak bych tipla, ze se ovu teprve blizi. Tak zkousejte, dokud to jde, ale ob den ;) a nejsme hold vsechny stejne, takze klidne ten hlen mohl byt i drive ;)
Drzim palce, at to dobre vychytate ;)
@anetabr parada. Ten hlen (plodny,bilkovy ci cervikalni) je predpoved ovu. Vetsinou je 2-3 dny pred ovu. Tak zkus dneska testnout ;)
A to ze minuly cyklus byl jiny. Bud to mas po HA rozhazeny a nebo ti kazdy vajecnik jede jinak ;) taky normalni vec. Drzim palecky ;)
@pajuska17 parada, je slaby, ale vidim ho 🙂 kolikatej DPO jsi?? A kolikatkovej test to mas?? Spravne radi ppckat 2-3dny a udelat znovu, drzim pesti 🍀🍀🍀
Holky, jsem rada ze vam sem tam pomuzu. Jen mi prijde divny radit s otehotnenim, kdyz ja porad nic :O
@tynka07 no já se teď mám pracovně ale jinak dobrý 🙂 🙂 no teď sem 26DC a 11DPO ale od pondělí spaním tak sem zvědavá kdy se to rozjede 🙂 🙂 🙂a BT teď dva dny 36,3 tak už to je jen otázka času 🙂 🙂 Já uklid plánuju na víkend přítel jede od pátku do neděle na rybářský závody tak že bude veget 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@tynka07 Dnes 17 dpo .. Ale včera večer ms dorazila a odpoledne na testu nic nebylo. Druhý test sem zkusila ráno a je tam duch. A hlavně sem zmatená z těch ovu testů. Mít takhle silnou čárku při ms a hlavně ani neslábne. Přece nebudu mít další ovulaci 😀 jinak test je 10. Mám ještě jeden test tak za 2 dny udělám...třeba to bylo jenom biochemický. Ale jinak děkuju...byla bych šťastná kdyby se povedlo. A tobě taky přeju aby se brzo zadařilo
🙂
Nemáte někdo zkušenosti? Měla jsem zánět mocaku a včera šla na kontrolu na urologii dělali mi ultrazvuk ledvin, močový měchýř, tam vše dobré. Pak mi doktor říká jestli vím, že mám cystu na pravém vaječníků. Moje otázka zní, jestli je možné splést si cystu s těhotenstvím? Nějak mě to napadlo... Díky
@tynka07 To je prave to, nechapu se no 😀 takze na blint a uvidi se 🙂 dekujem, napodobne 😉 😎
Volejte sláva a tri dny se radujte! :D ovulace snad tento cyklus bude! :D vypada to, ze čárka tmavne.. Co myslis? @tynka07
Ve zprávě je napsáno v malé panvi v právo
@tynka07 mozna by to jeste chtělo tu fotku 😂
@tynka07 ahoj mi to nedalo, zjistila jsem znova jak a co a totalni zmena, hlen pruhledny hodne hodne tahly a cipek temer k nedosahnuti a malinko mekci. Takze si myslim ze opravdu prijde tak jak to vypadalo i minuly mesic a to ten 13 DC coz je zitra. Tak nevim jestli to zkusit zas dnes ikdyz jsme se snazili vcera nebo az zitra vecer. Bt byla dneska nizko takze ovu zrejme opravdu jeste neprisla. Jen bych nerada neco prosvihla. 🙂 jinak dekuji ze mi radis, sice uz mam procteno haldu clanku ale proste ne a ne se v tom zorientovat
@baraskaska ahojky, podle me staci zitra 🙂 doporučuje se obden, kvůli regeneraci spermii :D 🙂
Jinak to popisuješ skvěle, bude asi zitra nebo dnes... Ale oplodnovani vajíčko je možné i do 24 h po ovu 🙂 @baraskaska
@kockakacka Asi jo at to je jistejsi, jen si rikam jestli treba neni primo ted ovu, to uz bych nestihla ale zas je ted opravdu hodne toho hlenu a to byva den pred ovulaci ☹ bricho me zatim neboli, otevrenost cipku uz poznam hur, jsem po jednom porodu ale mam horsi plet tak verim ze se neco teprv dit bude, mam to tak i pred ms. 🙂 nadeje si nedelam, snazime se druhym mesicem ale nechci prosvihnout sanci. 🙂

@tynka07 a jak se máš ty?