icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

svetty
10. zář 2017

@lucy0511 jj mam rano vyzkousim taky,ale je blbost aby tt ukazoval ovu

svetty
10. zář 2017

Jako zase je pravda ze sem cetla i pribehy kdy byly tyden po MS tehotne,obcas se pry stane ze se uvolni i dve vajicka za sabou....no uvidim rano...zitra jdu rano na krev tak poprosim i o hcg a hned budu vedet 😉

gramli
10. zář 2017

@svetty aha a jaka je to znacka?ja znam zelene jen ovu

lucy0511
10. zář 2017

@svetty to není blbost a ten ovu ti to ukáže dřív než tt fakt ten hormon co zachytává ovu test zůstane a roste ještě dřív než hcg klidně ho zkus a uvidíš 🙂 🙂 🙂 🙂

janajens
10. zář 2017

@lucy0511 je to Pravda me zacali silit ovu testy a na tehu nepatrny duch

svetty
10. zář 2017

@lucy0511 ale ovu test reaguje uplne na jiny hormon nez tehu test

lucy0511
10. zář 2017

@janajens mě tohle poradila kamarádka když na tt nebylo nic vidět a člověk si nebyl jistej jestli jo nebo ne prý zkus ovu test jestli tam budou // a silný tak je to jasný a fakt i když to bylo mimoděložní byl ten ovu jasnější než tt

lucy0511
10. zář 2017

@svetty to sice reague ale ten zůstává a roste i v době kdy ještě nedošlo k tomu aby se hcg začalo produkovat v takovým množství aby na tt to byla jasná dálnice 🙂 🙂

janajens
10. zář 2017

@svetty jsem si style tyden predcirem dělaný spodni ovu sama koukni

janajens
10. zář 2017

@lucy0511 ano U me to tak bylo a biz foto takhke positivni ovu jsme nemela NIKDY Ani v dobe ovulace

lucy0511
10. zář 2017

@svetty jestli nekecam tak ovu test zaznamená hladinu hormonu produkovanýho žlutým tělískem který vznikne při ovulaci a když nedojde k oplodnění tělísko zaniká v opačném případě tělísko zůstává a tím padem i produkce hormonu proto těhu na ovu testu zjistíš dřív než na tt

svetty
10. zář 2017

Tak to sem zvedava rano teda 🙂 holky diky za rady jste zlaticka

lucy0511
10. zář 2017

@svetty zkus oba a uvidíš 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tynka07
10. zář 2017

@anetka9 :( a kdy ma prijit mrska??
@baraskaska :D me taky boli kozenky, jakoby ze strany. Posledni 3 dny me bolelo jedno prso a dnes obe. Ale jako u tebe, to mne bolelo i minule :D takze tomu tez nevenuji ppzornost :D a ten teplomer, to je docela dobry no :D

tynka07
10. zář 2017

@svetty uz nemam co dodat, jen to ze drzim pesticky at vse vyjde, jak ma <3

anetka9
10. zář 2017

@tynka07 To já nevím:( první cyklus měl 31 dní (bez ovulace), druhý 37 dní (ovu 25) a ted byla ovu 20dc a cyklus nevím:/

baraskaska
10. zář 2017

@tynka07 no prave uz clovek ma vsechny priznaky 😀 cipek me taky nejak tak nevzrusuje pac ten jsem mela i minuly a predminuly cyklus vysoko az nekde do 20 DC mozna dyl. Jediny co vim zcela jiste ze minuly mesic nebylo, je ten uplne bily hlen jako krem. To urcite nebyl protoze jsem se nekde na foru ptala jak je mozny ze bt stoupla 16DC kdyz hlen byl jen do 13DC a pak sucho. Takze vim ze urcite nebyl. A pak aby se v ty ovulce clovek vyznal. Ja uz si pripadam jak posedla tim znat svoje telo, no tak nejak furt me prekvapuje. 😂 ... Nahodou jsem si to precetla v jine diskuzi ze pak uz je teplomer liny, me by to nenapadlo proste bude jde nebo nejde a ze muze polojit to jaksi jsem nejak nevzala v potaz. 😅 a kdy cekas necekas mrchu?

svetty
11. zář 2017

@lucy0511
@janajens holky mely jste pravdu,na ovu dalnice a na tt duch,ale je tam 🙂 no uvidime jestli bude silit

lucy0511
11. zář 2017

@svetty no vidíš tak teď zkus tt nejdřív tak pozítří hcg skáče nahoru každý druhý den😉

ejmate
11. zář 2017

@krispyna aha :-/ No já jsem nečekala, jestli se tělo očistí samo. Stejně tam není zaručené, že odejde všechno a člověk nebude muset i tak na revizi :-/ A chtěla jsem to mít co nejrychleji za sebou no. U mě také nebyli žádné příznaky toho, že by to samo odešlo. No já nevím, určitě počkám, až mi gynekoložka řekne, že je sliznice ok. Nechci riskovat, že tam půjdu znova kvůli tomu, že jsem pospíchala. Ale 3 měsíce se mi teda fakt čekat nechce :-/

tynka07
11. zář 2017

@anetka9 od ovu je nejhorší čekat dny na test a pak ti dojde, že nejhorší je čekat po testu na mršku :( Já i když sem s tím počítala, tak mne to mrzí. Dneska ráno mi říkal manžel, že nám otěhotněli i další dvě vysoko ve vedení ... to je prostě hrozný :( proč e já. Sem mu poprvé řekla po testu, že to zase nedopadlo a ten jeho lítostivej pohled :( .
Tak uvidíme další měsíc. Udělám vše podle předpisů a snad se zadaří, jestli ne, tak se objednám jen na kontrolu na gynd. Jinak když nevím, tak si počítám +- 12-16 DPO, tak většinou trvá LF.

@baraskaska nj, přízkaky, pffff :D já už se spoléhám vážně jen na test :D kterej mne opět zklamal :D ... hele tak další cyklus k tomu zkoušej i OT, ať máš jistotu ;) Mne to tento cyklus taky dost pomohlo.
K tomu hlenu, krémový hlen nic neznamená. Ten je běžný před i po ovu, důležitý je bílkový hlen. Vážně se táhne jako bílek z vajíčka (barva, konzistence) v tomto hlenu se vezou spermíci a je pro ně vhodný. Krémový je lepkavý (ne tažený), po natažení mezi prsty lepí, pak praskne a rozdělí se. Ten bílkový se dloooouho natahuje a pak se z jedné strany odlepí a přilepí na tu druhou. Na to bacha, ať si je nepleteš páč je to docela důležité ;). A taky pozor na to, aby sis hlen nepletla třeba se sekretem ze vzrušení, či spermatem.
No a ty baterky, to znám z hraček u Ell :D když ti to pak trhá uši a třeba i hodiny, jak už to táhne jen jednu ručičku :D ale je fakt že u teploměru by mne to nenapadlo a dneska jsi už zkoušela měřit??
Jinak mršku vážně čekám 17.09.
@svetty paráda, tak držím palečky ať to tak zůstane
@lucy0511 skvělý!!! :D si nakoupím víc těch OT :D a bude

any_12
11. zář 2017

Ahoj, ja zacinam dalsi cyklus a beru poprve clostilbegyt... myslite, ze muzu zaroven i materi kasicku? Braly jste to tak nektera?

janajens
11. zář 2017

@svetty no parada vidis drzim palecky at sili

lucy0511
11. zář 2017

@tynka07 no já bych ještě byla v klidu dokud to nedostaneš šance tu pořád je 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kockakacka
11. zář 2017

@toryt tak fakt ne :/

kockakacka
11. zář 2017

Na o u testu j stale čárka. Uz mi ale došel jeden druh, tak jsem udelala Ovular. Na cipek nedosahnu. Asi nesmysl jit na gyndu a zeptat se zda by mi rekl, jestli ovulace bude, ze? To by tam mel asi milion žen, kdyby žtam každá lezla s timhle... @tynka07 @toryt

baraskaska
11. zář 2017

@tynka07 jojo je mi to jasny, on trn bilek byl, tahl se hodne a byl ciry. Ja si myslim ze ten 13 DC byla ovuska, dneska je teplota na 36,8 ale stejne baterky vymenim. To je za 6 dni, jeste spousta casu aby se priznaky poradne ukazaly 🙂 ja bych to teda jeste nechala otevreny, je spousta mamin co pisou ze nemeli vubec zadny priznak, nic a stejne byli tehotny. Ja mam na priznaky jeste brzo kdyby se to povedlo tak stejne driv jak ve ctvrtek se nic neprojevi. Jen mi hrabe z toho cekani 😀

toryt
11. zář 2017

@kockakacka nn v poradku furt je teplota vyssi nez sest predchozich a ted posledni dve mas vyssi. Takhle to ma byt, ovulace byla pred dvema dny pri te nejnizsi teplote

toryt
11. zář 2017

@kockakacka 17-22 den mas ty teploty niz nez den 23 a 24, 25ty den musi byt zas vyssi nez ty dny 17-22. 🙂

toryt
11. zář 2017

@svetty
@janajens
@svetty jo je to pravda s ovu testama v tehotenstvi, ale ne vzdy, aby si holciny nemysleli ze kdyz je duch na tt a ovu test nic ze nejsou tehotne. Docetla jsem se ze nekdy lh zustava jako beta hormon hcg. Ale nemusi to byt vzdy

Strana