Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@malinkaelinka vypada to u tebe nadejne, testovani se neboj, stejnak vysledek neovlivnis, jsem na tebe zvedava
@janajens drzim palecky, at ti to taky vyjde
@tynka07 ja mam vsechno Dr.Max, ten Clear Blue je vzdy jistota. Snad ty bolesti ustanou, zitra teda budes testovat? Budu drzet vse co mam, hlavne se pak ozvi, jak na to jsi.
@mari90 gratuluji, super
@malinkaelinka a v pondeli budes kolik DPO a nebo DPMS?? :D ... Budu na tebe myslet 🙂
@janajens snad je jeste tmavsi nez ten predchozi 🙂 To radeji jeste 2-3 dny.
To ja ani ovulacni testy nemela pozitivni, proste trosku mi ztmavly jen a to bylo naposledy tuleni rano, vubec jsem nemela ovu test takovyto a druhy den uz byl ovu test bily a to uz jsme ani nijak nepojistily, nebyl cas. Takze proto jsem ani nedoufala, ze by z toho neco bylo na prvni mesic snazeni.
@sylvusska neee dopoledne byl positivni Ted uz je o neco slabsi uz nemam plastove tak rano udelam normalni ovulacni a budu se modlit aby se zadarilo to je super ja Mela ovulku a vse rozhazene ale zacala jsem brat vitaminy fertility a caj na podporu a na upravu cyklu dneska pouzity conveice gel tak snad 🙏
@tynka07 v pondělí to bude 28 cyklu... ale menzes jsem čekala dneska...
@janajens aha, tak jako u nas :D hlavne aby to slo :D
@malinkaelinka jeee, tal snad muzu tez tise gratulovat
@sylvusska No jinak u me rano bylo smutne :(
Testik snehobily :( cca10DPO a 25DC :(
@tynka07 já radši nic nečekám, nechci se na to upínat 🙂
A u tebe tedy dneska test nic?? Tak třeba je ještě brzy...
Snad a chapu na neupinani se, ale tak prvni zkusebni mesic no. Ale zklamana jsem byla hodne :( ... A mozna se nechci ani stresovat dalsim testem ... Je to osklivy :(
Alebtak uvidim dalsi mesic. Zkusim to neresit. Jedine co, tak ty nevolnosti a bolesti podbrisku ... asi mi uz hrabe :D
@tynka07 ja delala test vcera, co jsem pridala fotku, a ted si dam pauzu par dni, abych pak videla zretelne, co ty carky delaji. MS nedorazila a verim, ze uz snad ani nedorazi. Az budou dve syte, objednala bych se na zacatek cervence k Dr., nebot pak ma 2 tydny dovolenou, tak jen aby zkontrolovala, zda je vse v poradku.
@tynka07 třeba je na test opravdu moc brzy... dej tomu pár dní....
Jinak já mám závody za sebou, podala jsem svůj top výkon, tak mám radost 🙂 jinak mi dneska dost ztěžkly prsa a jsou pěkně citlivá, tak uvidím, zda je to blížící se menzes nebo příznak?? 🙂 🙂 zítra jedu na nákup, tak možná koupím test... ale bojím se ho udělat 🙂
pár dní tomu dám, ale pro můj klid se s tím radši pomalu loučím. Ještě že jsem pořád v tý práci a není tolik času na přemýšlení, jen ráno a večer než jdu spát :D Uvidím no 🙂
@malinkaelinka paráda, tak gratulace, že jsi tak skvělá 🙂 ... a tvůj strach chápu :( ... ale jako příznak dobrý !!! 🙂 ... jen radši počkej na dobrej čas, ať pak nejsi zbytečně několikrát zklamaná :(
@tynka07 já právě nevím, kdy bude ideální doba na test... při Mirene jsem nemenstruovala, a od jejího vyndani jen dvakrát, takže já sice čekám menzes po 26 dnech jako to bývalo u mě kdysi a i ten minulý měsíc, ale ono to může být jen rozházené...tak radši otestuju později než moc brzo, stejně teď nic neovlivním 🙂
@malinkaelinka jo tak tobpak chapu :D ... Taky to mam rozhazene a nevim kdy je ta spravna doba. Dost jsem pribrala a cyklus jsem mela rozhazeny na 30, 56 a 77dni. Ted sem to dala dolu, takze jsem to po tech 77. dnech konecne dostala a vlastne dalsi MS ani nevim kdy ocekavat. Ale taky to beru ppdle puvodniho cyklu 😲
Tak jsem si ten test dneska přeci jen udělala a byl negativní a kupodivu mě to uklidnilo z takové té rozechvelosti a očekávání 🙂 třeba na něj bylo brzo, třeba ne, uvidím jestli se menzes uraci dostavit... mám tam ještě jeden, tak třeba za pár dní zkusím znova 🙂
@malinkaelinka to me mrzi, ale jak jsi psala, treba je jeste brzy. Koukam, ze jsme ted na tom uplne stejne :D
Kdy budes zkouset dalsi? Ja vazne az 23.kdy si myslim ze by mela dorazit ms. Takze az v patek. Nozna, ale jen mozna zkusim jeste stredu. Dvy dny pred asi ms byvtam snad uz neco mohlo byt.
Ale jak jsem psala, pomalu se smiruji s tim, ze nee.
Ted jen jak manzu premluvit na dalsi okus 😂😲😖

@sylvusska ja mam 10.od Pepina :D a dneska jsem pro ujistenou koupila ClearBlue 🙂 potom kdyz nebude ms. Jinak to boleni podbrisku mam taky hrozny, strasne to boli a jako ty u holky to neznám :D
@janajens, takže u tebe to taky vypadá nadějně??
@mari90 tak gratulace 🙂
Holky, ja se zitrka nedockam :D